Anna Persson

Anna Persson

Anna Persson är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå

Anna Persson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Anna Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.7. Anna Persson har haft 32 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

43 omdömen om Anna Persson

Sedan starten hos Reco 2021
    2023-03-20 Verifierad kund
    Vi fick ett fint bemötande av Anna Persson. Hon är kompetent, erfaren och trevlig. Det märks att hon vet vad hon pratar om.
    2023-03-19 Verifierad kund
    Mycket professionell, vänlig och kompetent!
    • Haga
    2023-03-17 Verifierad kund
    Anna är en engagerad mäklare och professionell i sitt förhållningssätt! Hon är ärlig och vi kände oss mycket trygga i att ha henne som mäklare. Rekommenderas varmt!
    2023-03-17 Verifierad kund
    Väldigt kunnig och engagerad mäklare! Med en grym erfarenhet. Proffsigt intryck från start och hela processen gick smidigt med kontinuerliga uppdateringar och snabba svar på frågor.
    Kan varmt rekommendera Anna
    • Haga
    2023-03-09 Verifierad kund
    Vi ger högsta betyg till Anna, för att hon under hela försäljnings processen gett ett genuint intryck!

Med noggrannhet och tydlighet samt ärlighet kände vi oss hela tiden väl omhändertagna 😁👍
    2023-02-23 Verifierad kund
    Hon var mycket lätt att samarbeta med. En mycket trevlig personlighet. Lättillgänglig. Hon gjorde även allt i sin makt för att slutföra affären trots att det var några budgivare som strulade till det lite.
    • Öbacka Strand
    2023-02-10 Verifierad kund
    Anna gav oss ett fint och trevligt bemötande. Hon svarade upp mot vad vi förväntar oss av en bra, hjälpsam och insatt mäklare.
    Anna återkopplade och höll oss uppdaterade under affärens gång.
    • Ålidhöjd
    2023-02-08 Verifierad kund
    Trevligt och professionellt bemötande där mäklaren ”såg” mig och mitt behov. Väl insatt och påläst i olika frågor som rör bostaden. Glad och positiv för att skapa en relation.

Förväntningarna levdes upp då mäklaren var tillgänglig och levererade information efter mitt behov. Upplevelsen var positiv och om det skulle vara aktuellt i framtiden skulle jag gärna anlita henne.
    • Öbacka Strand
    2023-02-06 Verifierad kund
    Lyhörd och flexibel, väldigt nöjd .
  • köpte sitt hus med hjälp av Anna Persson en del av Fastighetsbyrån Umeå
    • Ånäset
    2023-02-03 Verifierad kund
    Bra bemötande, flexibel och kunnig!
    Rekommenderar henne.