Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning en del av Forsbergs Trafikskola

48 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Ture birger W
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Informativt men utfördes även med hjärta och värme, kan rekommendera detta för kommande elever och handledare.

Märta S

Mycket bra lärare. Lagom nivå.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att höra att läraren var bra och att det var en lagom nivå. Lycka till med er övningskörning!

Pia J

Trevligt bemötande och bra intressant utbildning.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du fick ett bra bemötande och att du tyckte det var intressant. Lycka till med er övningskörning!

Jan J

Mycket bra introduktion.Man fick fräschat upp minnet en del.Trevlig kursledare Daniel

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad roligt att du tyckte det var bra och att du fick fräschat upp minnet lite. Lycka till med er övningskörning!

Martin H

Bra och informativt på handledarutbildningen.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du tyckte det var bra och informativt. Önskar er lycka till med övningskörningen.

Saga V

Vi är väldigt nöjda med vår introduktionsutbildning hos Forsbergs Trafikskola. Daniel var en engagerad och kunnig utbildare som fick tiden att gå snabbt tack vare en bra blandning av information och humor. Han gjorde kursen både lärorik och trevlig. Rekommenderas varmt!

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Tack för fina ord. Härligt att kursen var både lärorik och trevlig. Vi önskar er lycka till med er övningskörning hemma.

Bertil Georg Joakim Q

Trevligt och go fika bra utbildning

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du tyckte utbildningen var bra och att det var trevligt. Önskar er lycka till med övningskörning hemma.

Karl P

Mycket bra och inspirerande utbildning både för ungdom och förälder. Läraren fick oss engagerade under hela utbildningen.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Tack, vad roligt att höra att det var en inspirerande kurs och att läraren höll er engagerade under utbildningen. Lycka till med er övningskörning.

Krzysztof G

Jag har gjort körkort och handledarutbildning hos Forsbergs, min son har tagit AM-körkort och ska nu börja med B-körkort, och min fru planerar att ta A-körkort. Vi har alltid blivit bemötta på ett bra och professionellt sätt och är väldigt nöjda.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Tack för dina fina recension Krzysztof. Härligt att ni är nöjda med era utbildningar hos oss.

Madelene A

Bra handledare tycker jag …….,.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att höra att du tyckte handledaren var bra. Lycka till med er övningskörning!