Flyttkalle AB

Flyttkalle AB

www.flyttfirmaistockholm.nu
  • BadgeFiveYears
Omdömen totalt
608
Snittbetyg
4.6
Ring 08-509 239 88 Dela

Om företaget

Välkommen till Flyttkalle! Vi är den lilla flyttfirma med det stora hjärtat. Vi kan hjälpa dig med flytten i hela Sverige men har vår bas i Stockholm. Vårt mål är att ditt nästa steg i livet ska bli så friktionsfritt som möjligt. Tjänster Flytthjälp, magasinering, kontorsflytt, evakuering, flyttstädning, flyttlådor, packning... 

Skriv ett omdöme

608 omdömen om Flyttkalle AB

Sedan starten hos Reco 2020

Visar 608 omdömen med 4.6 i snittbetyg
Eva K
Skrev om Flyttkalle AB

Svårt att kommunicera med flyttkillarna p g a språksvårigheter. Vi fick betala mycket mer än offerten vilket i viss mån berodde på oss men även mycket dödtid och dålig planering från deras sida. Vi hade uppgett att vi hade kristallkronor men fick betala extra för att få dem flyttade. Jag skulle inte anlita dem igen.

Svar från Flyttkalle AB

Vi slet med din flytt fram till kl.03.00 på natten. Ingen av våra grabbar orkade åka och ta ner lamporna efter 13,5 timmars jobb pass. Det är omöjligt att förklara för dig att vår personal ville bara lasta ur det sista och gå hem, då de flesta skulle med barn till dagis på morgonen. Men du har riktiga språksvårigheter då du hör bara dig själv. Vi skulle inte heller hjälpa dig nästa gång då du uppvisar noll respekt och var missnöjd innan vi påbörjade arbete.

Nils Oscar Ludvig S
Skrev om Flyttkalle AB

Stockholms bästa flyttfirma, dessa killar var extremt professionella och tillmötesgående! Jag köpte paket med både flytthjälp och packning av ALLT, dessa killar löste biffen direkt och skötte allting väldigt bra och packade ned allting väldigt noggrant. Inget av det jag hade med mig till min nya lägenhet blev skadat och var väldigt lätt att packa upp. Dom hjälpte mig också lägga rätt saker på plats och att få till allting efter flytten var väldigt smidigt. Kan starkt rekommendera detta företag om ni ska flytta i framtiden!

Joel S
Skrev om Flyttkalle AB

Vi flyttade ifrån Ekerö till Solna, allt gick perfekt. Killarna är punktlig samt väldigt försiktiga. Riktiga proffs.

Lars O
Skrev om Flyttkalle AB

Trevliga, flexibla och bra pris. Riktigt smidig upplevelse. Rekommenderar!

Christer L
Skrev om Flyttkalle AB

Proffessionellt och snabbt utfört arbete. Personalen var väldigt hjälpsamma och trevliga i sitt bemötande och jag kan varmt rekommendera firman till andra.

Erik S
Skrev om Flyttkalle AB

Bra och smidigt. Trevliga flyttgubbar

Erik L
Skrev om Flyttkalle AB

Supersnabb och smidig flytt! Flyttgubbarna packade ordentligt och va riktigt snabba. Kan inte annat än rekommendera Flyttkalle!

Karl K
Skrev om Flyttkalle AB

Mycket bra service från beställning till leverans

Sabine R
Skrev om Flyttkalle AB

Hej! Jag upplevde Flyttkalle som väldigt flexibel, de lyssnade av mina behov och skrev en tydlig offert. Flyttkillarna kom i tid och fixade allt i tidsramen vi hade bestämt. Lätt att få kontakt med dem, både innan, under och efter flytten. Kan rekommenderas!

Margit V
Skrev om Flyttkalle AB

Allt mycket proffsigt med hög kvalitet

Ali A
Skrev om Flyttkalle AB

what was better: the people who handled the shifting were very professional, they handled the things very carefully and moved the apartment in a good time. When they unloaded the items, they placed it properly and in a very orderly way, very impressive work. what can be improved: the communication is only done via mail and response on phone is very limited, so then the response to email should be improved as it is the only communication medium

Mia K
Skrev om Flyttkalle AB

Flytten gick väldigt smidigt o utan hinder

Maslah H
Skrev om Flyttkalle AB

Hej, Helt ärligt tycker jag att de är ett av de sämsta flyttbolagen jag någonsin har haft att göra med. Först kom vi överens om att jag skulle betala 2285 kronor. När jag ringde för att dubbelkolla beloppet eftersom det var helg, sa de att på grund av helgavgiften skulle det bli 300 kronor extra, men de tog istället 3450 kronor. Dessutom tejpade de min TV så hårt att skärmen blev svart. Jag kontaktade deras chef, men han vägrade förstå, svarade inte och ljög om att han skulle ringa tillbaka men gjorde aldrig det. Om du... 

Svar från Flyttkalle AB

Hej, du packade upp din TV själv tillsammans med din flickvän med hjälp av en vas föremål enligt vår anställd och frågande honom efter kniv. 3 dagar efter flytten ringer du och säger att din TV är pajat. På bilden som du skickade syns en tydligt repa från kniv eller något liknande. Vi erbjöd dig ersättning för din självrisk om du lagar TV via din hemförsäkring för att vara schyssta mot dig men du har valt att hitta på och skriva det som stämmer inte. Vår försäkringsbevis är uppladdat på vår hemsida under FAQ-Försäkring... 

Per F
Skrev om Flyttkalle AB

Så sjukt smidigt. Inget att anmärka på

Filipe A
Skrev om Flyttkalle AB

Dom var professionella, trevliga, och tog väl hand om mina grejer under flytten.

Kristina Ö
Skrev om Flyttkalle AB

Allt klaffade bra. De var noggranna. De var effektiva.

Anja B
Skrev om Flyttkalle AB

Otroligt snälla och försiktiga med möblerna. Plastade in allt som dem skulle bära, utan att vi kommit överens om det. Jätte fint gjort.

Lars H
Skrev om Flyttkalle AB

Hej, Snabba, trevliga, duktiga de flyttade min tvättpelare. Mvh Lars

Jenny H
Skrev om Flyttkalle AB

Kom i tid, trevliga och var noga med att plasta in våra möbler. Nöjda!

Sanna B
Skrev om Flyttkalle AB

Otroligt nöjd! Jag var ute i väldigt sen tid men det kunde komma samma dag inom någon timme och flytta. det var väldigt snabba, effektiva och försiktiga med ens grejer. super nöjd!

Caroline T
Skrev om Flyttkalle AB

Effektiva och trevliga. Bra organiserat i triangelbyten. Kunde uppgradera bilen snabbt mot slutet. Prisvärt. De som arbetade kunde dock inte så mycket svenska eller engelska, men det var inte ett problem för mig i kommunikationen.

Gabor R
Skrev om Flyttkalle AB

Mycket kunniga, snabba och skyddade möblerna.

Malin S
Skrev om Flyttkalle AB

Supernöjd med Flyttkalle, rekommenderar! Allt gick smidigt och inga konstigheter.

Jennie W
Skrev om Flyttkalle AB

Så snabba, trevliga och toppenbra!! Alltid lika nöjd.

Josef P
Skrev om Flyttkalle AB

Bra jobbat av flyttkalle, killarna som kom jobbade på smidigt och bra. 👍 Hjälp med flytt till större lägenhet

Eric K
Skrev om Flyttkalle AB

Positivt: Snabb på svar Skapligt pris. De som kom och gjorde flytten kämpade på bra och hade en trevligt inställning. Negativt: Extra kostnader på slutfakturan som ej var inkluderad på offert. Betalningsavgift på 65:- samt dryga 100 kr för nån plastfilm. Små kostnader men så himla irriterande att de inte är med på offerten. Slutpriset var 65% dyrare än offert, tog 65% längre tid. Bristande lastsäkring. Saker hade vält under transport. De som gjorde flytten kunde inte svenska. Endast bristande engelska.

Svar från Flyttkalle AB

Hej Erik, Betalningsavgift beror på din betalningssätt, vi vet inte i förväg om du ska betala med kort, Swish eller faktura därför den kostnad är inte med på offerten men finns i din bekräftelse. Angående plast så kan den inte bakas in i arbetskostnaden och jag tror att du inte uppskattade att din säng ställdes in i bilen utan plast. Du ansvarade själv för förberedelse och paketering men har inte fullföljt det du skulle göra. Istället gnäller du på 100 kr för plast. Vi uppskattade din lägenhet på 30 kvm till cirka... 

Eva H
Skrev om Flyttkalle AB

Bra service och väldigt nöjda.

Jean G
Skrev om Flyttkalle AB

Snabbt och smidigt. Trevliga personalen också. 🌟🌟🌟🌟🌟

Albert S
Skrev om Flyttkalle AB

Jag är väldigt nöjd med Flyttkalle! De gav utmärkt service från början till slut. Personalen var professionell, vänlig och mycket effektiv. De tog hand om mina ägodelar med stor omsorg och ingenting gick sönder under flytten. Jag skulle definitivt rekommendera Flyttkalle till alla som behöver hjälp med sin flytt. Tack så mycket för en fantastisk upplevelse!

Genua P
Skrev om Flyttkalle AB

Flyttkalle var enastående! De var punktliga, snabba och mycket försiktiga med våra möbler och ägodelar under flytten. Personalen var vänlig och professionell, och de gjorde verkligen ett fantastiskt jobb. Jag är väldigt nöjd med Flyttkalles service och rekommenderar dem varmt till alla som behöver hjälp med en smidig och problemfri flytt. Tack så mycket, Flyttkalle!

Johannes K
Skrev om Flyttkalle AB

++ Mycket trevlig personal som jobbar hårt, och alla våra prylar kom över till nya stället oskadda. ++ Vi ringde ganska kort inpå för att boka tid, och det var inga problem. - Att låna flyttkartonger skulle kunna vara smidigare. Vi hade mera prylar än förväntat i första uppskattningen, men Flyttkalle var mycket flexibla med när de kunde köra ett till lass åt oss.

Elliot E
Skrev om Flyttkalle AB

Dom som flyttade mina möbler får 10/10 för deras noggrannhet och försiktighet. Men att man får offert med ett pris, sen får man 2x högre pris muntligt över telefon är helt makalöst för mig. Får sedan tala med Dimitrij som säger att dom inte hade angivit att det var tillägg för röd dag i offerten samt tillägg för plast emballering. Något ALLA andra flyttfirmor gör! Med dryg ton säger han "det stod i emailet att det är tillägg för röd dag" men som både jag och min pappa anser borde stått med på offerten från start. ... 

Svar från Flyttkalle AB

Det stämmer inte att du fick x 2 högre pris. Din helg/röddag tillägg för 4 timmar uppgick till 4x119kr=476kr. Men den tänker du inte betala eftersom du jobbar som säljare och är expert inom juridik och svensk lag sa du i telefon och tycker att texten om tillägg bör vara placerad någon annanstans. Pris för emballage är 120 kr för bubbelplast och 70 kr för sträckfilm får vi inte lägga till heller då du ser inget mer i offerten förutom priset. Någon gubbe sätts in i samtalet på högtalare och börjar skrika och förolämpa mig... 

Felix M
Skrev om Flyttkalle AB

Såg ingenting i offerten att de börjar att räkna pa tiden från tiden man åker från deras garage(20minuter ifrån mitt i Stockholm) och de räknar också resan tillbaka

Svar från Flyttkalle AB

Hej Felix. Den information har du i din offert, avtal, och på vår hemsida. Kanske är dags att skaffa glasögon🧐🙌

Camilla S
Skrev om Flyttkalle AB

Punktliga och trevliga, från offert till flytt. Väldigt prisvärda.

Tommy M
Skrev om Flyttkalle AB

Snabbt och effektivt. Väldigt bra pris. Kan verkligen rekommendera.

Eva E
Skrev om Flyttkalle AB

Som vanligt bra på alla sätt och vis! Snabb och pålitlig!

Marinette S
Skrev om Flyttkalle AB

Punktliga och proffsiga. Offerten kom snabbt och bokningen kunde göras på kort varsel. Killarna som utförde flytten var punktliga och effektiva.

Malin Ö
Skrev om Flyttkalle AB

Ingen firma jag rekommenderar! De kom 2 timmar innan avtalad tid. När vi påpekade det fick vi till svar, att de hade glömt att meddela detta. De var tvungna att komma tidigare för att hinna med nästa kund. Välj en annan flyttfirma!

Svar från Flyttkalle AB

Vi vill bara tillägga att flytten gick snabbt och utan skador, personalen var professionellt och serviceminden. Det skriver kund i mejlet men orkar inte skriva i omdömen. Kunden också glömt tilläga att vi erbjöd 1000 kronor som kompensation "för att flyttbilen kom kl.08.00 istället för kl.10.00) Men drog den tillbaka efter den giftig omdöme och kundens respektlös beteende mot vår personal.

Anna G
Skrev om Flyttkalle AB

Snabba, noggranna och trevliga

Dennis Van Hung L
Skrev om Flyttkalle AB

Hög service, kommunikation och trevliga på plats. Mycket hjälpsamma och flexibla!

Ulf Å
Skrev om Flyttkalle AB

Snabb och bra kommunikation. Proffsig och vänlig flyttpersonal.

Carl P
Skrev om Flyttkalle AB

Läs avtalet noga. Priset är rörligt, och offerten gällde inte i slutändan. Min slutfaktura ökade med 30% utifrån överenskommet pris. Men som sagt, priset ÄR rörligt enligt avtalet. I övrigt är jag nöjd. Det fungerade smidigt och inget strul.

Svar från Flyttkalle AB

Hej Gustav, du verkar ha glömt att du inkom med ändringar på din beställning och bad uppdatera din offert vilket blev från 10k till 11k i uppskattat pris. Slutfaktura blev 12.9k det är en höjning på ca 18% och inte 30% som du skriver. Vill även tillägga att vi det gäller en långdistans flytt på över 100 mil som utfördes mitt i snökaos och du ringde minst 5 gånger och vi pratade med dig flera gånger om att priset kan komma att ändras, så förstår inte riktigt varför du klagar på avtalet när vi har pratat om det på telefon. Kul att du är nöjd i övrigt!

Rolf L
Skrev om Flyttkalle AB

Helt kort toppenbra på alla punkter

Matas D
Skrev om Flyttkalle AB

Nöjd med utförd tjänst! Kom i tid, smidigt och bra. Faktura blev lite fel, tyckte jag, men man kanske räknar olika.

Ursula K
Skrev om Flyttkalle AB

Snabbt svar på min flyttförfrågan. Bra återkoppling. Länken till flyttbeställningen något ”otymplig” när behovet av flyttsaker inte motsvarar mallen. Högsta betyget till ”flyttkillarna”, som var supertrevliga, snabba, hjälpsamma, punktliga!!! Vår flytt förlöpte på allra bästa sätt! 😀👍🙏

Hanna B
Skrev om Flyttkalle AB

Trevliga killar min i övrigt ett dåligt intryck. Killarna var inte effektiva, en gick med sin mobil hela tiden. Jag har tidigare haft ett annat flyttföretag som flyttade exakt samma möbler och den här gången tog det så mycket längre tid. När jag skulle betala hade de adderat en extra timme på fakturan och hade jag inte räknat noga så hade jag fått betala för mycket. Jag skulle tyvärr inte använda Flyttkalle igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller.

Svar från Flyttkalle AB

Hej Hanna, vi har haft en förare som var på prov och han gillade inte jobbet och är inte kvar. Vi håller med dig att det tog för långt tid. Du kan höra av dig till oss och vi återbetalar dig 1 timme då vi tycker att rimligt tid för din flytt är 3,5 timmar och ej 4,5 som du blev fakturerat för. // Team Flyttkalle

Sofia B
Skrev om Flyttkalle AB

Allt fungerade mkt bra! Trevlig personal.

Johanna H
Skrev om Flyttkalle AB

Smidigt! Punktliga, bra kommunikation. Proffsigt bemötande! Rekommenderar!

Nina H
Skrev om Flyttkalle AB

Använde Flyttkalle två gånger under en månad. Supertrevliga, snabb kontakt, kom i god tid och var försiktiga med mina flyttlådor. Kan varmt rekommendera.

Ewa L
Skrev om Flyttkalle AB

Bra killar som kom och hjälpte oss att flytta

Filtrera omdömen