Fastighetsbyrån Tyresö
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Tyresö kommun? Vill du veta vad din bostad kan vara värd? Undrar du hur bussarna går eller var idrottshallar och skolor ligger? Vi kan Tyresö bostadsmarknad och boendeförhållanden utan och innan och håller oss ständigt uppdaterade, just för att vi vet att en flytt ofta är ett stort beslut.
För att du ska få en så smidig och heltäckande tjänst som möjligt från oss har vi starka samarbeten med Juristbyrån och Swedbank. Där ger de dig råd och stöd i de ekonomiska och juridiska frågor, som vanligtvis kommer upp i en bostadsaffär.
Vi drivs av och brinner för att kunna vara ett stöd och en hjälp när du står inför ett av livets största och viktigaste beslut. Kontakta oss vilken fas du än är i! Välkommen!
Utmärkelser
506 omdömen om Fastighetsbyrån Tyresö
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Hon är trevligt och självsäker. Vi kände oss jätte trygga med att sälja våra bostad med henne.
köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Melissa är en riktigt stark mäklare som jag kan rekommendera till alla, hon ser till att säljaren får en så bra deal som möjligt på ett riktigt bra sätt, och stöttar båda köpare och säljare genom hela vägen.
Om Melissa jobbar kvar om 15-20 år, så lär jag försöka fråga henne om hon kan ställa upp som mäklare. Så pass bra tycker jag att Melissa är. Fullt förtroende. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Bra och professionellt bemötande och snabb återkoppling
sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Wangerheim en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Magnus är mycket bproffesionell och kunnig. Magnus är att lita på i alla väder
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Kompetent, engagerad och korrekt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Jag har blivit väl bemött av mäklare Melissa Segman. Jag var väldigt bestämd angående priset och det gjorde att Melissa visste att jag inte kunde tänka mig att sänka priset på bostaden. Melissa hade väl noterat detta och pratade med den tilltänkta spekulanten om att det inte lönade sig, att försöka pruta. Trots att det bara fanns en intressent, så fick jag mitt utgångspris. Jag är väldigt nöjd med Melissa Segmans arbete. Med Vänlig Hälsning Monica Rasmusson
sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Mäklare Daniel Eriksson, hade uppdraget för lägenheten sambon och jag köpte. Han fick även i uppdrag att sedan sälja min lägenhet. Vi fick ett bra bemötande och uppfattar honom som väldigt kunnig inom branschen, lyhörd, tillmötesgående och kommunikativ. Egenskaper han nyttjade väl vid försäljningen av min bostad och minskade min oro och stress över att få den såld i tid.
köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Vi fick bästa kontakt och hon är mycket professionell.
sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Mycket nöjd på alla sätt, stort tack!
sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Duktig och hjälpsam. Kommunikationen var bra. Rekommenderas.
Snabb återkoppling vid första kontakten,
Mycket hjälpsam med allt pappers arb kontakter mm.
Trevlig bemötande,
Uppdaterar löpande om vad som pågår etc.
Utfört försäljningen snabbt och bra.
//JF -
Daniel är trevlig, rakt på sak och realistisk. Vi har haft en väldigt bra upplevelse med honom som mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Daniel har hållit oss informerade under hela processen. Hqn har kontaktat oss omedelbart efter visningarna och uppdaterat oss.
Han uppfyllde våra förväntningar trots att marknaden rasade på en vecka i början av försäljningsprocessen.
Han var ihärdig och fick jobba för sin ersättning.
Daniel tog oss igenom försäljningen på ett mycket bra sätt trots att marknaden rasade samma becka som vi lade ut vårt hus. -
Mycket nöjd! Daniel är lugn, trygg och förtroendeingivande. Han höll mig informerad under hela processen, som tog ganska lång tid på grund av en avvaktande marknad. Jag är också jättenöjd med slutresultatet av försäljningen. Rekommenderas varmt!
Ett bra bemötande.Förväntningarna på försäljningen infriades. Under rådande omständigheter, blev det så bra det kunde bli.
köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Proffesionell, bra bemötande, lugn och kunnig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Hon var trevlig och saklig , neutral mellan säljare och köpare som det ska vara. Jag hade en speciell situation som köpare vilket hon snabbt förstod. Så jag är alltigenom nöjd.
Grym mäklare som gör sitt yttersta och alltid ger 110 %. Bra bemötande och mycket professionell.
sålde sitt hus med hjälp av Magnus Wangerheim en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Duktig o pålitlig trevlig och ambitiös
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Daniel har genomgående agerat professionellt och kunnigt. Han har satt våra behov och önskemål främst och det är tydligt att han har god erfarenhet och förståelse av hur man agerar även i en tid där marknaden är minst sagt osäker. Vi upplevde även att hans bemötande av presumtiva köpare höll mycket hög kvalitet. Vi rekommenderar Daniel varmt!
köpte sitt hus med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Melissa was very helpful and very professional throughout the whole process. We were very satisfied with her
köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Melissa var otroligt trevlig och professionell. Lätt att nå och väldigt tydlig under hela processen!
Vi är väldigt nöjda med våran mäklare! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Vi är super nöjda med Melissa, bra kommunikation, professionell och trevlig.
sålde sitt hus med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Bra bemötande, dock ville hon ibland att det skulle ske lite för snabbt.
köpte en tomt med hjälp av Magnus Wangerheim en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Finns inget negativt att säga, vi var ju i en lite speciell situation..
Vi köpte ett hus/tomt vi redan kände.
Gillade Magnus!
Jätte bra att vi kunde ha sms kontakt(mail också)svårt att ringa/gå ifrån när man jobbar.
Han var snabb att svara, skicka info👍
Helt klart ett positiv intryck.
Trevlig kul och lättsam kille i sina bästa dagar!😉/3 nöjda kunder -
Kändes väldigt naturligt att välja Daniel när det var dags att sälja vår lägenhet.
Han är lyhörd och mån om att allt ska gå rätt till och att både köpare och säljare ska känna sig bekväma i den stora omställning som ett bostadsbyte är.
Daniel stämde hela tiden av och gjorde det enklare för oss som säljare.
Daniels känsla genom hela processen kan inte beskrivas som något annat än ett sjätte sinne. Hans erfarenhet gör att man känner sig trygg, han har koll.
Skulle inte tveka att anlita Daniel igen! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Enkelt och mycket effektivt att får hjälp av Melissa....
sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Jag är mycket nöjd med Melissas bemötande.
Jag är nöjd med hela processen. Från första mötet med Melissa för värdering av vår bostad till dess försäljningen blev klar.
Det har varit lätt att komma i kontakt med Melissa och återkopplingen har varit jättebra. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Melissa är mycket trevlig.
Hon agerade över förväntan.
Jag upplevde henne som erfaren, snabb och med hög kvalitet. -
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Daniel är den klart bästa mäklaren du kan hitta.
Blev bemött och vägled hela vägen från att vi funderade på att sälja tills det var signerat.
Han är inte rädd för att kavla upp ärmarna se till leverera rätt köpare för oss. Vilket han jobba hårt med ända in tills signaturen var skriven.
Han jobbade oerhört hårt med att visa upp huset och hade undersökt vad som gick att göra på tomten bara för att ingen skulle missa möjligheterna.
Han räds inte ha privata och extra visningar vilket han visade genom att bara timmar innan vi skulle skriva visade upp det för en sista spekulant bara för att ingen skulle missa denna fastighet.
Har du möjligheten ha Daniel under sin försäljning skall du ta den. Han gjorde vår affär till ett rent nöje! -
köpte sitt hus med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Melissa var mycket professionell och trevlig. Alltid nåbar och tydlig. Kändes tryggt att göra affär med henne.
köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Mycket bra bemötande, tillgänglig och snabb hantering av de frågor jag hade vid mitt köp. Toppen!
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Daniel är en väldigt lugn person som bemött mi på ett bra professionellt sätt. Han märkte att jag ville sälja huset snabbt och kom med en plan som fungerade utmärkt. Han jobbade i bakgrunden men gav återkoppling precis när det var dags.
sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Melissa är en trevlig person, vi fick ett härligt och bra bemötande. Duktig mäklare som man märker är kunnig inom sitt yrke. Hon har bra kontakt med köpare och säljare. Melissa översteg våra förväntningar därför är vi väldigt nöjda och rekommenderar henne som mäklare.
Upplevde honom som en reco mäklare , ärlig och intresserad och hjälpsam
köpte sitt hus med hjälp av Magnus Wangerheim en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Effektiv kommunikation, trevligt bemötande, proffsig attityd och mycket kunnig i sin profession. Rekommenderar starkt!.
sålde sitt hus med hjälp av Magnus Wangerheim en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Han hjälpte oss med lite annat innan vi ens skulle sälja och det uppskattade vi mycket.
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Viktigt att vi hade kontakt med oss hela tiden
Dottern och jag är jättenöjda -
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Daniel va lyhörd och lyssnade på alla i familjen och fanns alltid ett telefonsamtal bort. Vilket gav en trygghet.
köpte sitt hus med hjälp av Daniel Eriksson en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Daniel var engagerad, lösningsorienterad och professionell. Mycket uppskattade kvalitéer hos en mäklare, stort tack.
Jag tycker att Daniel har gjort ett bra jobb.
Lägenheten stod som kommande och det fanns ingen planerad visning.
Jag hade anmält mitt intresse och Daniel
kontaktade mig.
Han fick fram en snabb privatvisning och
allt gick väldigt snabbt och smidigt.
Svarar alltid om det är något. -
köpte sitt hus med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Ställde upp med kort varsel mitt i en flytt med att ordna avtal. Snabb med återkoppling m.m.
Daniel har ett stort kunnande och lugn som gör att man känner sig trygg genom hela processen.
Jätte bra mäklare , lugn , bra bemötande , väldigt nöjd.
sålde sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Jag har blivit utmärkt bra bemött av Melissa Segmen under vår kontakt, hon har helt och hållet levt upp till mina förväntningar på en god mäklare
Hon är oerhört kunnig! Det känns tryggt att samarbeta med Melissa och det är viktigt för mej! Hon har varit mycket tillmötesgående när jag har behövt hennes hjälp! Och jag önskar henne allt gott i hennes fortsatta arbete som mäklare!
Tack Melissa! Varma hälsningar från Elisabet Nyrén -
Daniel är en påläst och kunnig mäklare. Jag rekommenderar honom varmt!!
En lugn och jättebra mäklare.
Känt mig trygg när jag köpte lägenheten.
Kan varmt rekommendera Daniel om ni ska köpa eller sälja eran lägenhet eller hus.
Tack Daniel för all din hjälp med köpet av min första lägenhet.
Hälsningar My Dahlström -
Fick gå på förhandsvisning, vilket var toppen. Organiserad, noga och hjälpsam vid kontraktsskrivningen.
Toppen jobb av honom. Jag är jättenöjd.
köpte sin lägenhet med hjälp av Melissa Segmen en del av Fastighetsbyrån Tyresö
Hon är bäst på allt. Är en behaglig engagerad person med stor omtanke vad hon gör. Hälsn. Lars.