Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu är mäklare på HusmanHagberg Solna

Siyar Hamidanoglu har varit registrerad mäklare sedan 2005-03. Siyar Hamidanoglu har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-12 och har fått 240 omdömen med ett betyg på 4.9. Siyar Hamidanoglu har haft 32 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

240 omdömen om Siyar Hamidanoglu

Sedan starten hos Reco 2013
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Siyar Hamidanoglu en del av HusmanHagberg Solna
    • Västra Skogen
    2023-03-07 Verifierad kund
    Väldigt professionell, kunnig och ärlig. Gör sitt bästa för att båda parter ska känna att de gjort en trygg och bra affär.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Siyar Hamidanoglu en del av HusmanHagberg Solna
    • Barkarbystaden
    2023-02-14 Verifierad kund
    Vi är supernöjda med vårt val av mäklare! Siyar har varit lyhörd, hjälpsam och otroligt proffesionell. Hela processen med honom har känts väldigt trygg och tilliten har varit på topp hela vägen. Siyar var och kommer även i fortsättningen vara ett självklart val för oss och vi kan verkligen rekommendera honom om ni går i säljtankar!
    • Karolinska
    2023-02-09 Verifierad kund
    Mycket trevlig och proffsig. Det märks att det finns en gedigen erfarenhet. Rekommenderas varmt
    • Karolinska
    2023-01-19 Verifierad kund
    Siyar var helt utmärkt. Väldigt proffsigt bemötande och tydlig genom hela processen.
    • Råsunda
    2023-01-11 Verifierad kund
    Gjorde ett väldigt bra jobb i en svår ekonomisk tid.
    Han rekommenderade mig ta ett acceptpris som jag inte hade tänkt mig först, men verkligen kan leva med i dessa tider eftersom jag slipper leva med oroligheten om skenande räntor.

Uppskattar verkligen hans ärlighet att han förklarade att det var en mer komplex och osäker marknad än innan (d.v.s innan våren 2022) och att han inte visste hur affären skulle gå från början med och kan varmt rekommendera honom.
    • Västra Skogen
    2022-10-29 Verifierad kund
    Trevlig och lyhörd och han fick lägenheten såld till ett pris vi var nöjda med
    • Haga Norra
    2022-10-13 Verifierad kund
    I ett första möte blev jag bra bemött utav Siyar. Han kunde snabbt sätta upp en plan beroende på den informationen och förutsättningar jag uppgav som säljare.

Mäklaren levde upp till mina förväntningar med försäljningen trots en tuffare marknad jämfört med förra året.

Jag kollade även med andra mäklarbyråer men HusmanHagberg Solna/Sundbyberg kändes mest kunniga och förstående.

Siyar har mina varmaste rekommendationer till dig som letar en kunnig och lyhörd mäklare.
    • Haga Norra
    2022-10-13 Verifierad kund
    Blev snabbt kontaktad och anordnat visning. Lyckades gå från första kontakt till avslut på en dag. Kunde svara på alla frågor jag hade också
    • Arenastaden
    2022-10-11 Verifierad kund
    Mäklaren höll i kontakten mellan mig och säljaren.
    • Gamla Huvudsta
    2022-10-07 Verifierad kund
    Kanonjobb av Siyar med min lägenhet, efter svalt intresse och en svår marknad så lyckades han hitta den där perfekta köparen som han pratat om hela tiden. Även när jag själv tyckte läget såg dystert ut så höll han kämparglöden uppe och det tackar jag för! Rekommenderar starkt, 10/10!