Jag är mycket nöjd med Martin Bergmans insats vid köpet av min bostadsrätt. Han var tydlig, engagerad och alltid snabb på att återkoppla när frågor dök upp. Processen kändes trygg från start till mål, och jag upplevde ett genuint engagemang för att allt skulle bli så bra som möjligt. Kan varmt rekommendera Martin till andra som står inför ett bostadsköp eller försäljning.
Martin Bergman
Martin Bergman är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Martin Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Martin Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.7. Martin Bergman har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
104 omdömen om Martin Bergman
Har inget dåligt att säga om honom. Han gjorde ett bra jobb med min försäljning utifrån de förutsättningar som är idag.
Vi fick huset värderat och därefter sålt av Martin. Vi fick all hjälp och stöd som vi behövde och är mycket nöjda med resultatet.
Lättsam och trevlig lätt att få tag i sålde fastigheten utan problem perfekt som fastighetsmäklare och hjälpsam.
Mycket trevlig och lätt att få tag på när man har frågor.
Vi har fått mycket fin och professionell hjälp både vid köp av vårt nya hus samt vid försäljning av vårt befintliga hus. Bara positivt! Tusen tack!
Från första början blev jag väldigt vänligt bemött av Martin Bergman. Han visade ett mycket proffsigt och kunnigt intryck, och jag hade höga förväntningar som jag tycker har uppfyllts. Kort sagt jag är mycket nöjd med Martin Bergman.
Bra och tydlig/kunnig mäklare. Inte för ”säljig” utan jobbar på ett snyggt sätt både för säljare och köpare
Trevlig och professionellt bemötande
Jag skulle vilja beskriva Martin som enkel och lyhörd. Han krånglade inte till det mer än nödvändigt, snabba återkopplingar och flexibel. Jag skulle lätt kunna göra fler affärer med Martin. Mvh Fredrik Jerlhag