Kunnig och lätt att få tag på. Återkopplade alltid.
Hanna Palmgren
Hanna Palmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund
.Hanna Palmgren har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Hanna Palmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Palmgren har haft 10 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
98 omdömen om Hanna Palmgren
Vi blev bemötta på bästa tänkbara sätt. Hanna levererade helt upp till våra önsakemål. Hanna genomförde hela proceduren på ett mycket proffsigt sätt. Vi är helnöjda.
Hanna är en mkt kompetent och trevlig mäklare som gjorde ett fantastiskt arbete med försäljningen av vårt hus. Professionell från början till slut och lyhörd för både köpare och säljare! Vi kan varmt rekommendera Hanna som mäklare och intyga att ni kommer bli nöjda om ni väljer henne.
Kunnig, trevlig, ambitiös, genuin, lätt att ha kontakt med. Förtroendeingivande redan från vårt första möte.
Proffsig och effektiv Bra tillgänglighet
Toppenbra mäklare, professionell, tydlig och väldigt trevlig! Vi är väldigt nöjda och kommer, vid behov, anlita Hanna Palmgren igen.
Hanna är enkel och inger förtroende. Erfaren och ärlig.
Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande, positiv och inlyssnande. Rekomenderas högt.
Väldigt högt engagemang och driv. Duktig på att hantera tänkbara köpare och oss som säljare. Hög tillgänglighet och bra återkoppling.
Tillmötesgående och engagerad