En trevlig och glad person. Lätt att få kontakt med och hon svarade snabbt på frågorna vi hade.
Fastighetsbyrån Västervik
Välkommen till Fastighetsbyrån i Västervik! Här kan hela familjen trivas! Det är nära till härlig svensk natur, det finns mycket att göra på fritiden och det finns gott om förskolor och grundskolor. Vi har funnits här i Västervik sedan 1960-talet och vi är idag marknadsledande i området. Genom åren har vi lärt oss hus bostadsmarknaden...
781 omdömen om Fastighetsbyrån Västervik
Sedan starten hos Reco 2013
Vi har använt oss av Robin både vid flertalet försäljningar och vid köp av bostad. Han är otroligt kunnig, serviceminded, proffessionell och man känner sig trygg som både köpare och säljare.
Positiv, engagerad, social
Förtroendeingivande och personligt bemötande som upplevs professionellt. Snabb att svara. Balanserade råd som var vägledande för oss. Över förväntan, även om vi förväntade ett bra stöd av mäklaren. Upplevdes ej stressad, men smidigt arbetssätt. Korrekt och kunnig. Högsta betyg för upplevelsen av mäklaren.
Enkelt. Trevligt. Skratt.
Bra! Bemötande, ordningssam, lyssnande, hittar rätt köpare
Trevlig,Lyhörd och alltid tillgänglig.
Mycket förtroendegivande och kompetent mäklare med stor tillgänglighet. Mycket nöjda från start till mål.
Mycket proffsigt skött av Louise! Matchade ihop oss med ett par som sålde sitt hus så vi kunde köpa varandras boende. Bra kommunikation under processens gång.
Vi har tidigare haft mycket god erfarenhet av Robin men vid denna affär upplever vi att han varit stressad och ofokuserad. Tycker han visat en viss slapphet både vad gäller marknadsföringen, kontakten med oss och i relationen med köparen, t.ex lånat ut nyckeln till vår bostad för obegränsad tid trots att det kvarstod nära två månader till tillträdet..
Robin är på bettet även under sin semester..Han är kunnig, intelligent, personlig från första mötet, vilket var helt spontant. Robins handläggning bidrog starkt till ett rekordsnabbt avslut med en enda visning och en hög köpeskilling.
Louise gör sitt jobb perfekt! Hon ger tydlig information, svarar snabbt och väldigt trevlig! Vi är supernöjda!
Louise var väldigt snäll och tydlig, hjälpsam, försökte hjälpa och förklara alla punkter som vi har inte erfarenhet om
Vi är väldigt nöjda med allt från visning till kontraktsskrivning. Kan varmt rekommendera Jenny som en trevlig, noggrann och hjälpsam mäklare.
Mycket bra bemötande. Trevlig och kunnig. Jag är helnöjd!
Jenny var mycket engagerad och vi hade fullt förtroende för henne vid vår försäljning.
Mycket bra bemötande, ambtiös och proffisionell.
Bra på alla sätt. Föredömligt jobb. Att rekommendera.
Bra, trevlig - verkar ha bra koll på marknaden. Seriös och ett positivt bemötande.
Mycket positiv i sitt bemötande. Kunnig. Idéer om det aktuella villkorade köpet som knutits samman med min förestående försäljning av min bostadsrätt. Med vänlig hälsning. Jan detthoff
Fint och trevligt bemötande. Inget att klaga på.
Robin är kunnig och saklig. Trevligt bemötande. Professionell. Vi hade inga speciella förväntningar innan vi hade vårt första möte men efter att ha fått träffa Robin så kände vi oss väldigt trygga med honom som mäklare.
Mycket profitionel och bra att jobba med.
Tyckte allt gick enkelt och smidigt.. Och det blev ju som sagt en affär 😃
Marcus var tillmötesgående, och tog vår försäljning på stort allvar. Vi kände oss trygga med Marcus, och kände att vi kunde ställa alla våra konstiga frågor till honom. Vi rekommenderar Marcus till alla som vill sälja sitt boende.
Det var ett väldigt trevligt bemötande. Hon levererade allt i helhet så det slutade med ett köp.
Hej Undersökningen kommer för snabbt. Köpet är inte slutfört ännu på länge. Först efter tillträde och en tid därefter kan man ge ett rättvist omdöme
Han tog sig tid att lyssna på mina önskemål. Affären genomfördes snabbt. Det var lätt att nå Tobias när jag hade några frågor.
Vi blev bra bemötta och bra med information om avtal, lägenhet m.m Bra på att höra av sig och meddela mellan oss köpte och säljaren.
Tobias har varit väldigt hjälpsam och trevlig. Snabb i sin återkoppling och med en bred kompetens guidat oss i våra frågor.
Tillmötesgående och effektiv, det var inte lätt att göra affärer i dagsläget men han gjorde sitt bästa
Jenny var mycket engagerad och lyhörd för våra önskemål vid försäljningen. Det var ordning o reda från början till avslutet mycket smidigt. Kan varmt rekommendera Jenny Familjen Malm
Jenny är en professionell mäklare. God lyssnare och kan tala för sig. Känns tryggt
Enkel och inga problem. Tar samtal utanför kontorstid. Kunnig inom området och proffsigt bemötande
Bra och erfaren. Lugn och trygg med affärerna. Seriös och noggrann.
förtroendeingivande och trevlig.
Super fint bemötande, alltid glad och aldrig några problem med nått. Har känt att hon har gjort allt för att jag ska kunna sälja min lägenhet och att jag ska vara nöjd med allt omkring.
Trevlig och proffsig . Han höll oss uppdaterade under hela processen. Kan varmt rekommendera Tobias Ankreus
Jag är mycket nöjd med Birgitta. Stort förtroende och bra bemötande. Hon har uppdaterat mig ofta och hört av sig både via telefon och sms.
Han skötte sig bra, inga problem.
Blev bemött på bästa sätt. Har inget att klaga på. Fastigheten blev såld efter 2 visningar och jag fick vad jag begärde. Kan varmt rekommendera Louise❤️
Lugn, tillförlitlig och kunnig.
Jag blev mycket positivt och väl bemött av Robin som var snabb med att återkomma när jag hade frågor, ordnade en snabb visning av lägenheten och var tillgänglig under hela affären. Mycket bra och kunnig och jag kommer vända mig till Robin när det en dag blir dags att sälja lägenheten igen!
Smidigt o enkel kontakt mycket via sms. Bra återkoppling efter visningar. Jag förväntade mig en snabb hantering o process o så har det varit från första mötet tills försäljningen blivit klar.
Bra bemötande och hjälpsam. God serviceförmåga.
Trevlig, snabb, kunnig, hjälpsam hela vägen från visning till kontraktsskrivning.
Jenny var mycket trevlig! Återkopplade som hon sagt och hade koll på läget. Kändes tryggt och enkelt.
Åh tack snälla för dina varma fina ord Monica! Det värmer gott och är tacksam att jag fick möjlighet att hjälpa till med köpet av Din drömtomt. Stort lycka till med att skapa ditt nya drömhem och välkommen till Västervik! Bästa hälsningar Jenny
Glad och trevlig person som gjort ett fint jobb...
Tack Anders för att jag fick möjlighet att hjälpa Dig med din tomtförsäljning! Lycka till med golfen och ditt nya spännande projekt! Bästa hälsningar Jenny
Robin var mycket proffsig och trygg i sitt bemötande. Han var lätt att få tag på och öppen i sin kommunikation. Vi kan stark rekommendera Robin som fastighetsmäklare.
Trevlig, är jätte nöjd..med honom förklarar allting vad som ska göras.