Jonathan Neguse

Jonathan Neguse

Jonathan Neguse är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Jonathan Neguse har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Jonathan Neguse har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 411 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonathan Neguse har haft 54 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

411 omdömen om Jonathan Neguse

Sedan starten hos Reco 2022
Reyhaneh R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Ursvik

Jag är väldigt nöjd med Jonathan och den hjälp jag fick under min bostadsaffär. Han var professionell, kunnig och samtidigt väldigt varm och genuint hjälpsam. Det märktes tydligt att han verkligen ville att allt skulle gå bra, utan att någonsin kännas påträngande eller stressande. Jonathan var mycket engagerad och följde upp processen på ett fantastiskt sätt. Han var alltid tillgänglig, återkopplade snabbt och gjorde sitt bästa för att hjälpa till och få saker att gå framåt. Jag uppskattade särskilt hans positiva och lösningsorienterade...

Ritta C
Ursvik

Trevlig, tydlig och smidig att göra affärer med.

Kiriaki W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Ursvik

Jag kan varmt rekommendera Jonathan. Han är en engagerad, professionell och lättillgänglig mäklare som gör det lilla extra.

Jonas W
Ursvik

Mycket bra och trevlig mäklare! Jonathan är professionell ut i fingerspetsarna och lätt att få tag i när man behöver få svar på frågor eller vill bolla något. Han sålde vår lägenhet under semestern när efterfrågan är som sämst. Imponerande!

Lisa L
Centrala Sundbyberg

Jag är mycket nöjd med Jonathan vid köpet av min lägenhet! Han var kunnig, lätt att få kontakt med, genuin och transparent. Mitt köp kändes tryggt hela vägen!

Wenlong Y
Centrala Sundbyberg

I had a fantastic experience working with Jonathan. From day one, he was exceptionally professional, warm, and genuine. He went above and beyond to make the whole process completely seamless and stress-free. Jonathan is not only extremely knowledgeable about the market, but also remarkably responsive, always taking the time to explain every detail clearly and address any questions we had. His friendly attitude and dedication made us feel truly cared for throughout the entire journey. I couldn’t have asked for a better agent....

Patris B
Ursvik

Stort tack till Jonathan för ett fantastiskt arbete med vår försäljning. Redan från första mötet kände vi ett stort förtroende och det märktes snabbt att vi hade valt rätt person. Mäklaren var lyhörd, kunnig och hade ett stort engagemang hela vägen. Vi fick bra rådgivning, tydlig information och kände oss trygga genom hela processen. Det som uppskattades mest var den personliga servicen och att inget kändes stressat – allt hanterades på ett lugnt och professionellt sätt. En mäklare som verkligen gör det lilla extra och som vi gärna rekommenderar vidare till andra som ska sälja sin bostad.

Rita M
Rissne

Så himla nöjd med Jonathan! Han är supertrevlig, driven och har stenkoll på läget, vilket gjorde att hela bostadsaffären kändes så lugn och smidig. Uppskattade verkligen att han höll oss uppdaterade hela tiden. Kommer absolut att välja honom igen i framtiden om det blir aktuellt! 🌟 Kan verkligen rekommendera Jonathan, 10/10, verkligen.

Adam J
Ursvik

Mycket trevlig. Gjorde processen enkel för oss

Henrik Z
Centrala Sundbyberg

Trevligt bemötande och kunnig. Snabb på att återkoppla.