Saklig, lugn och metodisk. Lätt att kommunicera med. Inlyssnande. Vår bostad såldes snabbt och effektivt, vilket var vårt önskemål. Kan varmt rekommendera Martin Bergman som mäklare.
Martin Bergman
Martin Bergman är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Martin Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Martin Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.7. Martin Bergman har haft 34 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
127 omdömen om Martin Bergman
Martin har verkligen gjort sitt jobb perfekt. Från första mötet till sista underskriften på köpekontraktet.
Enkel att taga kontakt med , korrekt och hjälpsam .
Mycket nöjd med Martin Bergmans mäklar jobb från start genom sälj processen.
Lyhörd, lugn och trygg genom hela processen, vi är jättenöjda!
Trevlig och snabb återkoppling
Martin är en varm och empatisk person som är lyhörd och lyssnar på ens behov. Han är enkel att ha och göra med och är så duktig på sitt jobb. Han sålde min lägenhet och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Jag rekommenderar varmt Martin Bergman till din nästa bostadsaffär.
Tydlig och lätt att nå. Supernöjd.
Upplevde Martin som en lugn, behaglig, inkännande och kunnig person. Det kändes väldigt bra efter vårt första möte. Vi fick sedan ta processen i vår egen takt vilket kändes bra. Försäljningen gick sedan snabbt och vi känner oss nöjda med köparna. En barnfamilj vilket vi önskade. Känner stort förtroende för Martin.
Kanonbra. Flexibel och snabb återkoppling.