Johan Nilsson

Johan Nilsson

Johan Nilsson är mäklare på HusmanHagberg Årsta

Johan Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-03. Johan Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 359 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Nilsson har haft 97 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

359 omdömen om Johan Nilsson

Sedan starten hos Reco 2021
Robert Å
Årsta

Vänlig och hjälpsam, lyhörd och förtroendeingivande, driven och professionell, överträffade våra förväntningar.

Sandra N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Årsta
Årsta

Verkligen en toppenmäklare! Både sålde vår bostad och hjälpte oss hitta nästa. Har mycket bra kontaktnät av köpare och säljare som är guld värt när man själv är lite lost på marknaden. Rekommenderar varmt att anlita honom!

ANNA S
Årsta

Professionell, lösningsorienterad och kunnig. Rekommenderar varmt och skulle utan att tvekan vända mig till Johan igen!

Farzad A
Årsta

Johan har varit bemötande och tillmötesgående från första kontakten och genom hela säljprocessen. Han har varit ärlig och uppriktig från start vilket har skapat trygghet och förtroende för oss. Han har dessutom alltid varit tillgänglig för frågor och funderingar samt visat stor flexibilitet för att möta våra behov.

Viktor Å
Årsta

Johan såg det unika i vårt objekt och situation. Utifrån det presenterade han för oss en mycket bra lösning. Under hela processen var han transparent och kommunikativ. Han var tydlig i varje steg och ingen fråga var honom främmande. På det sätt han sedan knöt ihop alla trådar var imponerande och mycket proffesionellt. Sammanfattningsvis blev vi från början till slut mycket väl bemötta och guidade. Den försäljning han slutligen genomförde landade över våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Johan Nilsson som mäklare.

Ellen  F
Årsta

Förtroendeingivande, saklig, engagerad, tillgänglig, trevlig och ett bra kundregister. Utförde uppdraget enligt överenskommelse på alla punkter. / Ellinor

Linnea Marina L
Årsta

Johan har varit otroligt enegagerad i hela vår process med att sälja vår bostad. Väldigt kunnig, professionell, personlig och trygg service har han gett oss från början till slut. Han är alltid tillgänglig och snabb i kommunikationen. Rekommenderar verkligen Johan till andra!

Per-Olof Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Nilsson en del av HusmanHagberg Årsta
Årsta

Tydlig och engagerad. Kändes seriös och påläst.

Anna Charlotte S
Årsta

Johan är mycket engagerad och bra.

Martina G
Årsta

Rekommenderar varmt! Johan är ytterst kunnig och genuin. Jag har under hela processen, både som köpare och säljare, litat på Johans ord och omdöme. Han är väldigt hjälpsam, professionell och gör det där extra för att få till en bra affär som alla känner sig nöjda med. Kan inte nog lovorda Johan!