Jag blev bra bemött av mäklaren, tät telefonkontakt hade vi under tiden, försäljningen drog ut lite på tiden men det har varit lite trögt på marknaden. Jag är nöjd. MVH Pia
Matilda Jansson
Matilda Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Varberg
.Matilda Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Matilda Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.8. Matilda Jansson har haft 36 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
91 omdömen om Matilda Jansson
Matilda har varit ytterst hjälpsam och mycket snabb att svara på meddelanden. Hon har tagit kontakt med både mig som köpare, med säljaren och andra involverade parter exempelvis i bostadsrättsföreningen på ett föredömligt och professionellt sätt. Matilda har varit lyhörd och engagerad. Jag kan på det varmaste rekommendera Matilda som en utmärkt mäklare!
Matilda får tio poäng av tio möjliga. Från första kontakten har hon varit saklig, lugn, bollplank och engagerad. En viktig husaffär för mej som har haft mitt radhus i över 40 år.
Hon har en väldigt härligt bemötande och känns enkel och jordnära. Vi är mycket nöjda
En fantastisk mäklare!! Hon har gjort ett riktigt bra jobb, alltid glad i trevlig, lätt att få kontakt med och hon kan svara på allt man frågar om.supernöjda med hela processen,
Matilda är duktig, professionell och snabb att återkoppla. Det har varit enkelt att ha med henne att göra, både före och efter affären.
Matilda förtjänar högsta betyg! Trevlig, tillmötesgående, lätt att ha kontakt med från start till mål. Vi är väldigt nöjda. Tack! 🌟🌟🌟🌟🌟
Toppen bra och engagerad. Hittade en fin lägenhet till mig. Tydlig och bra på att ta reda på svar till mina frågor.
Matilda är en bra och professionell mäklare som sätter kunden i fokus. Finns inget att anmärka på.
Kan bara säga att Matilda har varit väldigt hjälpsam och har bara positivt att säga om henne under hela köpprocessen. Allt Toppen ! Kan varmt rekommendera Matilda framöver ! Mvh Richard