Tobias skötte denna försäljning enligt våra förväntningar 👍
Tobias Sandström
Tobias Sandström är mäklare på Fastighetsbyrån Umeå
.Tobias Sandström har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Tobias Sandström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.9. Tobias Sandström har haft 78 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
96 omdömen om Tobias Sandström
Toppenbra! Trevligt och seriöst bemötande.
Tobias är den där personen som gör ett så bra jobb att man till en början blir orolig över hans hälsa. Alltid tillgänglig , alltid tillmötesgående och rakt igenom en trevlig person. Man märker ändå att han gör det för att han älskar sitt jobb. Alltid trevligt att möta en sån person, som så uppenbart är på helt rätt plats!
Ambitiös, kunnig, bra ideer, snabb att svara på frågor, stöttande. Kan varmt rekommenderas
Tyckar att det blev bra trots vikande marknad. Tobias har gjort ett bra jobb.👍
Mycket trevlig, rak, öppen och ödmjuk. Lätt att kommunicera med. Jobbar hårt för dig, både som köpare och säljare. Engagerad, strukturerad och ambitiös.
Världsklass! Kände direkt att Tobias var rätt person för jobbet. Styrde ihop en affär på ett bra sätt då alla 3 parter utgick från den nöjda.
Bemötandet var av högsta klass, proffsigt. Mäklaren uppfyllde absolut våra förväntningar Mäklaren var mycket tydlig vid försäljningen och det kändes mycket bra.
Tobias var positiv och påläst, kort och koncist förklarade han hur han tyckte upplägget skulle se ut ang försäljningen av vår lgh. och övriga fakta. Han var engagerad under hela processen och vi fick ett avslut med mycket bra resultat inom tre veckor. Med vår erfarenhet en av de bästa mäklare vi haft. Kan varmt rekommendera Tobias!
Tobias är väldigt professionell i sitt arbete. Vi är oerhört nöjda med hans arbete.