184 omdömen om Asif Ahmad
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Asif Ahmad en del av Fordonsbolaget
Proffsig och snabb hjälp med affären. Generöst att allt ingick utan diskussion också
Tack Asif för världens bästa hjälp med köp av min firmacent blå audi a6 allroad
Du är hjälpsam och återkopplar på bästa sätt
Vänligen
A J A -
skrev om Asif Ahmad en del av Fordonsbolaget
Hatten av smidig affär som alltid!
Professionellt och artigt.
Korrekt och inga "gömda" agendor
Trygghet och känsla av att man gör en bra affär utan misstankar några misstankar gör att man vill komma tillbaks
Återkoppling, snabba svar och hjälp med frågor man har, ihop med ovan nämnt, till en 5 stjärnigt betryg -
skrev om Asif Ahmad en del av Fordonsbolaget
Korrekt, trevlig samt att han levde upp till alla löften samt krav.
Vår andra bilaffär där och Asif har gjort att det med stor sannolikhet blir fler affärer med honom/fordonsbolaget.. -
skrev om Asif Ahmad en del av Fordonsbolaget
Mycket tillmötesgående, trevlig och proffsig. Rekommenderas absolut!
Köpte en BMW M2 competition som levererades till mig. Smärtfritt och som på räls hela vägen från första kontakt till leverans. -
skrev om Asif Ahmad en del av Fordonsbolaget
Asif is one of the most professional salesperson I have come across. He was very good in handling all my queries and concerns. I had a very pleasant experience dealing with Asif. I will definitely like to buy a car again from him. I wish him all the best.
skrev om Asif Ahmad en del av Fordonsbolaget
Service över förväntan, med ett leende och professionalism utöver det vanliga. Rekommenderar starkt!
Även verkstadens hjälp är över alla förväntningar! -
skrev om Asif Ahmad en del av Fordonsbolaget
Bra service, motorlampa började lysa, kontaktade säljaren direkt utan problem sa han kom in med den vi kollar och löser det.
Professionella och hjälpsamma! -
Kanonservice!
Snabb och smidig affär med hemleverans.