Jag blev mycket fint bemött, och utbildningen var så som jag förväntade mig. Jag tyckte dock att det var jobbigt med 4 timmar efter skolan två dagar i rad. Går det att dela upp på något mer tillfälle vore det bra.
Forsbergs Trafikskola - Mopedutbilning
Forsbergs Trafikskola - Mopedutbilning en del av Forsbergs Trafikskola
34 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Mopedutbilning
Vad härligt att du blev bra bemött och att utbildningen var som du förväntade dig. Vi förstår att det är jobbigt att vara med på detta efter en skoldag. Vi tar till oss det och skall ha det i tankarna när vi planerar våra kurser. Kör försiktigt!
Allt kanon! Bra och tydligt lätt att hänga med.
Vad härligt att du är nöjd och att du upplevde att det var tydligt och lätt att hänga med. Kör försiktigt!
Min trafik lärare var sjukt trevlig och kännde mig väldigt säker att kunna öva och köra i trafiken och lär ut väldigt bra. Och hade lätt rekommenderat trafikskolan till andra.
Tack, vad roligt att höra att du är nöjd och att du kände dig säker när vi var ute och körde. Kör försiktigt!
Väldigt bra utbildning med en jättebra bra handledare.
Vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen och handledaren hos oss. Ha en fin höst!
Dottern jätte nöjd med sin utbildning! Rekommenderar verkligen Forsbergs trafikskola. Jätte nöjd med Mikaela som hon hade på kursen! 🥰
Tack, vad roligt att höra att hon är nöjd med utbildningen hos oss. Vi är glada att få ha hela familjen här som elever:)
Väldigt bra och trevliga lärare på min moppekurs!
Tack, vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen. Önskar dig en fin sommar!
Trevliga och positiva lärare som inte hade något imot att fråga om.
Roligt att höra att lärarna var trevliga och positiva. Önskar dig en härlig sommar!
Bra engagerad utbildare. Noga med säkerhet och utrustning vid övningskörning.
Vad roligt att höra att ni upplevde läraren engagerad och noggrann med säkerhet och utrustning. Önskar dig en härlig sommar!
Bemötandet var jättebra. Först på teori lektionerna så berättade de vad som skulle hända och man lärde sig bra och fick pauser emellan och fick vatten och fika så man orkade med. Teorin var bra och lärorik. Den praktiska övningskörningen gick bra också, bemötandet var jättebra och man lärde sig enkelt om hur och vad man skulle göra och man fick hjälp med det man behövde öva mer på. Man lär sig allt om det man ska kunna och med bra bemötandet och lärare var det jättebra.
Tack för dina fina ord Ebba. Roligt att höra att du är nöjd med din utbildning och att du lärde dig allt du skall kunna. Önskar dig en fin sommar!
Bra genomgångar. Tydlig lärare. Mkt nöjd m hela upplevelsen.
Vad kul att du tyckte genomgångarna var bra och läraren tydlig. Kör försiktigt och ha en härlig sommar!