Hemrex AB

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
2 534
4.3

Vi hjälper dig i vardagen. Alla våra anställda får internutbildning i kundbemötande, omfattas av kollektivavtal och bär tydligt synlig legitimation när de besöker dig. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med våra hembesök. Och att du blir nöjd med vårt arbete såklart! Därför har du alltid en nöjd kund-garanti på...

2534 omdömen om Hemrex AB

Sedan starten hos Reco 2020

Christel H
Skrev om Hemrex AB

Trevlig putsare som gjorde ett snabbt och bra jobb.Fönstren blev lika fina som jag hoppats.Inte för att klaga,men om man är nästan en timme sen hade det varit bra att meddela det.Tack och på återseende

Ann-Helen I
Skrev om Hemrex AB

En helt underbar och otroligt kvinna som städar till mig

John J
Skrev om Hemrex AB

Kom i tid som bokat.Glada o noggranna o jag fick städat som jag vill ha det.

Svend J
Skrev om Hemrex AB

Hade 2 timmars städning. Blev fullständigt nöjd. Fick rent och fint av duktig personal.

Ann-Britt S
Skrev om Hemrex AB

Bemötandet var bra. Jag förväntade mig att det Jag bad om blev gjort och det blev det bra. Jag ville ha städat lägenheten fokus på badrummet denna gång. Jag blev nöjd.

Cecilia N
Skrev om Hemrex AB

Köpt Storstädning av villa. Trevliga & positiva tjejer, svensktalande = viktigt för oss som kund. Pratade mycket med varandra, så kunde varit effektivare. Resultatet blev godkänt.

Ann-Christin V

Mycket bra och duktig tjej. Väldigt nöjd.

Eva Margareta H

Trevliga flyttkillar.Kom i tid.Effrktiva.

Peter W
Skrev om Hemrex AB

Tydlig och bra dialog om eventuellt städkontralt ledde till att vi valde Hemtex

Maria L
Skrev om Hemrex AB

Fick snabbt en tid. Trevlig kille och betyg 4 av 5 för utförandet. Fick små fixa lite själv efter fönsterputsningen

Hanna Evelina A

Lyx med hemstädning och ett extra plus var att Mona var så tillmötesgående, trevlig och noggrann!

Solvi J
Skrev om Hemrex AB

Det fungerar bra. När jag kontaktat Daggi är hon alltid hjälpsam och Natasha som städar hos mig gör ett bra jobb och är en trevlig och tillmötesgående person.

Helena R
Skrev om Hemrex AB

Trevliga och noggranna städare!

Erik J
Skrev om Hemrex AB

Mycket bra. Bra och snabb service.

Ulrika D
Skrev om Hemrex AB

Vid varje städtillfälle oljar städarna på vårt ekgolv i köket. En mousse från Timberex används. Denna gång har Hemrex köpt in ett annat preparat och LACKAT vårt köksgolv!!!!! Golvet är m.a.o förstört och golvet måste slipas om. Dessutom har städpersonalen inte lackat hela köksgolvet utan bara delar av golvet vilket gör att halva golvet är oljat och den andra halvan är i högblank lack. Hur kan man lämna sitt städuppdrag med ett sådant resultat utan att informera oss om detta? Vi utgår från att Hemrex tar ansvar för det inträffade.

Michel R
Skrev om Hemrex AB

Det har varit lite upp och ner. Ett tag var det väldigt mycket byte av personer på den som kommer och städar, vilket gjorde att det kom upp en hel del frågor om vilka utrymmen som skulle städas etc. Nu verkar det ha satt sig en aning och idag tycker jag att det fungerar bra.

Laila R
Skrev om Hemrex AB

Ett mycket gott bemötande både vid beställning och utförandet av tjänsten. Trevlig och mycket positiv person, som utförde tjänsten. Återkommer gärna vid annat tillfälle.

Håkan F
Skrev om Hemrex AB

Vi är mycket nöjda med Hemrex flyttning och städning. Allt proffsigt utfört tillika med vänligt bemötande och glatt humör. Detsamma gäller för receptionen som alltid visar tålamod och ger glatt bemötande. Maria Fischer och Håkan Fredén

Kjell S
Skrev om Hemrex AB

Medarbetaren var mkt tillmötesgående och serviceinriktad

Gunilla D
Skrev om Hemrex AB

Mycket trevlig kille som putsade våra fönster. Det gick snabbt och blev väldigt fint. Har tidigare haft hjälp med häckklippning och då var vi också mycket nöjda. Lämnade altt rent och snyggt.

Eva N
Skrev om Hemrex AB

Jag beställde en tjänst som gällde att få plattbeläggningen i min trädgård rengjord. Efter 15-20 minuter avbröt jag arbetet, eftersom maskinen använde för mycket vatten, vilket inte sjönk undan och resultatet såg ut att bli värre än utgångsläget.Mannen som gjorde arbetet höll med om att metoden inte fungerade. (Tidigare erfarenhet med annan typ av högtrycksspruta med avsevärt mindre mängd vatten har fungerat utmärkt!) Med tanke på Hemrex utförare, som gjorde samma bedömning som jag, och inte ifrågasatte min bedömning, ger jag en 3/5 i betyg, men arbetet blev inte utfört!

Pierre Å
Skrev om Hemrex AB

Toppenjobb av Morgan och Henrik med vår flytt, 100%!!!!

Mirja B
Skrev om Hemrex AB

Tillfredsställande! Fönsterputs går alltid snabbt och ordentligt. Veckostädning ibland slentrianmässigt! Inte alltid!

Rita Agneta E

Allt bra. Snabbt och fint 30 tecken onödigt

Göran O
Skrev om Hemrex AB

Axel är snabb, noggrann och trevlig.

Susanne K
Skrev om Hemrex AB

Väl bemött. Trevliga och vänliga!

Martin E
Skrev om Hemrex AB

Har anlitat Hemrex under många år. Bra bemötande, bra utförd städning.

Eva O
Skrev om Hemrex AB

Hade bara telefon kontakt , som var trevligt bemötande! Fick putsat utvändigt och är väldigt nöjd 😄

Sten O
Skrev om Hemrex AB

Gör en bra städning men jag skulle uppskatta att man kommer på avtalad tid enl bekräftelse och gärna svensktalande personal

Eva K
Skrev om Hemrex AB

Duktiga och trevliga tjejer. Proffsig ledning. Alltid nöjd med resultaten.

Urban S
Skrev om Hemrex AB

Snabbt och bra städat. Sällan vikarie vilket är bra!

Eva Anna Margot L

Ett generöst prova-påerbjudande gav fina vårfönster. Dessutom ett trevligt möte två vänliga killar. Bra kommunikation med kontoret dessutom!

Ingegärd H
Skrev om Hemrex AB

Artigt och trevligt bemötande. Vi har haft trädgårdsarbete. De har utfört uppgifterna snabbt och professionellt.

Marie S
Skrev om Hemrex AB

Bra kommunikation med adm vid beställning och bokning. Städningen var bra. Borde hunnit betydligt mer. Bra kampsnjpris

Anja E
Skrev om Hemrex AB

Bra personal! Duktig städerska. Skulle önska mer flexibilitet så man kan ha t ex var tredje vecka, eller ändra intervall när så önskas

Birgitta N
Skrev om Hemrex AB

Fönsterputsning. Väl utfört arbete. Även rengjort runt fönstret. Vänligt bemötande.

Allan Reidar W

Elena gör ett mycket bra jobb. Jag är nöjd

Gunnel S

Jag är jättenöjd. Axel arbetade snyggt o h väl. Fönstren strålar. Tack

Ingrid K

Bra bemötande. Gott utfört arbete

Edla N
Skrev om Hemrex AB

Mycket bra Fina fönster och trevlig ”putsare”

Inger O
Skrev om Hemrex AB

En kille kom o putsade mina fönster o det blev toppen fint

Birgit J
Skrev om Hemrex AB

Två trevliga killar som var snabba men samtidigt måna om att allt kom med som skulle med. Håll hårt i dem!

Lars-Göran L
Skrev om Hemrex AB

Det gick snabbt med bra resultat

Kenneth A
Skrev om Hemrex AB

Som vanligt trevligt bemötande, snabb service och bra utförd fönsterputsning. 👍🤗. Mvh Kenneth Andersson

Marie-louise T

Två artiga trevliga killar utförde sitt uppdrag snabbt och bra!! Skulle jag behöva hjälp igen är ni det självklara valet!!!

Lars W
Skrev om Hemrex AB

Snabb kontakt. Klart och trevligt bemötande. Utföraren trevlig och mycket duktig.

Malin A
Skrev om Hemrex AB

Vi har fått god kundservice och personen som var här var väldigt trevlig. Vi är nöjda med resultatet det enda man önskat var att de torkade fönsterkarmarna efter fönstrena var putsade.

Birgitta Marie-Louise S

Mycket bra blev tacksam, det blev jätterent och snyggt i badrummet.

David L
Skrev om Hemrex AB

Funkar bra. Hjälpsamma med produktblad när vi gjorde kemikalieinventering.

Nicolina J
Skrev om Hemrex AB

Härligt och komma hem till ett skinande rent hem! 😍