Ida Lindgren

Ida Lindgren

Ida Lindgren är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö

Ida Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Ida Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.9. Ida Lindgren har haft 38 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

70 omdömen om Ida Lindgren

Sedan starten hos Reco 2023
MARIO A
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Ingarö Skälsmara

Mycket trevlig, engagerad och kunnig

Emma Louise J
Ingarö Skälsmara

Ida är en otroligt trevlig och kompetent mäklare. Det är första gången vi behövde hjälp av en mäklare och hon såg till att vi va välinformerade och trygga under hela processen. Vår försäljning gick väldigt snabbt och hon försäkrade sig ofta om att vi fortsatt va bekväma med hur snabbt det skulle gå och var noga med att presentera de olika alternativen vi hade när bud kom in. Rekommenderar verkligen!

Salam H
Gustavsberg Ösbydalen

Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Ida var lyhörd, professionell och alltid lätt att få tag på. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera!

Jinnan Ghanim Yakob J
Gustavsberg Ösbydalen

Jenny H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Porslinskvarteren

Proffsig utan att bli för mycket, vilket verkligen uppskattades. Svarade på alla våra frågor, sin var många och väldigt flexibel. Kanon!

Robert Per J
Gustavsberg Charlottendal

Professionell, lugn och förtroendeingivande!

Marianne W
Ingarö Barnviksnäs

Känner mig trygg med Ida. Har fått information under hela resan hitintills. Ida har varit tillgänglig när jag har försökt att nå henne. Jag uppfattar henne saklig o kunnig i mitt ärende. Har fått hjälp med det som har varit lite främmande för mig med ett lugn o trygg hjälpande hand

Josefine Y
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Kvarnberget

Trevligt och proffsigt bemötande. Lyhörd och inkännande. Kan varmt rekommendera!

Max B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Kvarnberget

Alltid bra bemötande. Inlyssnande och tillmötesgående, proffsig.

Benny W
Vindö | Fjällsvik

Mycket bra. Informerade hela tiden vad som var på gång. Alltid positiiv. Kan rekommendera varmt.