Riktigt professionellt utfört jobb! Ett extra plus för trevlig personal
Ga Spoljouren AB
Hos Spoljouren kombinerar vi konkurrenskraftiga priser med gedigen yrkesskicklighet. Med lång erfarenhet i branschen och djup expertis inom spoltjänster levererar vi lösningar du kan lita på – varje gång. Vår ambition är att ligga i framkant och erbjuda specialistkompetens som gör verklig skillnad. När du anlitar oss får du...
12 omdömen om Ga Spoljouren AB
Sedan starten hos Reco 2026
Villaspol + rörinspektion. Noga utfört arbete, smidigt att boka och bra genomgång av rören. Rekommenderas!
Bra utfört arbete trevlig perssonal. Anlitar själv klart Ga igen.
Väldigt nöjd med arbetet, trevlig personal, bra kommunikation och jobbet blev gjort snabbt och professionellt. REKOMMENDERAS!
Stopp i avloppet till tvättmaskin och dusch. Spoljouren svarade genast i telefon och erbjöd sig att komma och hjälpa till inom ett par timmar samma dag. Avloppet spolades och stoppet löstes snabbt. Bemötandet var väldigt trevligt och vi fick även bra rådgivning.
Stort tack för omdömet! Tveka inte att höra av dig igen. /GA Spoljouren AB
Bästa! Har löst stopp och spolat rör hos oss två gånger nu, supertrevliga och proffsiga. Rekommenderas alla gånger.
Tack för fina omdömet bästa Karl! /GA Spoljouren AB
Snabbt, enkelt och trevlig personal
Otroligt smidigt från start till mål! Grabbarna kom snabbt, lokaliserade problemet direkt och åtgärdade det hemma hos oss på nolltid. Mycket professionellt bemötande, effektivt arbete och inga krångligheter. Känns tryggt att anlita ett företag som verkligen kan sitt jobb. Rekommenderas starkt!
Mycket bra utfört jobb och trevligt bemötande, är mycket nöjd.
Tack! Alltid roligt med så fin feedback. 🙏/ GA Spoljouren AB
Bra bemötande och ett utmärkt jobb
Vad roligt att höra, tack snälla! 🙏 /GA Spoljouren AB
Supernöjd! Bokade in snabbt när jag hade problem med avloppet i köket, bra pris och trevliga. 5 plus rakt igenom!
Stort tack för fint omdöme och för förtroendet! /GA Spoljouren AB
Snabb proffesionell hjälp med ett trevligt
Stort tack för fint omdöme och för förtroendet! /GA Spoljouren AB