Moa Kronståhl Pil

Moa Kronståhl Pil

Moa Kronståhl Pil är mäklare på Fastighetsbyrån Västervik

Moa Kronståhl Pil har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Moa Kronståhl Pil har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-11 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.8. Moa Kronståhl Pil har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

Moa Kronståhl Pil var bara 15 år när hon började sommarjobba på Fastighetsbyrån. När hon hennes mäklarutbildning var klar var därför valet ganska självklart – här ville hon jobba. Moa tycker att mäklaryrket ger henne otroligt mycket och hon älskar att arbetsuppgifterna är så varierande. Det allra roligaste tycker hon är intaget: här ges en unik chans att gå in och leverera till max. Moa är en väldigt driven, ambitiös och envis person. Dessutom förstår hon vikten av att alltid kunna anpassa sig till kundernas önskemål. Moa säljer främst bostadsrätter och hon tycker att Nacka har allt som en kommun kan önska – närhet till vattnet och närhet till city. Hon har ett stort intresse för arkitektur och planlösningar och kommer gärna med tips till sina säljare. Inredning ser Moa gillar att få fram charmen genom att anpassa inredning till ett specifikt boende och på så sätt framhäva det allra bästa med objektet.

2024-12 - 2025-11

84 omdömen om Moa Kronståhl Pil

Sedan starten hos Reco 2016
Kajsa Emilia J
Sålde sitt hus med hjälp av Moa Kronståhl Pil en del av Fastighetsbyrån Västervik
Kulbacken

Super nöjda med Moa som mäklare! Bra kommunikation och återkoppling genom hela försäljningsprocessen.

Gustav J
Köpte sitt hus med hjälp av Moa Kronståhl Pil en del av Fastighetsbyrån Västervik
Kulbacken

Snabba svar och tydlig i kommunikationen.

Cornelia G
Skogshaga

Fantastisk mäklare! Jätte trevlig och proffsig. Snabb på att svara i både telefon, mail och sms vilket är ett stort plus. Mycket nöjd!

Lusine G
Skogshaga

Alltid tillgänglig, svarar snabbt!

Moa R
Gamleby

Tillmötesgående, tydlig och väldigt trevlig. Hon förklarade tydligt för oss om det var något vi undrade och inga frågor kändes för dumma.

Sune S
Gamleby

Mycket proffsigt bemötande redan i från starten, snabb hantering och återkoppling. Vi är mycket nöjda med Moa’s hantering av försäljningen.

MARCUS C
Ljungheden Handelsområde

Mycket proffsig, snabb, kunnig och fick ut ett slutpris långt över det förväntade. De bäst rekommendationer!

Åslög S
Gissebo

Mycket trevligt bemötande Känns som väldigt kunnig inom sitt område snabb och bra handlingsplan Vill ge bästa betyg! /Åslög Smitz

Björn U
Loftahammar

Enkel,bra, ordentlig och trevlig att göra med.

Inger E
Loftahammar

Jag har blivit väl bemött av Moa, hon levde upp till mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera henne.