Hemrex AB

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
2 610
4.3

Vi hjälper dig i vardagen. Alla våra anställda får internutbildning i kundbemötande, omfattas av kollektivavtal och bär tydligt synlig legitimation när de besöker dig. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med våra hembesök. Och att du blir nöjd med vårt arbete såklart! Därför har du alltid en nöjd kund-garanti på...

2610 omdömen om Hemrex AB

Sedan starten hos Reco 2020

Eva S
Skrev om Hemrex AB

Proffsig och mycket trevlig man som gjorde ett fint jobb

Eva L
Skrev om Hemrex AB

Vänligt och professionelt! Mycket nöjd.

Anders G
Skrev om Hemrex AB

Trevlig personal men städningen hade lite mer att önska Alla fönsterbänkar var inte avtorkade och vask skåpet var inte städad Vi hade en ny städerska idag och missade bara vaskskåpet

Yvonne T
Skrev om Hemrex AB

Jagg är mycket nöjd med hemrex städning.

Christer B
Skrev om Hemrex AB

Arbetet utfördes mycket professionellt och på beräknad tid. Jag är mycket nöjd med Hemrex och anlitar dem redan för hjälp med städning.

Björn T
Skrev om Hemrex AB

Trevligt bemötande från kontoret. Ganska bra jobb utfördes. Hantverkarna kunde vara lite mer servicemind. Kanske berodde på språksvårigheter. Att säger hej och presenterar sig när man kommer känns som en självklarhet.

Karin S
Skrev om Hemrex AB

Arbetet mycket bra utfört.fortsätter att anlita Hemrex.

May V
Skrev om Hemrex AB

Bra bemötande via telefon. Hade rimliga förväntningar på fönsterputsningen, blev grymt besviken! Kommer inte anlita Hemtex igen!

Svar från Hemrex AB

Hej May, vi beklagar så mycket att du inte varit nöjd! Jag försökte nå dig via telefon idag för vi vill gärna höra med dig vad som inte blivit bra och kika på en åtgärd! Om du har möjlighet att ringa till oss, ser vi fram emot ditt samtal! Med vänlig hälsning Hemrex kundtjänst

Per M
Skrev om Hemrex AB

Har under många år vid det här laget varit kund hos Hemrex och utnyttjat många av deras tjänster från tid till annan. Till min stora glädje så fungerar det alltid mycket bra. Det gäller allt från bemötande av personalen på kontoret till medarbetarna som jobbar ute på fältet. Har alltid fått klara och tydliga offerter. Allt arbete utfört på avtalad tid och till avtalad kostnad. Underbart att ha och göra med duktiga och trevliga medarbetare. De är verkligen välkomna igen!

Niclas N
Skrev om Hemrex AB

Hemrex har varit vår leverantör i många år och har alltid fungerat bra.

Camilla P
Skrev om Hemrex AB

Tillägg på fakturan som inte vi inte fick info om förrän fakturan kom.

Anna-Lena E

Allt till belåtenhet. Passade tiderna

Bodil J
Skrev om Hemrex AB

Smidigt och enkelt att boka. De har koll på tidigare uppdrag. Har beställt flera olika uppdrag tidigare, nu fönsterputs.

Margareta C
Skrev om Hemrex AB

Väldigt trevligt bemötande. Våra höga förväntningar blev helt infriade. Vårt hem blev rent och fräscht

Kerstin A
Skrev om Hemrex AB

Fick besök av en ung man som var mycket trevlig och skötte sin syssla alldeles utmärkt. Kan tänka mig använda tjänsten igen.

Staffan B
Skrev om Hemrex AB

Mycket nöjd med arbetet, kunnig och trevlig personal. Kommer anlita igen.

Annika A
Skrev om Hemrex AB

Tycker att allt fungerar mycket bra

Bo J

Vänligt bemötande. Punktliga.

Friedrike R
Skrev om Hemrex AB

Jag har inte sett resultatet på plats än men känner mig nöjd

Bengt A
Skrev om Hemrex AB

Ja jag blev nöjd och väl.bemött av personalen.

Kenneth R
Skrev om Hemrex AB

Hemrex did a competent job, but we face too much 'survey fatigue' - too many providers asking for too much customer feedback. It may have been a good marketing tool once, but it gets odious when the customer cannot buy a product or service without being questioned after the fact. Repeat orders constitute a 'good grade' while discontinuing or not placing repeat orders may (but does not unequivocally) constitute a 'bad grade'. Thank you for attending to this issue.

Els-Marie H
Skrev om Hemrex AB

Jag är helnöjd med dem Trevligt bemötande när man kontaktar dem Trevlig personal som utför arbetet.De är noggranna. Allt är perfekt Mvh Els-Marie Hultgren

Elisabeth L
Skrev om Hemrex AB

Trevligt bemötande genom hela processen. Tydligt kring uppdrag och kostnader. Bra genomförd fönsterputsning. Kan varmt rekommenderas.

Gertrud B
Skrev om Hemrex AB

Pålitlig och mångsidig firma som kan hjälpa till med städning, flyttning, bortforsling, auktionering kemtvätt och trädgård för att bara nämna något. Jag är väldigt nöjd.

Siv K

Mycket nöjd .Rent o fint efteråt. Trevlig personal Fönsterputs

Malin L
Skrev om Hemrex AB

Snabb återkoppling! samt duktiga och trevliga.

Ulla R

Proffsigt utfört👍Jag beställde fönsterputs

Christina Birgitta S

Lite tidigt att utvärdera, bara varit hos oss en gång. Trevligt bemötande av kontoret. Christina

Lisbeth U
Skrev om Hemrex AB

Alltid vänliga o tjänstvilliga på kundtjänst! Alltid nåbara. Bra koll på mina behov o ser till att det blir bra. Kompetenta städare o välutbildade. Jag har stora krav o de blir alltid uppfyllda.

Carina H
Skrev om Hemrex AB

Super bra super bra super bra 😁

Annika A
Skrev om Hemrex AB

Jag hade avtalat fyra timmars hemstädning, med tonvikt på köket som bl.a har många, mattlackerade, ljusa luckor och lådor! Jobbigt att hålla dom rena. Hela köket blev skinande rent! Sandra( tror jag att hon heter) gjorde ett toppjobb. Också med våtutrymmena, två stycken. Hon hann också med div. övrig dammsugning av flera rum. Snabb, trevlig och effektiv! - Ja, detta är ju mest om personen som var här, men bemötandet och informationen på Hemrex, Ystad, det var väldigt bra. Allt fungerade och blev som avtalat, inga obehagliga...

Malena M
Skrev om Hemrex AB

Vi är jättenöjda! Andra gången vi anlitar Hemrex men definitivt inte den sista.

Riitta S
Skrev om Hemrex AB

Bra städat, trevliga tjejer Mona o Sandra. Kan anlita de en annan gång o kan verkligen rekommendera .

Lars-olle L
Skrev om Hemrex AB

Vi väljer alltid Hemrex för städning och fönsterputs. Lätta att kontakta. Bra pris. Gör fina jobb. Alltid varit nöjda!

Robert L
Skrev om Hemrex AB

Utmärkt på alla sätt. Enkelt att boka och resultatet är perfekt.

Leif G
Skrev om Hemrex AB

Jättebra. Alltid perfekt städning och personen som kommer till mig är alltid trevlig och så himla duktig varje gång.

Marie F
Skrev om Hemrex AB

Noggrant utfört arbete. Effektivt. Trevlig personal. Så nöjd.

Sonja E
Skrev om Hemrex AB

Trevligt bemötande vid bokning per telefon. Duktiga, snabba och trevliga fönsterputsare!

Berit W
Skrev om Hemrex AB

Jag väntar på att få en faktura på arbetet.

Catarina S
Skrev om Hemrex AB

Flyttstäd samt fönsterputs. Professionellt utfört arbete och mycket trevligt bemötande!

Stefan A
Skrev om Hemrex AB

Allt från första kontakt har varit mycket bra. Jobbet som utfördes var helt kanon. Mvh Stefan

Suzanne G
Skrev om Hemrex AB

Pålitliga, hjälpsamma och serviceinriktade.

Anne T
Skrev om Hemrex AB

Snabb hantering hela vägen, trevliga medarbetare och ett perfekt utfört jobb

Niklas Emil P
Skrev om Hemrex AB

Rent och snyggt, inga konstigheter.

Caroline A
Skrev om Hemrex AB

Har hemstäd. Trevlig personal och bra pris

Ulf M
Skrev om Hemrex AB

Snabbt och effektivt. Har nu vältuktade äppelträd.

Marianne A
Skrev om Hemrex AB

Noga och väldigt trevlig och jätttefina fönster

Anna A
Skrev om Hemrex AB

Jag har inte fått hjälp av er

Bengt P
Skrev om Hemrex AB

Trevlig tjej. Noggrann och ordentlig.

Agneta E
Skrev om Hemrex AB

Toppen ! Trevlig personal Fönstren blev så rena och fina Enkelt med bokning Mycket bra pris för denna tjänst