Andreas Wallmark

Andreas Wallmark

Andreas Wallmark är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum

Andreas Wallmark har varit registrerad mäklare sedan 2012-12. Andreas Wallmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 132 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Wallmark har haft 20 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag jobbar alltid hårt för att göra alla parter nöjda, både köpare och säljare. Det är det som är det absolut bästa med att vara mäklare.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare är jag noggrann, strukturerat effektiv och alltid positiv!

Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig umgås jag gärna med min familj så mycket som möjligt.

Hur ser din drömbostad ut?
Ett hus vid havet.

Vad vet vi inte om dig?
Jag älskar verkligen råbiff.

2022-06 - 2023-05

132 omdömen om Andreas Wallmark

Sedan starten hos Reco 2015
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Wallmark en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
    • Johanneberg
    2023-05-15 Verifierad kund
    Andreas har hela vägen varit trevlig, tydlig - och pedagogisk när så har behövts. Lätt att snabbt nå också. Han har sett till att vi hela tiden varit informerade om de olika stegen i försäljningen och varit bra med att råda oss i beslut alltifrån förberedelser av lägenheten till hur ställa sig till olika bud.
    Jag har svårt att säga vad vi förväntade oss, för det är inte att jag målade upp några speciella bilder. Men det har funkat väldigt bra helt enkelt, enligt ovan.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Wallmark en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
    • Johanneberg
    2023-05-14 Verifierad kund
    Otroligt snabb och flexibel, lugn, ödmjuk och förtroendeingivande. 10/10 på alla punkter.
    2023-05-13 Verifierad kund
    Allt har fungerat bra! Andreas upplevs proffsig i mötet både med oss säljare och med intressenter, köpare.
    Det jag särskilt uppskattade var att han snabbt såg potentialen i vår lägenhet och vilka rimliga ändringar som kunde göras för att höja dess värde.
    2023-04-25 Verifierad kund
    Trevlig, tydlig och effektiv.
    2023-03-31 Verifierad kund
    Kunnig trygg och ej för "gåpåig"
    2023-03-31 Verifierad kund
    Andreas gjorde ett fantastiskt jobb med försäljning på förhand. Väldigt smidigt, bra kommunikation under processen och fint bemötande!
    2023-03-12 Verifierad kund
    Vettig och lätt att ha att göra med. Bra förståelse av aktuell marknad.
    2022-12-24 Verifierad kund
    Jag blev väl bemött,Andeas är en bra mäklare allt sköttes väldigt bra.
  • Marcus R
    2022-11-21 Verifierad kund
    Andreas har varit grym under hela processen.
    Alltid anträffbar via telefonen när man har haft någon fundering, och snabbt går det.
    Jobbar hårt för att både säljaren och köparen ska känna sig nöjda.

Kan verkligen rekommendera Andreas Wallmark hos HusmanHagberg.
    Ni kommer att få en mäklare som är trygg, proffsig och genuin.
    2022-11-20 Verifierad kund
    Mycket bra mäklare, professionell och kompetent. Skapar inga förväntningar utan jobbar lugnt och sansat och kommer med bra lösningar. Rekommenderas starkt.