Sandra Lindh

Sandra Lindh

Sandra Lindh är mäklare på HusmanHagberg Malmö

Sandra Lindh har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Sandra Lindh har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 253 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Lindh har haft 52 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

253 omdömen om Sandra Lindh

Sedan starten hos Reco 2020
Timothy K
Södertorp

Mycket duktig, noggrann och tydlig mäklare! Sandra är skicklig och gav ett superbra bemötande från början till slut! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Försäljningen gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Lina P
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Trekanten - Staffanstorp

Väldigt professionell, vänlig och tydlig. Alltid tillgänglig. Rekommenderar varmt!

Karl E
Nobeltorget/Annelund

Snabb återkoppling och trevligt bemötande

Florian Alexandru P
Bunkeflostrand / Annestad

En person som var involverad i att förklara och svara på alla våra frågor och behov.

Sarah Birgitta R
Bunkeflostrand / Annestad

Professionell, tillgänglig och förtroendeingivande. Säkerställer affären från början till slut med hög kvalitet. Är supernöjd och kommer definitivt anlita Sandra till nästa bostadsaffär.

Isabel O
Nobeltorget/Annelund

Sandra är lyhörd och flexibel. Hon har gett bra feedback utifrån sin erfarenhet av vad ökar upplevelsen i lägenheten av intressenter. Processen har känts i takt och mina behov som kund har tagits i beaktning.

Måns B
Lorensborg

Ingav förtroende och ser till både säljare och köpares behov.

Marie L
Lorensborg

Sandra har ett mycket behagligt och trevligt bemötande. Vi kände fullt förtroende för att hon skulle kunna sälja vår lägenhet snabbt och bra. Lätt att få tag på, återkom snabbt vid kontakt och höll oss välinformerade genom hela processen.

Julia M
Borgmästaregården

Från första stund fick jag en så bra känsla av Sandra. Har varit så glad och tacksam över att vi valde henne som mäklare. Trevlig, hjälpsam, inlyssnande, professionell och gjorde alltid sitt yttersta. Rekommenderar alla att anlita Sandra!

Paul Marcus Christian S
Borgmästaregården

Vi är mycket nöjda med Sandra och hela processen. Hon har varit engagerad, trevlig och skapat en trygghet genom hela affären. Det märks att hon gått in helhjärtat och gjort sitt yttersta för att allt ska bli så bra som möjligt. Trots vissa motgångar har hon hela tiden varit positiv och lösningsfokuserad. Vi kan varmt rekommendera henne!