Hemrex AB

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
2 816
4.3

Vi hjälper dig i vardagen. Alla våra anställda får internutbildning i kundbemötande, omfattas av kollektivavtal och bär tydligt synlig legitimation när de besöker dig. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med våra hembesök. Och att du blir nöjd med vårt arbete såklart! Därför har du alltid en nöjd kund-garanti på...

2816 omdömen om Hemrex AB

Sedan starten hos Reco 2020

Kristina J
Skrev om Hemrex AB

Är nöjd med insatsen som utfördes

Vivan Elisabeth R

Mycket bra Att tänka på barncancerfonden.heller hur❤️

Kerstin A
Skrev om Hemrex AB

Hej! Jag är tyvärr väldigt besviken och bestört över utfört arbete. Kom en kvinna, vi planerade arbetet.Blev inte alls så som sagts. De tog allt. De skulle ju sortera,sa vi. Mycket försvann.

Kent Börje Tommy N

Jag är helt nöjd med Hemrex Dom sköter sig bra o har bra personal

Helen P
Skrev om Hemrex AB

Trevlig personal Jag hade fönsterputs, är mkt nöjd med detta. Snart dax igen

Nils-Peter Isak M

Har tagit hjälp av Hemtex med en flytt. Allt gick smidigt och snabbt och jag är jättenöjd. :-)

Britt O
Skrev om Hemrex AB

Vänligt och trevligt bemötande både vid telefonkontakt och personlig kontakt.

Ingegerd R
Skrev om Hemrex AB

Mycket nöjd med ert arbete! Superfint överallt! Kan rekommendera er varmt!

Sys J
Skrev om Hemrex AB

Mycket trevligt, fin städning.

Peter Wrem C
Skrev om Hemrex AB

Duktiga medarbetere och fin service

Magnus B
Skrev om Hemrex AB

Service och bemötande kombinerat med klanderfritt resultat.

Paul A
Skrev om Hemrex AB

Ett helhets företag som sätter kunden i fokus. Målet är alltid nöjda kunder, o all deras personal alltid trevliga o förbereda när dom ska ut på olika uppdrag.

Per-Erik B
Skrev om Hemrex AB

Jag blev trevligt bemött av Hemrex. Vad gäller städning ät den mycket bra. Sammanlagt: Trevligt bemötande i växeln samt duktig och trevlig städpersonal.

Anna-Stina H
Skrev om Hemrex AB

Fungerar jättebra. Försöker fixa efter mina önskemål även med kort varsel från mig. Bra utfört. Trevlig personal. Fönsterputs. Har nu lämnat till tvätt men det är inte klart än.

Sonja M
Skrev om Hemrex AB

Lätt att få kontakt. Aldrig problem med tider, fakturor eller annat. Uppdraget alltid perfekt genomfört av trevlig, noggrann, kompetent personal.

Gunilla S
Skrev om Hemrex AB

Det senaste året har Hemtex fungerat perfekt efter flera års trassel. Alma, min fasta städhjälp, är en pärla: snabb, effektiv och gladlynt. Hon gör allt jag ber om (ibland mer på eget initiativ) med ett leende. Jag är väldigt nöjd!

Mona S
Skrev om Hemrex AB

Smidig kontakt Anton som kom och hjälpte oss med klippning av häck var suveränt duktig och trevlig. Återkommer gärna

Helén E
Skrev om Hemrex AB

Lämnade in dukar för tvätt och mangling efter 4 veckor var dom färdiga vilket jag tycker är alldeles för lång tid. När jag hämtade ut dem var en duk inte manglad för att den är 100% polyester, det var inget dom sa när jag lämnade dukarna att dom inte kunde mangla sådana dukar

Svar från Hemrex AB

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och berätta om din upplevelse. Vi förstår att fyra veckor kan kännas som lång tid att vänta på sina dukar och beklagar att väntetiden inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill samtidigt förtydliga att vi alltid frågar våra kunder om tvätten behöver vara klar inom en viss tid. Om det finns ett önskat datum eller om tvätten behövs skyndsamt, löser vi alltid att det. Om ingen särskild tid anges planeras arbetet in utifrån vår aktuella arbetsbelastning, vilket kan innebära...

Ann-Christin H

Vi fick hjälp med att beskära ett träd och klippa till några buskar . Detta blev riktigt snyggt och killen som gjorde detta var väldigt noggrann i utförandet . Trevlig och vänlig i ditt bemötande, Vi kommer att anlita honom o ert företag igen . Vi är Väldigt nöjda . Med vänlig hälsning Anki o Bengt Håkansson

Rose-Marie N
Skrev om Hemrex AB

Får hämtad och lämnad tvätt som jag är mycket nöjd med.

Christer K
Skrev om Hemrex AB

Vi har bokat flyttning till den 6/10 och allt har hittills fungerat fantastiskt bra med ex.vis besök för offerterna på de olika delmomenten, leverans av kartonger och att bli uppringd vid de olika tillfälle där vi bett om det. Mycket trevlig personal. Hälsningar Christer

Ingela G
Skrev om Hemrex AB

Ser rent og pent ut og vi er fornøyd med vaskehjelp i sommer!!

David V
Skrev om Hemrex AB

Dom spillde ut terpentin i garaget utan att städa upp det. Krossade blommorna i rabatten. Slängde vår enda kopia av källarnyckeln på tippen. Fick en offert som inkluderade vinden, men när dom var på plats så hade dom glömt detta. Det tar 3 dygn innan du får svar. HÅLL ER BORTA FRÅN DESSA!

Svar från Hemrex AB

Hej David! Vi beklagar verkligen allt missöde som hänt i samband med denna bortforsling/tömning. Vi gör allt i vår makt för att ställa detta till rätta igen så att vi kan försöka kompensera denna väldigt tråkiga upplevelse! Med vänlig hälsning Hemrex kundtjänst

Gun Britt O
Skrev om Hemrex AB

Jag fick prova på städ , uppfyllde min förväntan

Eva G

Mycket bra. Trevligt bemötande. Snabbt och enkelt

Ingegerd C
Skrev om Hemrex AB

Vi anlitar Hemrex till fönsterputs sedan många år tillbaka. - Bra resultat - Bra bemötande - Kommer när vi bestämt meddHemrex

Henrik A
Skrev om Hemrex AB

Efter en noggrann genomgång av det som skulle göras fick vi en offert. Priset var rimligt. Efter utförandet kom räkningen som då ökat från dryga 6000:- till dryga 9000:-. Detta då det tydligen tog över 8 timmar att transportera möblerna från en 15 kvm "lägenhet" 6 kilometer från Svarte till Ystad. Borde ifrågasatt innan vi betalade men då det var i samband med ett dödsfall missade detta. Ett par veckor senare kom det ytterligare en räkning på ca 1000:-, detta för de saker som kastats. Jag ringde och talade med företaget...

Elisabet K

Perfekt slutstädning, trevlig arbetsledare

Caroline W
Skrev om Hemrex AB

Väldigt fint och bra städat! Rekommenderas!

Agneta F
Skrev om Hemrex AB

Bra och snabbt jobbat, bra bemötande

Novasol
Skrev om Hemrex AB

NOVASOL Sverige anlitar Hemrex AB för slutstädning av majoriteten av de semesterhus runt om i landet, som har städservice genom oss. Vi värdesätter vårt samarbete högt och ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans. Hemrex är professionella, pålitliga och lösningsorienterade – det är därför de är vår största samarbetspartner inom området.

Ulf L
Skrev om Hemrex AB

Skötsel av trädgård började bra i våras, men sen har det blivit katastrof. Ingeting gjort efter midsommar mer än klippt gräs. Har påpekat flertal gånger. Mycket ogäs som ej tagits bort i rabatter, cykelställ etc. Tills sist kom man hit och vi fick visa vad som ska göras! Ändå blev inte allt gjort Efter ännu ett påpekande jämnade man till en del buskar, men det man klippt låg kvar två dagar på gångväg precis utanför trapphus. Fick kontakta Hemrex med plus påminnelse så att de kom och plockade upp det. Forfarande är där vissa sker som ej har gjorts som vi kom överrens om.

Anita P
Skrev om Hemrex AB

Gräsmattan som jag fick vid gjord blev riktigt bra.

Lena N
Skrev om Hemrex AB

Jag är mycket nöjd med Hemrex och den dialog som vi har. Mina önskemål efterfrågas och tillgodoses. Jag har hjälp med städning varannan vecka.

Elenor W
Skrev om Hemrex AB

Gott bemötande och arbete enligt planering.

Jhisham A
Skrev om Hemrex AB

Bemötandet är underbar,. Städningen har blivit mycket bättre.

Britt E
Skrev om Hemrex AB

Bra var nöjd hon hann inte städa sovrum hall

Ylva C
Skrev om Hemrex AB

Toppen service, snabb respons. Ansvarstagande. Har erfarenhet både av hustillsyn och reparationer med tredje part som arbetar för Hemrex. Kan varmt rekommendera.

Karl-Erik L
Skrev om Hemrex AB

Väl bemötande och snabba svar.

Eva Margareta A

Mycket bra städning, kan rekommenderas.

Veronica B
Skrev om Hemrex AB

Beställde fönsterputs, fick rekommendationer av min väninna och blev inte besviken. Snabbt gjort med bra resultat, kommer att beställa igen.

Susanne Ingeborg D

Finns bara ett ord Toppen. De som jobbat med flytt och städ har varit riktigt duktiga. Med vänliga hälsningar Faust och Susanne

Marie P
Skrev om Hemrex AB

Rent och fint och prisvärt. Hundvänliga

Berglund Christina B

Bemötandet har varit lite utöver det vanliga. Otroligt trevlig och vänlig personal både på chefsnivå och dom som kom och städade. Önskemål om tjänst innefattade endast dammsugning. Trots att personalen inte behövde göra något annat, togs egna initiativ utöver dammsugningen. Sammanfattningsvis är upplevelsen av allt bara positivt. Glad, trevlig personal. Dammfria och rena golv. Perfekt!

Inger H
Skrev om Hemrex AB

Blev mycket bra bemött .Beställde en provstädning som blev bra utförd.

Christina A
Skrev om Hemrex AB

Ej förtroendeingivande personal. Kom 30 min försent, lyssnade inte, allmänt bjäbbiga ! Städade rent o snyggt!

Lockly Kristina S

De är bra, punktliga och gör ett bra arbete. Jelena var hos oss sist och hon var jätteduktig. Har inget att klaga på. Kommer att anlita dem igen.

Anna F
Skrev om Hemrex AB

Funkade perfekt. Killen som kom och putsade mina fönster var trevlig och väldigt noggrann.

Bodil Margret N

Mycket trevligt bemötande, snabb återkoppling. Flexibla när det gäller tider för vår hemstädning.

Michael S
Skrev om Hemrex AB

En mycket trevlig städerska, gjorde ett väldigt bra jobb. Lite hotellkänsla på kuddar, plädar mm….