Väldigt trevlig och hjälpsam mäklare.
Louise Hjandeborn
Louise Hjandeborn är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Louise Hjandeborn har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Louise Hjandeborn har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 4.8. Louise Hjandeborn har haft 29 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
95 omdömen om Louise Hjandeborn
Louise har varit aktiv, lyhörd och otroligt informativ genom hela säljprocessen. Inget har lämnats åt slumpen och vi har verkligen känt att Louise gett sitt allt för att vår försäljning ska bli så bra som möjligt för alla parter. Personlig och hjälpsam i allt! Tack för allt Louise!
Louise har hjälpt oss igenom våran försäljning utan några problem. Erfaren och trevlig, alltid funnits tillgänglig när det har behövts.
Proffsig, trevlig och tydlig med bra kommunikation.
Väldigt trevlig och proffsig mäklare. Lätt att ha och göra med på alla sätt.
Tack för det fina omdömet Therese, och för ett mycket gott samarbete :)
Håller ständig och kontinuerlig uppdateringar varje vecka. Och mkt hjälpsam med att släppa in besiktningsmän m.fl när jag själv inte har kunnat åka till fastigheten
Louise var mkt kunnig. Hon gav ett tryggt intryck. Hon gav oss tips inför försäljningen av vår bostad. Vi skulle gärna rekommendera henne. Hon var även lyhörd inför våra önskemål o ringde alltid åter, om hon varit upptagen med annat. Hon gjorde ett bra jobb.
Tack så mycket för ett fint samarbete. Var roligt att få hjälpa er att både hitta ett boende och hjälpa er med försäljning av ert gamla. Önskar er allt gott framåt !
Levde upp till alla förväntningar och med bra kontakt! Mycket nöjd :)
Tack för ett fint samarbete, önskar er all lycka till med ert nya boende :)
God uppföljning efter visningar. Varit ärlig att marknaden är trög
Louise har alla bra egenskaper som en mäklare skall ha. Vi har bara positiva erfarenheter och kan verkligen rekommendera henne.
Stort tack för det fina omdömet. Tack för ett mycket fint samarbete - vi kom i mål! :)