Hello Clean AB

Hello Clean AB

helloclean.se
  • Badge2022
4.4

Hello Clean erbjuder professionell städhjälp i hela Stockholmsområdet. Med en passion för att städa underlättar vi våra kunders vardag med ett rent hem. Vi brinner för kundservice och sätter alltid dig i fokus. Oavsett om du är i behov av en rejäl storstädning, flyttstädning, städning inför visning eller veckovis hemstädning...

43 omdömen om Hello Clean AB

Sedan starten hos Reco 2021

Theo R
Skrev om Hello Clean AB

Snabba, trevliga enkla ha att göra med och det blir rent

Himanshu S
Skrev om Hello Clean AB

The company has really professional staff and have always provided their services with exceptional results.

Andrea B
Skrev om Hello Clean AB

Jättebra i början men kvalitet sänker med tid

Kate H
Skrev om Hello Clean AB

Haft samma städare i ca 9 år så jag har inga åsikter gällande städning hos. Hello Clean Har dock hört att man missar att meddela städaren om städningen blivit inställt och det tycker jag inte är okej.

Sufia G
Skrev om Hello Clean AB

We come from a country where cleaners are easy to come by but we have never had people be this meticulous and gentle with our property. It really is a pleasure to have them help us with our home

Jesper V
Skrev om Hello Clean AB

Väldigt bra! Punktliga, kommunikativa och proffsiga.

Ainur S
Skrev om Hello Clean AB

Organisationen och planeringen av städningen är mycket dålig vilket vi vill byta till en annan städfirma. Flera gånger skickade de en faktura för de dagar då vi inte hade husstädning, varje gång måste jag kontrollera fakturan och hur många timmar städarna arbetat för oss och skriva mejl tillbaka. När jag väl beställde fönsterputs till en 2-våningsbyggnad skickade de en arbetare utan verktyg och utan en speciell stege, arbetaren visste inte ens om det så de skickade tillbaka arbetare. Vi har inga klagomål på vår städerska...

Svar från Hello Clean AB

Hej Ainur, Skönt att du är nöjd med din städerska och jag beklagar verkligen din dåliga upplevelse med faktureringen. Vi tar fullt ansvar för alla missar, men för att ge lite bakgrund har vi har bytt CRM-system internt under våren vilket kan ha lett till missar vid övergången. Det är fixat nu och framåt bör vi ha branschens modernaste system för planering/fakturering/rapportering. Du ska självklart inte behöva dubbelkolla fakturorna. Jag beklagar den frustration missarna lett till. Vid fönsterputsen var det ett missförstånd...

Oskar B
Skrev om Hello Clean AB

Blir städat och fint. Veronika är super!

Anders J
Skrev om Hello Clean AB

Bästa kundservicen! Vi har dessutom haft samma städerska i ett år och hon är riktigt duktig.

Martin K
Skrev om Hello Clean AB

Enkla att ha att göra med. Duktiga städare.

Britt Louise E
Skrev om Hello Clean AB

Mkt nöjda med bemötande och utfört arbete. Mkt trevlig och duktig personal

Ann-Catrin M
Skrev om Hello Clean AB

Flexibel hantering av våra önskemål. Trevlig och kunnig personal.

Anders O
Skrev om Hello Clean AB

Bokade en provstädning och var inte helt nöjd, men Hello Clean tog sig tid att lyssna på min feedback och jag känner att allting löstes på ett bra sätt till slut.

KARL R
Skrev om Hello Clean AB

Misslyckades med flyttstädningen Återkommer med att dom ska åtgärda, kan man kanske tänka sig att lite tid och kärlek läggs för att skapa nöjd kund Men vi tar ledigt från jobb för dom ska komma 11 men tyvärr görs ett mindre önskvärt och oengagerat jobb på 1h och sen går dom igen Kommer ej använda igen

Svar från Hello Clean AB

Hej Karl, Vad tråkigt att du inte är nöjd med din städning. Vi kan tyvärr inte hitta dig som kund hos oss i vårt system, är du säker på att det är Hello Clean som utfört din flyttstädning? Vilket datum och tid utfördes städningen? Med vänlig hälsning, Hello Clean

Christina L
Skrev om Hello Clean AB

Bra städning och trevlig personal, dock blev det en miss utifrån lagd planering. Men företaget tog på sig sin miss.

Martin W
Skrev om Hello Clean AB

Mycket bra bemötande och kanonbra städning!

Hej Martin! Tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig en fantastisk midsommar <3

Maria M
Skrev om Hello Clean AB

Mycket bra! Snabb kontakt och återkoppling och ett jättebra jobb hemma med städningen!

Paulo N

Väldigt proffsiga och snabba . Väldigt snabba

Hej Paulo! Tack för din fina kommentar. Roligt att höra <3

Besim A
Skrev om Hello Clean AB

Trevlig personal som var fokuserad på sitt uppdrag. Gjorde ett bra och noggrann jobb.

Emma W
Skrev om Hello Clean AB

Trevligt bemötande och väldigt tillmötesgående. Snabb och effektiv städning

Nadejda S
Skrev om Hello Clean AB

Väldigt professionellt utförd. Det var en skön känsla att njuta av lokalerna efter Hello Clean AB insats.

Svar från Hello Clean AB

Tack Nadeja för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att ni är nöjda med vår städhjälp, vi brinner för att göra alla våra kunder lika nöjda som du. Ha en fortsatt bra dag! <3

Torsten E
Skrev om Hello Clean AB

Helt okej. Min lägenhet har inte varit städad på ett bra tag

Falmetta M
Skrev om Hello Clean AB

Började aldrig använda tjänsten, fått 3 sms om att betygsätta.

Amina B
Skrev om Hello Clean AB

Grymt proffsigt bemötande från start, haft Helloclean hos oss sedan december och är mer än nöjd. Jag kommer hem till ett skinande rent hem varje fredag och kan njuta av helgen och tid med familj och vänner utan att tänka på städning. De är lyhörda, flexibla, noggranna och mycket trevliga! Rekommenderar varmt Helloclean!

Svar från Hello Clean AB

Tack Amina för din fina kommentar! Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med Hello Clean. Vi drivs av våra glada nöjda kunder <3

Sonia D
Skrev om Hello Clean AB

Er personal var lyhörd till mina önskemål samtidigt som dem gav bra förslag för organisationen i klädkammaren där mitt punkten var. Omorganisation i klädkammaren med utgångspunkt av att jag var nyinflyttad med många flyttkartonger i en liten 1 rums lägenhet.

Svar från Hello Clean AB

Tack Sonia för din kommentar! Det betyder mycket att du är nöjd med vår duktiga personal på Hello Clean :)

Sabina M
Skrev om Hello Clean AB

Bra städat föe det mesta. Trevlig personal.

Svar från Hello Clean AB

Hej Sabina! Tack för ditt omdöme, det är betyder mycket för oss på Hello Clean.

Gustav L
Skrev om Hello Clean AB

Otroligt bra och trevligt bemötande i telefon och vid möte. Beställde grovstäd och fönsterputsning. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kan verkligen rekommendera företaget.

Kristin R gillar detta
Svar från Hello Clean AB

Tack Gustav! Vad kul att du är nöjd med din städning från vår duktiga personal på Hello Clean. Välkommen åter!

Kevin W
Skrev om Hello Clean AB

Bra bemötande, riktigt bra städning. Är mer än nöjd. :)

Svar från Hello Clean AB

Vad roligt att du är nöjd med Hello Clean städhjälp!

Patrik T
Skrev om Hello Clean AB

Bokade tid med kort varsel och dom löste det snabbt och smidigt med en duktig städerska som gjorde lägenheten ordentligt ren inför en visning.

Svar från Hello Clean AB

Härligt att höra Patrik! Hoppas visningen blev lyckad :)

Linda H
Skrev om Hello Clean AB

Toppen, noggrann och effektivt städat, proffsigt och tillmötesgående. Inget negativt att säga.

Svar från Hello Clean AB

Åh vad roligt att du är nöjd med Hello Clean, det gör oss riktigt glada.

Jonas L
Skrev om Hello Clean AB

Riktigt grymma och trevliga! Ett tips!

Kristin R
Skrev om Hello Clean AB

Alltid trevligt bemötande av kundservice och städare! Gick snabbt och smidigt att beräkna kostnaden. Rekommenderar!

Lisa W
Skrev om Hello Clean AB

Professionellt bemötande och väldigt bra städning. Snabbt och smidigt, skulle verkligen rekommendera Hello Clean till alla som vill ha städhjälp!

Ida D
Skrev om Hello Clean AB

Trevligt bemötande och skinande rent!

Jessica B
Skrev om Hello Clean AB

Trevlig och engagerad personal med bra bemötande. 5/5! Rekommenderar!

Ida F

Supernöjd! Trevligt bemötande och rent hem! 🤩

Eleanor G
Skrev om Hello Clean AB

Vi har fått hjälp av Keli som har varit super! Hon är dessutom en härlig och positiv människa som man blir glad av varje gång man träffar henne. Lägenheten är alltid tipptopp efter hon har varit här tack vare hennes öga för detaljer. Jag har också fått ett jättebra intryck av Hello Clean, uppskattar att de tar intiativ till att göra saker enklare för kunden, som att erbjuda ett digitalt lås så att man slipper göra kopior av nycklar!

Daniel J
Skrev om Hello Clean AB

Snabba och enkla att ha kontakt med. Bra på att kommunicera och bra pris!

Emma H
Skrev om Hello Clean AB

Hello cleans städhjälp är toppen. Jag blev bemött på ett proffsigt sätt och de svarade alltid direkt om jag hade en fråga eller fundering. Hemmet var skinande rent när jag kom hem från jobbet på tisdagar, vad mer kan man begära? 😊

Stefan E
Skrev om Hello Clean AB

Trevliga, duktiga och kunniga till ett bra pris!

Jesper V
Skrev om Hello Clean AB

Proffsigt och helt enligt förväntan. Helt trasselfritt!

Johanna S
Skrev om Hello Clean AB

Supertrevlig städerska och så lyxigt att få komma hem till ett nystädat hem! Haft bra och tydlig kommunikation med HelloClean - och det känns enkelt och smidigt att boka/planera städhjälpen!

Anders J
Skrev om Hello Clean AB

Bra städning med det lilla extra!