Alla kategorier Byggföretag Stockholms län Haninge Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar

Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar

Lillängsvägen 24, 136 72 Vendelsö — Visa karta

4.9 i betyg av 7 rekommendationer
GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar har sedan starten 1992 specialiserat sig på att renovera innergårdar, men utför alla typer av mark- och tätskiktsarbeten som kan komma upp.

Idag arbetar drygt 80 personer inom företaget med allt från administration och projektledning till faktiska markarbeten. Uppdragsgivare är bl.a. fastighetsägare och byggentreprenörer, men även kommuner och trafikverket.

Vi asfalterar, lägger tätskikt och bygger om hela innergårdar. Allt från värmeisolering och väderskydd till växter fixar vi och efter att ha renoverat innergårdar i över 20 år har vi stött på de flesta problem du kan tänka dig.

Läs vad 7 kunder tycker om Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar

 • Andreas T
  Andreas T skrev om Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar
  Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar deltog i en upphandling med flera andra företag om ett uppdrag att renovera en bostadsrättsförenings innergård i Vasastan Stockholm. Gw Asfalt vann upphandlingen framförallt baserat på sin detaljerade offert som var mycket professionell. Offerten var mycket tydlig med vad som ingick och vad som inte ingick men kunde utföras på löpande räkning eller separat offert. Priset var även konkurrenskraftigt.

  Arbetet innefattade att byta ut ytskiktet (gjutasfalt/plattor/gräsmatta) samt bjälklag över källare (nya stålbalkar/betong/isolering/tätskikt mm). Samt återställa insidan av källaren (putsning/målning/ventilation/el mm.).

  Entreprenaden utfördes av Gw Asfalt mycket professionellt, kontinuerlig uppföljning med byggmöten varannan vecka och även möten för att hantera akuta saker som dök upp. Gw Asfalts anställda höll hela tiden arbetsplatsen i ordning och städad varje dag efter avslutat arbete.

  De uppsatta tidsplanerna hölls och jobbet utfördes enligt den ursprungliga offerten plus de tilläggsbetalningarna (ÄTOr) som gjordes under arbetets gång.

  Föreningen kan varmt rekommendera Gw Asfalt, för oss har det känts väldigt tryggt att jobbet utfördes av en professionell firma som håller sitt ord och tar ansvar. Efter avslutat jobb har Gw Asfalt fortsatt att hålla kontakt med föreningen för att försäkra sig om att vi fortfarande är nöjda. Vilket vi är!
  GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar gillar detta
 • Richard E
  Richard E skrev om Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar
  Jag satt i vår BRF:s utvalda grupp för en omfattande innergårdsrenovering.Vi anlitade GW Asfalt på rekommendation av en annan BRF som ligger bredvid här i Vasastan.
  Allt fungerade hur bra som helst från offert till slutprodukt. De kommer med tips och förslag på förbättringar man inte tänker på själv. Nu har vi en innergård som är full av glada grannar när vädret är bra.
  Stort tack för hjälpen.
  gillar detta
 • Lars J
  Lars J skrev om Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar
  Vi i vår BRF renoverade hela vår innegård med hjälp av GW Asfalt. De var lyhörda och mycket noggranna under hela processen och vi är mkt nöjda med deras arbete!
  gillar detta
 • Andreas L
  Andreas L skrev om Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar
  Bra leverans håller vad man lovar
  gillar detta
 • Ulf W
  Ulf W skrev om Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar
  GW Asfalt gjorde ett utmärkt jobb med att riva och bygga upp ett helt nytt inergårdsbjälklag. Arbetet gick helt programenligtnoch föreningen hade fortlöpande kontakter med företagets ledning och arbetsledare. Föreningens intryck är att företaget arbetar mycket seriöst och presterar de resultat som förvänas. Dessutom har företaget i såväl ledning som övrig personal ett mycket positivt och trevligt kundbemötande. Betyg = utmärkt
  gillar detta
 • Jan-eric K
  Jan-eric K skrev om Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar
  GW gav ett proffsigt intryck vid första kontakten. Det intrycket har sedan bestått. De gör ett bra arbete, är pålitliga, kommer
  hyggligt i utsatt tid. Även om det missar ibland.
  GW har reparerat 2 st terrasser med något års förskjutning mellan jobben.

  Vi skulle gärna lägga fler uppdrag på GW.
  gillar detta
 • Ola S
  Ola S skrev om Gw Asfalt & Trädgårdsanläggningar
  Isolering av källarplan på fram- och baksida av en fastighet på 24 lg i centrala Stockholm.

  Arbetena sköttes perfekt i alla avseenden.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Lillängsvägen 24, 136 72 Vendelsö
Kategorier