En person som lyssnar och agerar. Svarar alltid och hör av sig. Tar alla frågor på största allvar. Kan absolut rekommenderas. En mäklare med en kraftigt mänsklig ådra.
Johanna Husak
Johanna Husak är mäklare på HusmanHagberg Enskede
.Johanna Husak har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Johanna Husak har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Husak har haft 12 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
21 omdömen om Johanna Husak
Johanna är kunnig, tydlig och har ett personligt och varmt bemötande. Svarar snabbt och förmedlar trygghet. Rekommenderar!
Har upplevt Johanna trygg och mycket kompetent!
Jag köpte med Johanna som mäklare. Hon är tydlig, hjälpsam, snabb på att återkoppla och strukturerad. Hade rekommenderat!
Engagerad, flexibel och lösningsorienterad. Jämfört med kollegan på kontoret i Stuvsta är hon fantastisk. Gillade att hon inte hade synpunkter på att jag tog det betydligt lägre budet, mäklare är ”ökända” för att trissa upp priserna.
Superbra, fick hjälp att köpa en lägenhet trots att vi var på semester under hela köpets resa.
Trevlig, engagerad och snabb på att svara!
Lyhörd, trevlig, hjälpsam och vi rekommenderar henne varmt!
Höll sig lugn och inte hetsig, ärlig och väldigt duktig på att få fram information
Kunnig, snabba möjligen lite orolig men jag var ju ny kund till henne