Fönsterputsaren Axel är mycket duktig
Hemrex AB
Vi hjälper dig i vardagen. Alla våra anställda får internutbildning i kundbemötande, omfattas av kollektivavtal och bär tydligt synlig legitimation när de besöker dig. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med våra hembesök. Och att du blir nöjd med vårt arbete såklart! Därför har du alltid en nöjd kund-garanti på...
2702 omdömen om Hemrex AB
Sedan starten hos Reco 2020
i tackar för den fina häckklippningen som vi fick gjort. Det var en mycket trevlig ung tjej som ut förde arbetet precis som det var tänkt, snabbt arbetade hon. När hon var klar hos oss, gick hon till grannvillan som också fick sin häck lika fin. Jag berättade att vi skulle få besök av ERT företag då tyckte hon att det passade henne också. Om vi bor kvar nästa år ,kanske vi åter kommer. Det är bra att veta vad man får. MVH Majwi
Bra och trevlig personal som leverade ett utmärkt resultat.
Positivt bemöt i telefon och fönsterputsaren
Artiga och trevliga fönsterputsare som gjorde ett bra jobb.
Superduktiga och noggranna - mycket nöjd.
trevligt bemötande och väl genomfört arbete
Jag är nöjd med allt! Vill inte lämna omdöme varje gång jag fått städat
Enkelt smidigt och ambitiöst utfört
Jag är helnöjd! Väl utfört arbete, rent och fint. Tack för hjälpen Jenny!
Dem städa så det blev fint lite brist på svenskan
Otroligt trevligt bemötande och fin service. Vi bokade flyttstäd och fönsterputs med kort varsel men det löste Hemrex på bästa sätt. Huset blev grundligt städat och kommunikationen har varit väldigt tydlig avseende underlag och fakturering. Vi är mycket nöjda och kommer att rekommendera Hemrex till andra.
Har tidigare besvarat ett dåligt utskick och sagt att jag är nöjd med städningen jagbetalat för. Alla städare är inte lika duktiga men det funkar för mej och jag tycker inte att jag skall behöva utvärdera deras arbete efter varje besök. Frågesätter värdet av detta, vore bättre med tillgång till utvärderingsblankett att användas vid behov när man tycker något bör åtgärdas. Att förväntas säga att man är är nöjd och glad gör inget bättre och ingen glad. Bort med eviga utvärderingar
Utförandet av jobbet samt att de som kom var trevliga lyhörda och noggranna ger jag högsta betyg.
Trevliga och tillmötesgående killar
4-timmarsstädning mycket bra utförd, helt ok mycket nöjd. 2-timmarsstädningmycket bra utförd, men med språksvårigheter. Svårt få personalen förstå vissa moment, t.ex. att vissa sopor skall med ut till soptunnan. Fick säga till tre gånger innan det förstods och slutligen bära fram påse med tidningsmaterial för att det skulle uppfattas. Önskemål få personal som talar bättre svenska.
jättebra. effektiv och trevlig
Trevlig personal och mycket nöjd med utfört atbete
* Vänligt bemötande och kompetent personal *Över förväntan på utfört arbete Riktigt proffsigt utfört👍 *Häcklippning, stor och hög häck * Mycket förmånliga priser Mycket nöjd
Allt fungerade utmärkt. Fyra timmars städning var precis vad som behövdes. Städaren mycket noggrann, städade allt och lite till, mycket nöjd. Funderar på ett nytt fyratimmarspass om några månader. ch
mycket bra, snabbt och välgjort, klippning av buskar och häckar.
Allt var bara bra. Killen som putsade var väldigt mån om att jag skulle tycka att det var bra :-)
Jag har haft städ och fönsterputs Städningen var bra som vanligt och den är jag nöjd med Fönsterputsaren var ok men tog alldeles för lång tid på sig Han måste ha varit oerfaren
Jenny gjorde ett strålande jobb. Vi återkommer om mer städning
En av de två som utförde flytten var väldigt duktig o visste vad han gjorde. Både vad gällde hantering av möbler o själva stuvandet i bilen. Beträffande kollegan fanns det mycket övrigt att önska. Det hela kunde slutat med en katastrof men nu blev bara en rygg på en byrå trasig. Detta upptäcktes tyvärr efteråt.
Trevlig personal och de kommer på avtalad tid
Jag fick hjälp av en väldigt noggrann person med att dra upp ogräs mellan stenblock i en gång i trädgården. Det blev perfekt gjort men jag trodde att man skulle hinna mer på 4 timmar. Men det tar kanske den tiden. Det blev väldigt noggrant gjort iallafall och det är det viktiga. Jag beställer nog hjälp en gång till i år.
Svaret grundar jag mest på Maricel som städar fantastiskt bra hos mig
Nöjda med arbetet men vill behålla Filip.
Min trädgård har inte varit så fin på jättelänge tack
Altt i tid ock goda killar!!!!
Utmärkt fönstertvätt av Viktoria.
Trevliga och proffsiga! Fick hjälp vid flytt och det kan vi rekommendera varmt.
Mycket duktiga. Städningen var perfekt
Personalen trevlig och flexibel. Ingenting är svårt. Det var ett missförstånd hur mycket som vi hade beställt. Vill göra rätt för sig
Vilken trevlig personal!!! Både flytthjälp och kontorstjejen!! Återkommer gärna !!
Vi har en mycket trevlig duktig tjej som hjälper oss ,hon gör det vi ber henne om . Vi är så nöjda . ,
Pålitlig bra städerska. Om tiderna behöver ändras varslas vi i regel med god framförhållning! Mycket nöjda!
Toppen med ”fast” personal som är trevliga och duktiga på sitt jobb. Problem i form av sjukdom etc löser man på bästa sätt. Kan varmt rekommendera Hemrex!
Alltid lika trevliga när du beställer en tjänst.
Städaren som vi har på Besikta är trevlig och utför sitt jobb alldeles utmärkt.
Håller vad de lovar. Trädgårdsarbetarna har en utmärkt förmåga att se vad som behöver göras. Städhjälpen gör också det extra för att förenkla vår tillvaro.
Hon är super Maricel! Bra för oss att ha kvar henne som känner till husen.
Bra service och arbetet blir bra utfört.
Två gånger har jag upplevt att man skickat personal som inte haft förutsättningar att klara av arbetet. En gång handlade det om städning inför husvisning som var helt undermålig och som utfördes av endast en person. Andra gången var en flyttning då en av personerna inte orkade lyfta, tappade saker och var helt slut efter två timmars arbete. Det innebar att den andra fick ett orimligt hårt arbete och flyttningen tog många timmar längre än beräknat, Han som saknade kondition blev efterhand aggressiv och klarade inte av att...
Otroligt nöjda med genomförandet av trädgårdsarbete. Snyggt, ordentligt och prisvärt 👍
2 snabba tjejer som gjorde ett bra jobb på beställd balkong fönsterputs.
Mycket bra bemötande. Mycket trevlig man och vi pratade litet. Strålande resultat med mona mycket smutsiga fönster.
Har städning av lägenhet 2 ggr i månaden. Mycket trevlig och duktig personal, man kan lita på dem. Mer än nöjd med deras arbete. Kommer alltid på bestämd tid.
Proffsiga trevligt bemötande effektiva.