Fryshusets Bilverkstad
4.9 i betyg av av
31 omdömen
Välkomna till Fryshusets Bilverkstad, vi är en bilverkstad i Majorna och har funnits sedan 1994. Vår personal har över 40 års erfarenhet av bilreparationer och gör alld för att du som kund ska bli nöjd med utfört arbete. Hos oss får du alltid en offert innan vi påbörjar ett arbete. Vi är medlemmar i Kontrollerade Bilverkstäder vilket innebär att vi då och då gör stickprover i vårt arbete för att säkertställa en hög kvalitet. Bilservice BDS hjälper oss regelbundet med uppdatering av våra kunskaper. Kom till oss om du behöver reparation och underhåll av bilen, vi kan alla bilmärken som finns på marknaden. Vårt mott är “Nöjd kund är vår trygghet”.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag31 omdömen om Fryshusets Bilverkstad
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Jag är så glad att jag har hittat Fryshusets bilverkstad. De är duktiga & kunniga, väldigt trevliga och har snabbt kunnat hjälpa mig. Dessutom har de bra priser. Här kommer jag att fortsätta att lämna in min bil. Rekommenderas starkt!
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Mycket duktig och kompetent personal, de kan laga allt, på kort varsel och snabbt. Jag kommer alltid att lämna in min bil hos dem. Min bästa rekommendationer till Fryshusets bilverkstad.
/Åke -
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Skriver ALDRIG recensioner, men Fryshusets bilverkstad har alltid gett mig och min fru väldigt bra service, bra analys innan jobbet, känns tryggt, offerten blir priset och bilarna funkar som de skall. Har fått se bytta delar och utlovade tider hålls. Volvo V40 och V50 har vi servat här.
Rekommenderas till alla
Jag blev väl bemött av Ali, en kunnig och MYCKET hjälpsam mekaniker.
En bilverkstad för alla som trivs med personlig och bra service.
Ruben
Bil: Volvo V70 P2 2.4 -05 -
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Ordning och reda i verkstaden. Allround kunniga som gör bra jobb till rimliga priser. Har servat och reparerat flera olika bilmodeller under åren här.
skrev om Fryshusets Bilverkstad
De fixade min bil snabbt och med kort varsel. Sjukt tillmötesgående!
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Mycket bra å snabb service
Perfekt att det ligger nära jobbet -
Fryshusets Bilverkstad
En Seriöst bra bilverkstad som bryr sig om sina kunder
och har ett bra bemötande
och har bra prise
Nöjd Kia Ceed kund👏🏻😊👍🏻 -
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Alltid varit supernöjd här, bra, snabbt och prisvärt!
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Bra service. Trevlig personal.
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Jag är mycket nöjd med bemötande och servicen. Känner mig trygg att lämna in min bil.
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Mycket bra bemötande, snabb och bra service! Rekommenderas!
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Bra bemötande. Hjälpte mig med de problem jag hade och gav mig bra råd. Rätt pris.
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Alltid bemött på ett personligt och professionellt sätt
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Kunnig personal, håller vad de lovat och mycket trevligt bemötande. Ordnig och reda i verkstaden. Mycket nöjd med hur arbetet utfördes. Verkstaden är mycket prisvärd.
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Hjälpsam, noggrann, kunnig och erfaren. Stämmer av regelbundet och löser alltid en tid fort. Mycket billigare än exempelvis mekonomen, rekommenderas!
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Tillmötesgående och bra att ha att göra med.
Snabb service, prisvärd
Mycket trevliga personal, kunniga och snabba -
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Fryshusets Bilverkstad är den bästa i Göteborg! Ali är alltid väldigt trevlig och bemötande och villig att gå den extra milen när det behövs. Jag skulle aldrig tänka på att anlita någon annan!
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Väldigt bra service och trevlig personal!
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Mycket bra bemötande och ett bra utfört arbete!
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Jag fick trevligt bemötande. Snabb hantering av problemet och förklarat för mig vad felet var och hur det ska åtgärdas. Är mycket nöjd.
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Snabb, bra och ärlig service. Rimliga kostnader. De fixar allt!
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Snabb, Serigiös, Lyhörd, Erfaren, Mycket prisvärt. Borde ta mer betalt.
Hej
Kan klart rekommendera Fryshuset. Mycket komponent och seriös ägare.
Servar slötittat till full belåtenhet och till humana priser /Andreas W -
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Hos Fryshusets Bilverkstad får hjälp även med de till synes omöjliga reparationerna. Personalen är mycket kunnig och intresserad av lösa uppgiften.
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Bra mottagande , bra service och snabbt jobbat
Kompetent, Uppriktigt och Noggrant
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Mycket trevlig och väldigt bra service,
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Bra och ärlig service. Gjorde en mindre reparation den här gången men kommer göra fler i framtiden.
skrev om Fryshusets Bilverkstad
Bra bemötande och service. Ärlig prissättning. Rekommenderas.