En sprucken tand skulle tas bort och jag var orolig, vilket jag sa till Raghad. Hon berättade under arbetets gång vad hon gjorde och kollade med jämna mellanrum om jag var okej. Jag upplevde henne och Svetlana som lugna, professionella och trygga.
Folktandvården Vasastan
5 omdömen om Folktandvården Vasastan
jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrep
Träffade teamet Raghad och Svetlana. Fint bemötande och proffsigt arbete. Rekommenderar verkligen folktandvården Vasastan.
En eloge till tandläkare Raghad och tandsköterska Svetlana på folktandvården vasastan! Ett fantastiskt team som gjort ett fint och proffsigt arbete med mina tänder. Lugnt och tryggt bemötande! Är annars inte nöjd med kliniken då det är mycket tandläkare byten!!!
Super nöjd med Folktandvården i Vasastan, alltid lika glada och professionella.
Sent i december gjorde jag en rotfyllning på Folktandvården Vasastan Olivercronasväg 7 Jag fick en tid för återbesök 4 feb. Den bokades av och tandläkare skulle återkomma med ny tid. Ingen återkoppling från någon så jag ringde själv upp och meddelade att jag har svåra ilningar när jag äter/ dricker och bad att få starkare värktabletter än Alvedon som inte alls hjälper längre 13/1. Jag fick 20 tabletter på Torsdag 5 dagar senare är dem slut såklart har inte överskridit receptet tvärtom. Jag har fortfarande problem och...