Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning en del av Forsbergs Trafikskola

18 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Atchariya K
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Väldigt bra tycker jag gå i genom det man eller flesta inte vet så mycket

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Vad bra att du tyckte det var bra och att du fick lära dig saker som du inte visste innan. Lycka till med ditt körkort.

Oleksandra K

Michaela är jättebra lärare! Det var mycket intressant.

Oleksandra K och Forsbergs Trafikskola gillar detta
Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Tack vad roligt att höra att du tyckte det var en bra och intressant kurs. Önskar dig lycka till med ditt körkort!

Leo G

Mycket bra kurs, väl utvald info + trevlig personal

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Vad roligt att du tyckte kursen var bra och att personalen var trevlig. Vi önskar dig lycka till med din fortsatta körkortsutbildning!

Filip L

Jag hade en riktigt bra lärare som gav bra exempel och svarade på frågor jag hade. Hon var väldigt interaktiv och det ledde till att jag lärde mig mycket.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Tack, vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen och att du lärde dig mycket. Önskar dig lycka till med din fortsatta utbildning.

Clara J

Jag tycker att det var väldigt bra eftersom vi endast var 7 personer som gjorde kursen. Det var därför enklare att våga vara social och svara på frågor.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen och att du upplevde det enkelt att våga vara social med gruppen. Önskar dig fortsatt lycka till med din utbildning.

Jessica Z

Lärorikt och roligt. Trots att det var på eftermiddag/kväll så lyckades dom hålla oss uppmärksamma och fokuserad.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Härligt att du tyckte det var roligt och lärorikt och att vi kunde hålla fokus och uppmärksamhet uppe trots kvällstid. Önskar dig lycka till med ditt körkort.

Peter J

Bra bemötande. Rast med kaffe och macka/ kakor. Mycket bra snack och diskussioner med en väldigt erfaren lärare/ instruktör. Jag blev väldigt inspirerad till att ta körkort samtidigt som vi lärde oss viktiga risker kopplat till just MC. 5av 5 🤗

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Tack för fin recension Peter. Härligt att det var bra snack och diskussioner och att du blev inspirerad.

Markus M

Ett bra tillfälle att prata igenom alla olika former av risksituationer som finns i trafiken i allmänhet, och som motorcyklist i synnerhet.

Frida S

Trevlig lärare med mycket energi, kändes engagerad i lektionen, vilket gjorde det roligare och mer intressant. Det är ju en lång lektion, men delade upp passet bra så att man fick bensträckare och att tiden kändes effektiv. Informativt, uppgifter där man fick tänka till diskutera, bra filmer.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Tack Frida för dina fina ord. Önskar dig lycka till med din fortsatta utbildning.

Saga L

Mycket bra och lärorikt. Tyckte verkligen man fick vad man betalade för.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 Bilutbildning

Vad roligt att du tyckte kursen var bra och lärorik. Vi önskar dig lycka till med din fortsatta utbildning.