Jenny Arkmo

Jenny Arkmo

Jenny Arkmo är mäklare på Fastighetsbyrån Västervik

Jenny Arkmo har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Jenny Arkmo har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Arkmo har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

86 omdömen om Jenny Arkmo

Sedan starten hos Reco 2023
Charles Adam Jörgen T
Björnsholm

Mycket bra och kompetent. Bara positivt att säga om allt hon gjort.

Birgit G
Fimmelstången

Bra och trevligt bemötande med god kunskap.

Magnus Erik P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Arkmo en del av Fastighetsbyrån Västervik
Centrala Västervik

Toppen! Mycket hjälpsam och kunnig!

Eva Susan Elisabet S
Gunnebo

Tyckte det funkade klockrent med Jenny! Hon var mycket engagerad i vår husförsäljning och snabb med återkoppling. Jag skulle utan tvekan anlita Jenny igen. Hon sålde vårt hus i Gunnebo blixtsnabbt och fanns alltid till tillgänglig. Susan och Krister

Marta T
Västralund

Jag vill bara säga vilken härlig glad och trevlig mäklare Jenny. Hon känner till bostaden/huset som man går på visning, hon gav oss några tipsen om ex.fönstret,hon presenterade huset på jätte trevligt sätt.Och själv hon lyser när man träffar Jenny

Selim T
Västralund

Hon är perfekt och punktligt ..

Lennart F
Arabien

Mycket glad och positiv, känslan blir bra som köpare, observant och hög service grad.

Marie B
Fågelbäret

Kunnig och trevligt bemötande. Bra information och intresserad av våra behov. "Såg" alla potentiella köpare som deltog. Jättebra mäklare.

Eva W
Edsbruk

Vi anlitade Jenny i samband med försäljningen av vårt föräldrahem och är mycket nöjda med hela processen. Jenny utstrålar en härlig energi, är tydlig i sin kommunikation och fanns alltid tillgänglig när vi hade frågor eller funderingar. Hennes engagemang och professionalism gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera henne.

Joel H
Fimmelstången

Mycket trevlig och professionell mäklare