Tack för ett gott samarbete! Även om försäljningen tog sin lilla tid, så är vi i slutändan väldigt nöjda med hur allt landade och med det slutresultat vi uppnådde. Vincent ingav ett stort lugn och var genomgående väldigt enkel att kommunicera och samarbeta med. En trygg och engagerad mäklare som vi kan rekommendera till andra säljare.
Vincent Hellman
Vincent Hellman är mäklare på HusmanHagberg Enskede
.Vincent Hellman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Vincent Hellman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 181 omdömen med ett betyg på 4.8. Vincent Hellman har haft 29 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
181 omdömen om Vincent Hellman
Vi kan varmt rekommendera Vincent! Vår lägenhet var lite klurig att sälja utifrån flera parametrar, men Vincent hade en tydlig och genomtänkt strategi ända från start, och den visade sig vara helt rätt. När det kom till kritan gick processen smidigt, vi är mycket nöjda och jag tolkade även köparna som nöjda. Något som stack ut var hur skickligt han hanterar spekulanter och hur tydlig han är med varje steg i processen. Trots att jag själv är ovan att sälja kändes det tryggt hela vägen, vi visste alltid vad som gällde och...
Klar och tydlig information. Bra diskussioner när beslut behövdes ta. Trevligt bemötande.
Vincent har varit snabb i återkoppling till oss och väldigt öppen och öätt att samarbeta med, rekommenderar varmt
En mycket kunnig och sympatisk mäklare som gjorde att vår försäljning gick snabbt och smidigt!
Detta var min första bostadsförsäljning och jag känner mig supernöjd med Vincent som mäklare! Under hela processen upplevde jag Vincent som pålitlig, närvarande och engagerad. För våran bostad, inom BRF Grängen, passade Vincent perfekt som mäklare då han tidigare bott inom samma förening i många år och kunde representera våran bostad väl. En mycket trevlig och driven person, riktig toppen-mäklare!
jag har sålt bostäder förut och detta var helt klart min bästa upplevelse hittills! allt från mäklare och styling till slutpris och arvode! Vincent är riktigt duktig!
Trevligt bemött Höll mig informerad under hela resan Mina föväntningar uppfyllda med marginal Under hela processen hade.jag stort förtroende för Vincent 👍👍👍
Enkelt,tydligt och smidigt.Allt gick väldigt snabbt,bra med digital signering av alla dokument
Vincent är väldigt professionell och kunnig - utan att göra avkall på det varma och omtänksamma. I de situationer där vi hade frågor var han bra på att tydligt förklara och hjälpa oss vidare. Allt blev som vi önskade med en bra konversation och tillgänglighet under affären - vi kan varmt rekommendera Vincent!