Jenny är mycket bra trevlig, engagerad. Lätt att få kontakt med om man har frågor, om hon inte är tillgänglig så ringer hon upp senare när hon har tid.Hon är kunnig.
Jenny Arkmo
Jenny Arkmo är mäklare på Fastighetsbyrån Västervik
.Jenny Arkmo har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Jenny Arkmo har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Arkmo har haft 33 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
109 omdömen om Jenny Arkmo
Mycket trevlig och engagerad. Svårt att tänka mig någon bättre.
Jenny har varit mycket hjälpsam och tillgänglig genom hela köpprocessen. Som utländska köpare har vi haft flera frågor kring bankkonto, samordningsnummer och den svenska köpprocessen och Jenny har alltid tagit sig tid att hjälpa oss och återkomma med information. Kommunikationen har varit tydlig och trevlig, och vi har känt oss väl omhändertagna under hela processen. Tack för all hjälp!
Vi vill med de varmaste rekommendera Jenny som mäklare. Hon har sedan första mötet varit lyhörd för våra önskemål och har lagt upp försäljningen på ett sätt som har passat oss bra. Hon sprider värme och lugn och tar de personliga känslorna med stort engagemang.
Jag hade inga förväntningar av mäklaren då jag inte köpt min bostad förut. Jag tänkte mest att en mäklare är glad om denne får objekt sålda, men Jenny bemötte oss med mycket glädje, nyfikenhet och ett spralligt humör. Hon var snabb i sin hantering av våra frågor och önskemål samt engagerad i oss som köpare. Upplevelsen är att Jenmy vet vad hon gör och trots att det var första gången vi köpte ett objekt så kändes det tryggt.
Trevlig och varm mäklare som fanns tillgänglig för oss. Eftersom det var vårt första husköp så förklarade hon allt på ett enkelt sätt och svarade på våra frågor och funderingar.
Effektiv, proffsig och hjälpsam
Ett husköp är aldrig en lätt uppgift. Många saker ska falla på plats för att både köpare och säljare ska mötas och vara nöjda. Vår uppfattning är att Jenny balanserar både kompetens, lyhördhet och viljan i att en köpare och säljare ska komma överens. Vi är mycket nöjda med den service som Jenny gav under hela processen och nu längtar vi efter att få flytta in i vårt nya hus.
En jätte trevlig och duktig mäklare, super nöjd med Jenny Arkmo
Jenny är en fantastisk mäklare med exceptionell personlig service och sälj ut i fingerspetsarna. Det märks att hon brinner för sitt arbete men också för att möta hennes kunders önskemål så alla parter blir nöjda. Vi är supernöjda!