Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning en del av Forsbergs Trafikskola

58 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Sara P
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Utförd på ett pedagogiskt och enkelt sätt så att man lätt tar in det som förmedlas.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att höra att du upplevde kursen pedagogisk och enkel. Önskar dig lycka till med övningskörningen.

Albin K

Skaplig bra faktiskt, väldigt roligt och vara där för att kunna börja övningsköra, det var typ det jag har och säga. Mvh

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du tyckte utbildningen var bra och rolig. Önskar dig lycka till med övningskörningen.

Isis O

Bra, det vart inte tråkigt att sitta där i 3 timmar. De hände mycket olika saker men ändå fokus på en sak under tiden.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad roligt att höra att det var varierande så att det inte blev långtråkigt. Önskar dig lycka till med ditt körkort.

Johan O

Bra föreläsare som lyckades hålla gruppens intresse uppe trots rätt tråkigt ämne.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att läraren lyckades hålla uppe intresset under kursens gång.

Anders F

Trevlig lärare lugn och lätt att lära ut

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du upplevde läraren som lugn och att du fick information.

Oscar J

Bra genomgång och tänkvärt hela vägen.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Tack, vad roligt att höra att det var en bra genomgång. Lycka till med er övningskörning hemma!

Jamie F

Det var jätte bra jag fick lära mig en massa saker och det var fika så man kunde äta emellan så att man inte trötta 100% jättebra

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad bra att du fick lära dig en massa saker på utbildningen. Lycka till med ditt körkort!

Daniel H

Mycket bra genomgång! Trevligt med en fralla i pause

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du tyckte det var en bra genomgång. Önskar er lycka till med er övningskörning.

Joakim I

Fantastiskt körskola ,tog själv mitt körkort där för fem år sen, nu var jag på handledarkurs Fantastiskt utbildning en otrolig utbildare

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du tyckte utbildningen hos oss var bra. Och roligt att du kom tillbaka för fler kurser. Lycka till med er övningskörning!

Helena B

Mycket duktig handledare som i perfekt blandning blandade allvar och humor. Han lyckades hålla oss på alerten en lång vardagskväll vilket får anses vara en bedrift :)

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad roligt att du är nöjd med utbildningen och att vi lyckades hålla er pigga trots en sen eftermiddagstid. Lycka till med er övningskörning!