Flyttstädningsakuten AB

4.6

232 omdömen om Flyttstädningsakuten AB

Johanna R
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Väldigt bra städning. Noggranna med städningen och enkelt att boka. Kan varmt rekommendera!

Christian B
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Fantastisk flyttstädning! Nya ägarna var mycket nöjda med hur rent och fräscht allt var. Proffsigt, noggrant och effektivt utfört. Rekommenderar varmt denna tjänst till andra!

Martina Louise Jansdotter A
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Bra och tydlig kommunikation inför flyttstädningen och mycket bra utfört arbete. Till och med långt över förväntan då min gamla spis såg som ny ut efteråt. Rekommenderar varmt detta företag!

Ethel Minnamaria F
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Jag är jättenöjd med flyttstädningen, snyggt och rent blev det. Punktliga och kommunikativa var personalen. Fönsterputsning ingår, så smart och enkelt blir det då att boka.

Carl Anders Erik O
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Mycket bra kundservice, tydlig offert och väl genomfört arbete!

Peter K

Jättenöjd! Smidigt att boka, serviceminded personal och jättebra städat! Peter

Jehona O
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Supernöjd! Killarna gjorde ett väldigt bra jobb.

Anna Pernilla H
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Uppskattar att dom kom vid exakt bestämd tid. Jobbade snabbt och resultatet var klanderfritt! Rekommenderar varmt!

Paul Felix E
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Väldigt nöjd, beställde flyttstäd av min lägenhet, rent och snyggt fanns inget att anmärka på, Rekommenderas och kommer använda mig av Flyttstädningsakuten i framtiden när det blir aktuellt.

Erik Gustav Albin J
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Snabba, rena och trevliga genom processen

Anna Heléne Elisabeth T
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Smidig och tydlig kommunikation. Snabb återkoppling vid frågor. Bra utförd städning till bra pris. Rekommenderas

Malin F
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Vi är väldigt nöjda med allt! Priset var rimligt, trevligt bemötande, smidigt att boka och rent hus! Tack, vi återkommer gärna i framtiden!

Sewit Lilli M
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Är jättenöjd med flyttstädningen från Flyttstädningsakuten AB. Använde mig av dem för en flyttstädning. Bästa priset jag hittade vid jämförelser. Det var så rent och fräscht överallt, hittade inget område som inte var det. Städledaren som kontaktade mig via telefon innan för att stämma av, var trevlig och det var smidigt att lämna nyckeln under brevlådan så att jag slapp vara på plats när de skulle komma, då jag var i en annan stad. Rekommenderas och kommer använda mig av igen i framtiden.

Karin Birgitta N
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Vi är jättenöjda med Flyttstädningen av vår mors lägenhet. Från beställning till slutförande fungerade det så himla bra. Väldigt fint städat och fönstren förtjänar ett alldeles extra bra betyg. Så fina. Vi kan varmt rekommendera denna firma.

Sune N
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Helt nöjd med erat uppdrag. Perfekt utförande.

Inger Katrin K
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Jag är mycket nöjd med Ert arbete. Trevlig telefonsamtal innan för att checka av, hur och när Ni skulle komma. Trevligt samtal av personen som utförde arbetet. Lägenheten var skinande ren och vi har inte fått någon påbackning ifrån lägenhetsuthyraren när de utfört sin besiktning. Jag kan varmt rekommendera Er till andra. Tack för fint arbete!

Elsa N
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Mycket nöjd med städningen! Inga konstigheter alls, bra kommunikation:) rekommenderar starkt!

Beverley Joan J

Jättebra: punktlig, effektivt, noggrannt

Magnus Peter Q
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Trevlig personal, mycket bra flyttstädning, rekommenderas!

Carola S
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

100% nöjd från både säljare & köpare efter väl utförd flyttstäd! Trevlig personal - bra och snabb återkoppling med offert och bokning Rekommenderas! Gotland

Johan Bengt F
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Jättebra kontakt under och efter städningen. Rekommenderas starkt! Känns seriösa!

Marie Pernilla G
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Mycket dålig upplevelse! Undermåligt städat och inget man kan kalla flyttstäd. Personen som utfört städningen har inte förståelsen i hur man utför en flyttstädning. Smutsiga golv både i bad och kök. Smulor kvar på golven så förmodligen inte dammsugit heller. Vid reklamation fanns ingen ny städ-tid att tillgå inom rimlig/avtalad tid. Den sk. städledaren kunde inte kommunicera, hade stora språkproblem och kunde inte göra sig förstådd på varken svenska eller engelska. Kommer aldrig att anlita detta bolaget igen. Erfarenheten upplevd i Linköping.

Camilla Marie-Louise Q
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Flyttstädning Mycket trevlig städpersonal, toppstädning, bra pris, jätte nöjd! Rekommenderas varmt!

Lisa S
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Vi är mycket nöjda . Bra bemötande, snabba och noggranna. Kan rekommendera till andra och boka flyttstädning 😊 Mvh Lisa

Ingela Karin B
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Bra bemötande och bra städat allt ok

Jonas J
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Mycket nöjd med den flyttstäd jag beställt. De var noggranna, snabba och slutresultatet var mycket bra.

Lizette I
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Supertrevliga & snabba. Absolut inga anmärkningar på städningen & va lätt att få en städdag! Kan varmt rekommendera Flyttstädningsakuten!

Henrik F
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Snabb och enkel kontakt och ett utförande som var riktigt bra och prisvärt. Både jag och hyresvärden är mycket nöjda!

Jill Ethel Marianne M
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Bra städning med fokus på resultat.

Katarina D

Smidiga, snabba och rent. Bra pris. Rekommenderas

Daniel J
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Bästa flyttstädningen jag haft! Inget att klaga på.

Karl Raymond Alexander R
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Smidigt och enkelt. Både jag och hyresvärden var nöjda med den fina städningen

Michael Karl Wilhelm S
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Det var superbra städat och dessutom till bäst pris av de 6 företag jag tog in offert från. Jag kontrollerade flertalet detaljer för att vara säker på att inte få några anmärkningar eller dylikt från de som köpt vår lägenhet och allt var tipptopp. Kanonbra med telefonsamtalet där några dagar före städdagen för att klargöra nyckelhantering etc. Har inget att anmärka på, är veerkligen supernöjd!

Carin Maria M
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Fantastiskt fint städat, till och med grannarna var imponerade av de skinande fönstren. Kan varmt rekommenderas

Annika S
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Snabb återkoppling på förfrågan. Dock vid det bokade tillfället dök städteamet inte upp. Ägaren var snabb att boka ny tid (turligt nog fungerade det tidsmässigt) och erbjöd ekonomisk kompensation. Det nya städteamet kom punktligt på avtalad tid, var väldigt tillmötesgående och gjorde ett mycket bra jobb!

David H
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Bra svarstid och tillgänglighet, och perfekt resultat!

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hejsan David, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du även blev nöjd. Vi hoppas att vår städfirma även i framtiden kan hjälpa dig med flyttstäd eller andra städtjänster! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Anna Maria Christina M
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Bokade flyttstäd av lägenheten och blev supernöjd med resultatet. Kan verkligen rekommendera deras tjänster.

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hej Anna Maria, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Brittmarie J
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Är väldigt nöjd med flyttstädningen av min lägenhet, trevligt bemötande från personal och tiderna hölls som vi kommit överens om. Allt gick smidigt och lätt, fick godkänt med plus i kanten av besiktningsman/hyresvärd. Kommer absolut att rekommendera er i fortsättningen. Hälsn Bm

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hej Brittmarie, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Johan R

Kom på utsatt tid. Väldigt bra utfört. Mer än nöjd med resultatet. 5/5

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hejsan Johan, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB

Miranda E
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Jättenöjd med städningen! Fick hjälp snabbt och städningen gick igenom besiktning utan problem!

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hejsan Miranda, Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Tomas W
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Med mycket små instruktioner och önskan om speciell tid för städ, genomfördes denna städning på ett mer än bra sätt. Jättenöjd med insatsen från Flyttstädningsakuten i Osby

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hej Tomas, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med städningen. Och dessutom att få höra att du även blev nöjd med kontakten. Noggrannhet är A och O för oss och vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Frida Ö
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Bra utförd städning och lätt att ta kontakt med via både via mail och telefon! Rekommenderar starkt😊

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hejsan Frida, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du även utöver städresultatet blev nöjd med kontakten kring din flyttstädning. Vi hoppas att vår städfirma även i framtiden kan hjälpa dig med flyttstäd eller andra städtjänster! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Alexander Hemming B
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Personalen var väldigt trevlig och det blev bra städat.

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hej Alexander, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Amanda Josefine Ulrika A
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Mycket bra städfirma som löste flyttstädet snabbt och enkelt! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Flyttstädningsakuten till andra. Mvh Josefine & Filip

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hejsan Amanda, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Anna Carina L
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Har egentligen bara en sak o säga, supernöjd ! Jättefint jobb, både hela lägenheten o fönstren. Svarar snabbt och väldigt god service! Köparna var också väldigt nöjda.

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hej Anna, Vad kul att höra att det gick smidigt med handläggning av din bokning och att städningen blev fläckfritt utförd. Vi står gärna till er tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden. Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB

Anna P
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Kom i tid. Gjorde ett jättebra jobb. Rekommenderar.

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hej Anna, Vad roligt att höra att du är nöjd med din flyttstädning och att du rekommenderar oss vidare. Skulle du vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gärna åter till tjänst. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Lena B
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Mycket nöjd med städningen som utfördes på Värmlandsgatan 4 a. Hälsningar Lena Björkrud

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hejsan Lena, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Henrik S
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Bokningen skedde smidigt, nyckelhanteringen fungerade bra samt rent och fint överallt i lägenheten.

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hej Henrik, Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Joel H
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Använde mig av Flyttstädningsakuten i samband med överlämnade av min bostadsrätt. Fantastiskt nöjd med resultat där det inte fanns något alls att anmärka på. Enkel dialog från första kontakt och även snabbhanterat då jag mitt under städningen önskade lägga på tilläggstjänster. Personalen på plats hörde även av sig via telefon vid frågor vilket gjorde att eventuella missförstånd gick att undvika. Utförandet helt enligt önskan då det är många bollar i luften kring en flytt. Rekommenderar starkt.

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hejsan Joel, Tack för ditt fina betyg av din flyttstädning! Det glädjer oss att du blev nöjd med allt från kontakt till flexibiliteten - samt inte minst städresultatet! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Sofie N
Skrev om Flyttstädningsakuten AB

Supernöjd med flyttstäd av dotterns lägenhet. Smidigt, välstädat. Perfekt helt enkelt! Rekommenderar till hundra procent! Bra bemötande av personalen som utförde flyttstädningen.

Svar från Flyttstädningsakuten AB

Hej Sofie, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar Flyttstädningsakuten AB