Caroline Duimovich

Caroline Duimovich

Caroline Duimovich är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö

Caroline Duimovich har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 272 omdömen med ett betyg på 4.9. Caroline Duimovich har haft 52 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

272 omdömen om Caroline Duimovich

Sedan starten hos Reco 2019
Irene F
Gustavsberg Hästhagen

Jag blev trevligt bemött,snabb fotografering.Ringde henne under hennes semester,hon tog sig tid att svara,även min dotter hade kontakt med henne.

Peter S
Torsby

Mycket bra mäklare som är ett självklart val vid min nästa bostadsaffär.

Anna B
Kolvik

Uthållig, positiv och fylld av handlingskraft! Att samarbeta med Caroline har varit en fröjd; hon är lika engagerad som hon är affärsmässig. Genom tydliga strategier och fantastiskt nätverkande sydde hon ihop vår försäljning på absolut bästa sätt. Hennes täta kommunikation och förmåga att ha is i magen när det behövs har känts otroligt tryggt. Hon hittar lösningar där andra ser hinder, bryr sig genuint om sina kunder och har ett driv som sträcker sig långt utöver det vanliga. Vi kan varmt rekommendera Caroline – en klockren femstjärnig insats!

Jason S
Ingarö Barnviksnäs

Proffslig, trevlig, excellent service throughout process

Andreas G
Ingarö Enkärret

Proffsig, trevlig och hjälpsam. Bra upplägg och engagerat.

Kristoffer E
Ingarö Enkärret

Lätt att ha och göra med. Rak, effektiv och seriös.

Mikael V
Gustavsberg Hästhagen

Hon är alltid redo att svara på mina konstiga frågor. Hon är mycket proffisionell. Helt enkelt bäst.

Fanny O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Munkmora

Världens bästa mäklare! Fantastisk på alla sätt och vis! Hon är positiv, enkel att ha att göra med, väldigt professionell och man får snabba svar. Har sålt 2 st bostäder med henne och kommer fortsätta välja henne även i framtiden. Tack för allt Caroline!

Liv H
Vik

Snabb återkoppling och väldigt bra koll på fastigheten, mycket proffsig mäklare!

Annica G
Gustavsberg Centrum

Vi är väldigt nöjda med Caroline som mäklare. Hon är informativ och rakt på sak.