Jättebra mäklare, lätt att prata med, kunnig och väldigt trevlig i våra möten både fysiskt och på telefon. Han skötte sitt jobb perfekt. Jag är så nöjd med allt han gjort för mig.
Robin Strömsten
Robin Strömsten är mäklare på Fastighetsbyrån Västervik
.Robin Strömsten har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Robin Strömsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.9. Robin Strömsten har haft 61 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
170 omdömen om Robin Strömsten
Väldigt professionell, tydlig, uppmärksam, och framförallt trevlig. Skulle gärna köpa via Robin igen eller sälja. Tack för bra jobb!
Professionellt bemötande, kunnig, hör snabbt av sig då man söker honom vilket man som kund uppskattar.
Kompetent, tillgänglig och dessutom väldigt trevlig att ha att göra med
Kan sin grej, ger ett tryggt intryck och lätt att kommunicera med.
Trevlig hjälpsam lätt att kommunicera med och pålitlig!
Han har ett mycket trevligt bemötande, är påläst om objektet och tillgänglig.
Vi har kunnat ha en tydligt och enkel kommunikation och han har alltid varit tillgänglig för att svara på frågor och funderingar. Mycket professionell och engagerad. Hela processen sköttes smidigt från start till mål. Rekommenderas varmt!
Bemötandet av mäklaren var mycket bra. Han lyssnade, var professionell, vänlig och återkopplade snabbt gällande våra frågor. Vi hade många frågor, eftersom vi var verkligen intresserade av objektet. Mäklaren tog reda på svaren och återkom snabbt. Han ordnade också en extra visning på kort varsel. Mäklarens starka engagemang var verkligen så mycket värt! Jag är mycket nöjd med allt.
Robin har varit väldigt professionell och flexibel under hela processen, kan rekommenderas starkt.