Trevligt bemötande och kunnig på området, proffsig.
Magnus Wangerheim
Magnus Wangerheim är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö
.Magnus Wangerheim har varit registrerad mäklare sedan 2005-12. Magnus Wangerheim har haft 1 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2023-11
60 omdömen om Magnus Wangerheim
Mycket trevlig, tydlig och professionell. Vi fick bra stöd genom hela processen.
Tydlig, engagerad, seriös, duktig på sitt jobb.
Magnus är proffsig och kunnig och väldigt serviceinriktad. Jag upplevde att processen var väldigt smidig, Magus var tillgänglig för frågor och hanterade processen med stor proffsighet
Magnus är mycket bproffesionell och kunnig. Magnus är att lita på i alla väder
Snabb återkoppling vid första kontakten, Mycket hjälpsam med allt pappers arb kontakter mm. Trevlig bemötande, Uppdaterar löpande om vad som pågår etc. Utfört försäljningen snabbt och bra. //JF
Grym mäklare som gör sitt yttersta och alltid ger 110 %. Bra bemötande och mycket professionell.
Duktig o pålitlig trevlig och ambitiös
Finns inget negativt att säga, vi var ju i en lite speciell situation.. Vi köpte ett hus/tomt vi redan kände. Gillade Magnus! Jätte bra att vi kunde ha sms kontakt(mail också)svårt att ringa/gå ifrån när man jobbar. Han var snabb att svara, skicka info👍 Helt klart ett positiv intryck. Trevlig kul och lättsam kille i sina bästa dagar!😉/3 nöjda kunder
Effektiv kommunikation, trevligt bemötande, proffsig attityd och mycket kunnig i sin profession. Rekommenderar starkt!.