Rekommenderar STARKT! Jag kan inte vara nöjdare med Forsbergs Trafikskola, över förväntan. Så otroligt professionella, pedagogiska och trevliga. Jag trodde inte jag skulle känna mig så bekväm och ha så roligt på en trafikskola som jag hade hos Forsbergs.
Forsbergs Trafikskola - Bilutbildning
Forsbergs Trafikskola - Bilutbildning en del av Forsbergs Trafikskola
28 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Bilutbildning
Tack snälla för din fina recension. Vad roligt att du är så nöjd med din utbildning hos oss. Kör försiktigt och njut av ditt körkort!
Bästa trafikskolan i Sverige, klarade allt på första försöket.
Tack snälla för din fina recension. Det var roligt att få hjälpa dig med ditt körkort.
Kanonbra körskola. Körläraren Nico levererade från början till slut med sitt lugn och öga för detaljer! /Dennis
Tack, vad roligt att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss. Kör försiktigt!
Det var en effektiv utbildning med bra bilar och bra lärare.
Härligt att du tyckte läraren och bilarna var bra. Önskar dig en fin resa!
Jag klarade körprovet på första försöktet efter några lektioner hos Forsbergs med Nico, det gick snabbt och smidigt
Vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen och att det gick snabbt och smidigt. Kör försiktigt!
Jag är jättenöjd och tacksam för att jag fick så mycket bra stöd och hjälp av dem fantastiska trafiklärarna, tack vare trafiklärarna har jag blivit en duktig bilförare
Tack, vad roligt att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss. Vi syns ute på vägarna!
Forsbergs trafikskola är grym på alla sätt och vis! Bra läkare framförallt. Värt varenda krona
Tack, vad roligt att höra. Vi önskar dig lycka till med din körning!
Jättebra, tydligt och säkert!!
Härligt att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss. Kör försiktigt!
Trevlig personal som inte försöker dränera dig på pengar! Lite dyrare men lätt värt.
Vad roligt att höra att du tyckte personalen var trevlig. Önskar dig en härlig sommar!
Jag blev bra bemött av Forsbergs trafikskola. Jag tycker att jag fick en bra lärare. Utbildningen uppnådde förväntningarna jag hade och blev väldigt nöjd.
Vad härligt att höra att du fick ett bra bemötande och att du tyckte läraren var bra.