Jättebra teorikurs, lärde mig mkt och det var lagom tempo. När det gäller körlektion så är det bra om ni kan erbjuda tider på helger, kvällar och inte dagtid när det är skola!
Forsbergs Trafikskola - Mopedutbilning
Forsbergs Trafikskola - Mopedutbilning en del av Forsbergs Trafikskola
45 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Mopedutbilning
Det var väldigt roligt att köra och även intressant teori
Vad bra att du tyckte det var roligt att köra och att teorin var intressant.
Jättebra lärare på teorilektionerna och körlektionerna. Aldrig tråkigt och vi fick ett perfekt antal bensträckare! Jättebra upplägg och man lärde sig och förstod allt.
Tack, vad härligt att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss och att du tyckte det var ett bra upplägg.
Mycket bra återkoppling och information vid bokning. Pedagogisk och rolig utbildning. Extra plus för kvinnlig lärare.
Vad roligt att höra att det var en pedagogisk och rolig utbildning.
Det var väldigt roligt och lärorikt, rekomenderar värkligen det!
Tack, vad härligt att du upplevde det roligt och lärorikt.
Fantastiska 👌 personlig service, omhändertagande & seriösa. Hjälpte mig hela vägen tills att jag fick mitt moppekort. Kan verkligen rekommendera Forsbergs Trafikskola. Max
Tack för dina fina ord Max. Njut av ditt moppekort!
De påminner och anstränger sig för att få till tider för uppkörning och bra mottagande och genomförande av min dotters moped körkort.
Tack, vad roligt att höra att ni fick ett bra mottagande och genomförande av Märtas mopedutbildning. Kör försiktigt på vägarna!
Bra och lärorikt. Trevligt bemötande!
Vad härligt att det var en lärorik utbildning. Kör försiktigt!
Tydlig,trygg och väldigt lärorik
Vad roligt att höra att ni är nöjda med utbildningen hos oss. Kör försiktigt!
Supertrevlig och smidig personal!
Vad härligt att höra att du är nöjd med personalen. Kör försiktigt!