Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning en del av Forsbergs Trafikskola

53 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Oscar J
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Bra genomgång och tänkvärt hela vägen.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Tack, vad roligt att höra att det var en bra genomgång. Lycka till med er övningskörning hemma!

Jamie F

Det var jätte bra jag fick lära mig en massa saker och det var fika så man kunde äta emellan så att man inte trötta 100% jättebra

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad bra att du fick lära dig en massa saker på utbildningen. Lycka till med ditt körkort!

Daniel H

Mycket bra genomgång! Trevligt med en fralla i pause

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du tyckte det var en bra genomgång. Önskar er lycka till med er övningskörning.

Joakim I

Fantastiskt körskola ,tog själv mitt körkort där för fem år sen, nu var jag på handledarkurs Fantastiskt utbildning en otrolig utbildare

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du tyckte utbildningen hos oss var bra. Och roligt att du kom tillbaka för fler kurser. Lycka till med er övningskörning!

Helena B

Mycket duktig handledare som i perfekt blandning blandade allvar och humor. Han lyckades hålla oss på alerten en lång vardagskväll vilket får anses vara en bedrift :)

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad roligt att du är nöjd med utbildningen och att vi lyckades hålla er pigga trots en sen eftermiddagstid. Lycka till med er övningskörning!

Ture birger W

Informativt men utfördes även med hjärta och värme, kan rekommendera detta för kommande elever och handledare.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att höra att du är nöjd och rekommenderar denna kurs till kommande elever. Vi önskar er lycka till med körningen hemma.

Märta S

Mycket bra lärare. Lagom nivå.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att höra att läraren var bra och att det var en lagom nivå. Lycka till med er övningskörning!

Pia J

Trevligt bemötande och bra intressant utbildning.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du fick ett bra bemötande och att du tyckte det var intressant. Lycka till med er övningskörning!

Jan J

Mycket bra introduktion.Man fick fräschat upp minnet en del.Trevlig kursledare Daniel

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad roligt att du tyckte det var bra och att du fick fräschat upp minnet lite. Lycka till med er övningskörning!

Martin H

Bra och informativt på handledarutbildningen.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Introduktionsutbildning

Vad härligt att du tyckte det var bra och informativt. Önskar er lycka till med övningskörningen.