Va toppen från start till slut. Fixade lägenheten såld på momangen
Christian Gustafsson
Christian Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tyresö
.Christian Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Christian Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Gustafsson har haft 30 försäljningar sen 2026-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
99 omdömen om Christian Gustafsson
Christian är en mycket trevlig och drivande mäklare. Vi har fått mycket stöd längs vägen och han är lättsam att bolla med. Vi är väldigt nöjda med hur det hela har skötts. Han har varit drivande när vi inte orkat själva, tagit initiativ och lyssnat på oss som säljare. Jag kan ge honom mina bästa rekommendationer.
Christian är en mycket bra mäklare lugn tydligt och hör alltid av sig innan o efter visningarna
Trevlig och tillmötesgående. Snabb och tillgänglig. Överlag positiva möten. Mvh Per Hilmer
Professionell, lyhörd och tillgänglig, är mycket glad att jag valde Christian som mäklare.
Tack Sandra för ett fint omdöme, så skönt att ni kan fokusera på komman köp nu. /Christian
Christian visade på hög kunskap inom såväl byggnation (förståelse för renoveringar, förbättringar, huset i allmänhet) som även marknadsmässig värdering av fastigheten och hur objektet skulle annonseras. Han var lugn, genuin, förtroendeingivande och var aktiv i processen från start till slut. Även för dom frågor och tankar jag hade om fastigheten. Helt klart en stark rekommendation från min sida 🙌.
Tack Daniel för ett väldigt fint omdöme! Det känns verkligen roligt att få varit en del av din bostadsresa. Vi ses :) /Christian
Kunnig och saklig. Bostad sålde snabbt!
Tack för ett väldigt fint omdöme, nu hoppas vi att vi hittar ert nästa boende också. /Christian
Trevligt bemötande. Korect och saklig
Tack Peter för ett väldigt fint omdöme, hoppas att ni kommer trivas. /Christian
En bra och tydlig mäklare! Rekommenderar
Tack Anders för ett fint omdöme, stort lycka till framåt!
Tack för ett trevligt bemötande. Kunnig svarade på våra frågor.
Stort tack för ert fina omdöme, hoppas att ni kommer att trivas i er nya bostad! Mvh Christian