Glad, erfaren, lätt att samarbeta med, intresserad av att göra ett bra jobb. Höll ofta kontakt, man visste precis hur läget var. Jag kan verkligen rekommendera henne. Mycket bra!
Sandra Lindh
Sandra Lindh är mäklare på HusmanHagberg Malmö
.Sandra Lindh har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Sandra Lindh har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 232 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Lindh har haft 52 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
232 omdömen om Sandra Lindh
Jag har haft förmånen att se Sandra arbeta både ur köparens och säljarens perspektiv. Hon är inte bara en väldigt trevlig och ödmjuk person, utan har också ett imponerande driv — i all positiv bemärkelse. Sandra är tydlig, strukturerad och regelbunden i sina uppföljningar, och man känner sig helt trygg med att ingenting faller mellan stolarna. Jag ger henne högsta betyg och mina allra starkaste rekommendationer.
Professionellt bemötande och förstod våra behov och önskningar. Lugn och trygg i dialoger. Påläst om marknadsläget.
Lugn, trevlig och förtroendeingivande mäklare.
Efter att ha träffat flera mäklare inför vår försäljning var det först när vi träffade Sandra som det kändes rätt. Där andra såg hinder och pratade om saker som inte går att påverka, såg hon möjligheter. Hon trodde verkligen på vår lägenhet – inte bara som ett objekt att sälja utan som ett hem med värde och känsla. Till slut fick vi precis det pris vi ville ha. Sandra är positiv, engagerad och genuin – vi rekommenderar henne starkt!
Snabbt och smidig affär samt att det gick bra med visningar och frågor
Mycket driven och trevlig genom hela säljprocessen
Jag är så nöjd med Sandras jobb under vår försäljningsprocess! Hon sprider lugn och positivitet trots att marknaden ibland är tuff. Hon är driven och engagerad men lyhörd och flexibel utifrån kundens behov! Rekommenderar starkt!
Fantastiskt vänligt och professionellt bemötande på alla plan genom hela försäljningsprocessen! Stort tack!
Sandra kombinerar vänlighet och personlighet med hög grad av professionalitet. Vi kände oss helt trygga i hennes händer.