Allen Markenbjörk

Allen Markenbjörk

Allen Markenbjörk är mäklare på HusmanHagberg Malmö

Allen Markenbjörk har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Allen Markenbjörk har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 5.0. Allen Markenbjörk har haft 27 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

29 omdömen om Allen Markenbjörk

Rashit G
Rosengård

Han var duktig och återkopplade alltid.

Silvia B
Lindeborg

Jag hade väldigt bra kommunikation med Allen. Han gav många bra råd och tips och fick saker att hända.

Beatriz S
Lindeborg

Lyhörd och kommunikativ i försäljningen. Gjorde allt för att båda parter skulle bli nöjda och lyckades galant. Tack !

Ann-Christin H
Bulltofta

Ett vänligt bemötande Vi fick gå runt i lugn och ro själv innan han ställde frågor om vår situation. Det blev en snabb affär med inrådan från honom. Perfect.

Marianne P
Skrev om Allen Markenbjörk en del av HusmanHagberg Malmö

Allen är en professionell mäklare. Fantastiskt trevligt saklig och kunnig. Imponerande och som jobbar med hjärtat. Missar inget vilket är tryggt för oss säljare. Kunde inte önska oss en bättre mäklare. 💐😁 Gert o Marianne

Allen M gillar detta
Naghi M
Sålde sitt hus med hjälp av Allen Markenbjörk en del av HusmanHagberg Malmö
Norra Sofielund

Kunnig i sin sak. Trevligt bemötande

Manar B
Söderkulla

Allen var en väldigt hjälpsam och respektfull mäklare, han hjälpte oss mycket under processen och gjorde det enklare för att köpa vår första lägenhet.

Aldin K
Nydala

Driven, hjälpsam och professionell.

Oliver M
Lindeborg

Trevlig och svarar bra på frågor

Adelina S
Söderkulla

Jag är väldigt nöjd med Allen Markenbjörk på HusmanHagberg Malmö. Han är otroligt snabb på att återkoppla om det dyker upp något vilket skapar en trygghet genom hela processen. Man känner sig alltid uppdaterad och sedd som säljare. Allen utgår tydligt från mina önskemål men kommer också med kloka råd och konkreta tips för att maximera försäljningen. Han har ett professionellt men samtidigt personligt bemötande vilket gör samarbetet både smidigt och förtroendefullt.