Christian Gustafsson

Fastighetsbyrån Tyresö
4.8
Affärer senaste året

Christian Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tyresö

Christian Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Christian Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Gustafsson har haft 30 försäljningar sen 2026-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

99 omdömen om Christian Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2022
Alexander S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Centrala Tyresö

Va toppen från start till slut. Fixade lägenheten såld på momangen

Jan Rikard A
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Trollbäcken

Christian är en mycket trevlig och drivande mäklare. Vi har fått mycket stöd längs vägen och han är lättsam att bolla med. Vi är väldigt nöjda med hur det hela har skötts. Han har varit drivande när vi inte orkat själva, tagit initiativ och lyssnat på oss som säljare. Jag kan ge honom mina bästa rekommendationer.

Marita A
Trollbäcken

Christian är en mycket bra mäklare lugn tydligt och hör alltid av sig innan o efter visningarna

Per H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Centrala Tyresö

Trevlig och tillmötesgående. Snabb och tillgänglig. Överlag positiva möten. Mvh Per Hilmer

Sandra M
Centrala Tyresö

Professionell, lyhörd och tillgänglig, är mycket glad att jag valde Christian som mäklare.

Svar från Christian Gustafsson

Tack Sandra för ett fint omdöme, så skönt att ni kan fokusera på komman köp nu. /Christian

Daniel G
Lindalen

Christian visade på hög kunskap inom såväl byggnation (förståelse för renoveringar, förbättringar, huset i allmänhet) som även marknadsmässig värdering av fastigheten och hur objektet skulle annonseras. Han var lugn, genuin, förtroendeingivande och var aktiv i processen från start till slut. Även för dom frågor och tankar jag hade om fastigheten. Helt klart en stark rekommendation från min sida 🙌.

Svar från Christian Gustafsson

Tack Daniel för ett väldigt fint omdöme! Det känns verkligen roligt att få varit en del av din bostadsresa. Vi ses :) /Christian

Claudia G
Farmarstigen

Kunnig och saklig. Bostad sålde snabbt!

Svar från Christian Gustafsson

Tack för ett väldigt fint omdöme, nu hoppas vi att vi hittar ert nästa boende också. /Christian

Peter W

Trevligt bemötande. Korect och saklig

Svar från Christian Gustafsson

Tack Peter för ett väldigt fint omdöme, hoppas att ni kommer trivas. /Christian

Anders T
Farmarstigen

En bra och tydlig mäklare! Rekommenderar

Svar från Christian Gustafsson

Tack Anders för ett fint omdöme, stort lycka till framåt!

Ann-Louise S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Ronneby
Espedalen

Tack för ett trevligt bemötande. Kunnig svarade på våra frågor.

Svar från Christian Gustafsson

Stort tack för ert fina omdöme, hoppas att ni kommer att trivas i er nya bostad! Mvh Christian