Hello Clean AB

Hello Clean AB

helloclean.se
  • BadgeSevenYears
4.4

Hello Clean – hemstädning som känns trygg, varje gång Låga priser ska inte behöva betyda osäkerhet. Hos Hello Clean får du professionell hemstädning med full transparens och inga dolda avgifter. Fasta priser, tydliga villkor och inga överraskningar på fakturan. Vi vet att det spelar roll vem som kommer hem till dig. Därför...

531 omdömen om Hello Clean AB

Sedan starten hos Reco 2021

Amal B
Skrev om Hello Clean AB

Very good experience with Hello Clean. It has been around two years since I am a client and so far so good. Reliable, client oriented service.

Ingrid S
Skrev om Hello Clean AB

På hela taget bra men den första städaren (uppgjort 4,5 timmar) det höll hon första gången sedan gick hon efter 4 timmar o en gång efter 3 timmar o jag fått betala för 4,5 timmar ej ok.

Kristina F
Skrev om Hello Clean AB

Jag får så rent hemma som jag förväntar mig

Leif A
Skrev om Hello Clean AB

Har städning var fjärde vecka utom i juli. Mycket nöjd med kvaliteten på städresultatet av den/de som utfört jobben. Min lägenhet är en tvåa på 67 m plus balkong 9m på tredje våningen bara ca 25 meter från vattnet. Mitt bemötande från Hello Clean AB upplever jag som väldigt seriöst via både skriftliga som muntliga kontakter. Mvh Leif Ahlbom

Helena K
Skrev om Hello Clean AB

Katharina var fantastisk på att städa. Lite miljötänk från företagets sida hade varit fint.

Anna A
Skrev om Hello Clean AB

Alltid fint och rent! Bonus att kundservice via sms-kontakt fungerar utmärkt.

Kjell W
Skrev om Hello Clean AB

Företaget är lyhört och flexibelt! Nelsie är en mycket noggrann, ambitiös och ärlig städare!

Dag H
Skrev om Hello Clean AB

Duktiga städare, bra support. Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma.

Catherine D
Skrev om Hello Clean AB

Den städfirma jag anlitade i många år blev uppköpt och jag saknar den personliga kontakten. Jag har kvar samma städperson och är nöjd med hen men kontakten med kontoret/ledningen sker enbart genom e mails. Dessutom har inte Hello Cleans kontorspersonal någon kunskap om min lägenhet eller ev. specifika behov. Eftersom min städare pratar mycket lite svenska eller engelska är avsaknad av direkt kontakt inte optimalt. Jag har känslan av att kunden måste anpassa sig efter Hello Cleans behov och inte tvärtom.

Emil Mattias F
Skrev om Hello Clean AB

Brukar kosta på oss en storstädning inför semestern varje år, så även i år. Anlitade Helloclean för andra gången och är mycket nöjd med resultatet. Känslan när proffs har utfört en grundlig städning är fantastisk. Kan rekommendera Helloclean. Tydlig offert, rimligt pris och bra kontakt under hela processen.

Christina M
Skrev om Hello Clean AB

Mycket trevligt bemötandet duktig städerska jag kan verkligen rekommendera hello clean,jag har städning jag ger högsta betyg

Kerstin B
Skrev om Hello Clean AB

Bra bemötande, rent och snyggt efter städning. Håller tider och vi går som önskat samma person som kommer. Städning varannan vecka.

Roger S
Skrev om Hello Clean AB

Vi är väldigt nöjda med våran hemstädning vi e supernöjda

Staffan T
Skrev om Hello Clean AB

Uppskattar att samma person kommer och att de är glada och trevliga. Tycks mig också att de verkar trivas på jobbet vilket naturligtvis är mycket viktigt för kunden. Vi har ingen anledning att klaga och kontakterna med huvudkontoret har varit oklanderliga.

Thomas P
Skrev om Hello Clean AB

Bra städning och enkelt att betala

Emil D
Skrev om Hello Clean AB

Bra kundservice men städningen har varit undermålig ett antal gånger

Maria S
Skrev om Hello Clean AB

Vi har haft mycket problem med antal städtimmar som helt enkelt inte uppfyllts. Kvalitén på städning varierar mycket beroende på städerska. De bör lära sina städare samma saker så man vet att uppdraget blir väl genomfört.

Harriet J
Skrev om Hello Clean AB

Utmärkt bemötande vi tidsbokning. Vår kontaktperson har varit väldigt lyhörd för våra behov och önskemål.

Ulla T
Skrev om Hello Clean AB

Mycket bra bemötande. Snabbt att komma överens. Förstod inte riktigt faktureringssystemet vilket gjorde att jag missade en faktura och fick betala påminnelseavgift. Städning 4.5 Tim 1 ggn per månad. Det blev två olika städerskor, då en slutade och båda var mycket duktiga och effektiva. Bra att företaget stödjer Barncancerfonden.!!

Daniel G
Skrev om Hello Clean AB

Varit kund i snart ett år och klagat fem gånger. Är på gång att byta. Kundsupporten är snabb och tillmötesgående vilket gjort att det varit enkelt att vara kund (den är bra), men städningen lämnar mycket att önska. Ett urval av feedback som jag delat under min korta tid som kund är bl.a.: 1) Lister, lampknappar och tavelramar torkas inte av alls (återkommande). 2) Flera gånger har golvytor varit så pass dammiga att jag själv behövde ställa mig och städa efter att jag kom hem på kvällen. Bl.a. under säng och soffa, där...

Per T
Skrev om Hello Clean AB

Alltid noggrant och bra städat

Petra L
Skrev om Hello Clean AB

Tillmötesgående koordinator som försöker fixa bra tjejer som kommer och städar. Tyvärr har de inte lyckats med att hitta en ordinarie städare utan har haft olika varje gång utom vid två tillfällen under det år jag haft tjänsten. Inte nöjd med detta men det försöker alltid lösa det på bästa sätt.

Kristopher K
Skrev om Hello Clean AB

Vi har använt oss av hemstädning under flera år och är väldigt nöjda. Vår kontaktperson Ida är alltid snabb och svara på förfrågningar och hitta passande tider för städ. Vi har efter att testat några olika städare hittat en som vi verkligen är nöjda med!

Cecilia K
Skrev om Hello Clean AB

Det är bra service och proffesionell personal.

Eva G
Skrev om Hello Clean AB

Mycket nöjd! Gör det där lilla extra.

Pia V
Skrev om Hello Clean AB

Städningen har varit helt ok, men det har varit en del strul med personal.

Pär B
Skrev om Hello Clean AB

Helt ok fönster puts, städningen också ok Även om det glömdes bort att torka golv i badrum Vid städning nr 2 som jag inte var nöjd med. Städning nr 3 hade de lite att göra, den var ok . Ger 3,5 av 5.

Kirsti E
Skrev om Hello Clean AB

Jag har blivit väl bemött och fått de bästa informationen som man kan tänka sig. Informationen ang städningen, vem städat, de kommande städdagar samt fakturorna. Jag är mycket nöjd med kontinuiteten, i början blev det lite sjukdomar men sedan började allt flyta på

Jesper V
Skrev om Hello Clean AB

Proffsig och noggrann städning med bra kommunikation

Malin P

+ Trevliga städerskor - saker missas - hög personalomsättning

Pehr H
Skrev om Hello Clean AB

Fantastik kundservice. Alltid service minded och redo att hitta lösningar när det uppstår utmaningar med ev sjukdom. Våra städare som vi har haft genom åren är alltid noggranna och gjort ett grymt jobb.

Lena F
Skrev om Hello Clean AB

Trevlig personal, snabb och effektiv.

Allan Axel M
Skrev om Hello Clean AB

Väldigt nöjd med veckostädning! Det känns verkligen som att kliva in i ett helt nytt hem varje gång Hello Clean varit här. Rekommenderas varmt!

Max T
Skrev om Hello Clean AB

Bästa firman! Så tillmötesgående och trevliga. Allt blev så bra!

Peter Gustaf H
Skrev om Hello Clean AB

Städning en gång i månaden, funkar bra oavsett om jag är hemma eller ej. Alltid lika skönt att komma hem till en nystädad lägenhet. Enkla att ha kontakt med på telefon/sms/mejl.

Sandra Viola S
Skrev om Hello Clean AB

Mina två städare är fantastiska. Det är tipp topp efter ett besök av dom och man längtar att få kliva in i ett rent hem ✨

Petra S
Skrev om Hello Clean AB

Alltid noggrann och det blir alltid jättefint när Katerina varit hos oss. Mycket nöjda!

Gustav Hans Nils W
Skrev om Hello Clean AB

Vi är supernöjda med Katerina som gör så fint hos oss och verkligen ansträngt sig extra när vi skulle ha visning 😊 rekommenderas starkt!

Marta Sigrid Q
Skrev om Hello Clean AB

Nöjd med flyttstädning från Hello Clean, möte förväntningarna och skulle rekommendera.

Pontus B
Skrev om Hello Clean AB

Proffesionellt, smidigt. Trevlig städerska. Flexibelt även vid arbete hemma.

Angelica A
Skrev om Hello Clean AB

Fönsterputs och hemstädning- otroligt nöjd! Smidigt och super bra resultat.

Alice F
Skrev om Hello Clean AB

Är såååå nöjd efter städningen med Hello Clean! De gjorde verkligen ett super jobb och fick ett så fint bemötande av både säljare och städare. Rekommenderas varmt!

Johan M
Skrev om Hello Clean AB

Bra städat på kort tid! Gick lätt att boka.

Andreas F
Skrev om Hello Clean AB

Efter vi testat ett par olika städare så har vi hittat en som städar bra. De andra var så där. Vi har dock problem att städarna i princip aldrig kommer i tid, om de ens kommer när de är inbokade. Jag tror dock inte att det hänger på själva städaren utan det är ett systemfel hos Hello Clean.

Svar från Hello Clean AB

Hej Andreas! Tack för din feedback! Det blir förstås omständigt för er och för oss är det väldigt viktigt att vi kan ta ett grepp om detta. Vänligen kontakta oss på hello@helloclean.se eller ring in på 0840065070. Allt gott! Alma Hello Clean

Ermir J
Skrev om Hello Clean AB

Mycket bra hjälp! Proffsigt bemötande från stjärnan Axel Magnusson!

Malva Maria Johanna M

Både flyttstäd och grovstädning har vi kört via Hello Clean och vi har varit väldigt nöjda! Allt sköttes superssmidigt och städningen var toppen. Rekommenderar starkt!

Sara Birgitta W
Skrev om Hello Clean AB

Supernöjda!! Thierno gjorde ett otroligt jobb med våra svåra fönster och var samtidigt så trevlig och hjälpsam. Kan starkt rekommendera!

Karin S
Skrev om Hello Clean AB

De är flexibla, snabba på att ge besked och allmänt bra att ha att göra med. Dessutom har vi en lysande bra och trevlig städerska.

Axel L
Skrev om Hello Clean AB

Vi är supernöjda med vår städhjälp från Hello Clean, alltid en fröjd att komma hem till ett nystädat hem.

Anna Helena S
Skrev om Hello Clean AB

Jag är så otroligt tacksam för att jag valde Hello Clean! Kontakten med kontoret är smidig och personlig. Kvalitet på städningen är toppklass. Det doftar rent i hela huset och allt är väldigt rent och noga städat. Jag är supernöjd!