Siyar överträffar alla andra mäklare vi träffat. Han är mycket påläst och professionell, men framför allt så är han ett bra bollplank och lyssnar. Rekommenderas varmt!
Siyar Hamidanoglu
Siyar Hamidanoglu är mäklare på HusmanHagberg Solna
.Siyar Hamidanoglu har varit registrerad mäklare sedan 2005-03. Siyar Hamidanoglu har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-12 och har fått 246 omdömen med ett betyg på 4.9. Siyar Hamidanoglu har haft 25 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
246 omdömen om Siyar Hamidanoglu
Siyar är lugn och säker och hanterar försäljningsprocessen med stabil hand. Hans erfarenhet gör att han känns trygg och realistisk i bostadsvärderingen, marknadsläget, förhoppningarna och planen framåt. I en mer avvaktande marknad har detta varit stabilt och transparent då man varken hoppas på mer eller mindre aktivitet än vad som är rimligt. En annan mäklare kan möjligtvis ge ett mer "taggat" intryck, men då det i slutändan är köparens känsla och köpvilja som avgör är jag säker på att Siyars kunskap och realism ger ett tryggt intryck även för köparen. Siyar är varmt rekommenderad.
Väldigt trevlig och hjälpsam vid alla steg i processen!
Mäklaren var väldigt snabb och bra på återkoppling. Han var också lyhörd på önskemål och frågor, och man kände hela tiden från start till mål att han var närvarande.
Siyar var väldigt hjälpsam genom hela processen och det märktes att han var mån om såväl säljare som mig som köpare. Han var tydlig och kommunikativ och lämnade inga frågor obesvarade. Han var alltid vänlig med varmt bemötande och jag rekommenderar Siyar varmt för både säljare och köpare.
Trevligt, engagerat, kunnigt och strategiskt lotsade Siyar mig igenom en mycket lyckad lägenhetsaffär. Tack!
Väldigt professionell, kunnig och ärlig. Gör sitt bästa för att båda parter ska känna att de gjort en trygg och bra affär.
Vi är supernöjda med vårt val av mäklare! Siyar har varit lyhörd, hjälpsam och otroligt proffesionell. Hela processen med honom har känts väldigt trygg och tilliten har varit på topp hela vägen. Siyar var och kommer även i fortsättningen vara ett självklart val för oss och vi kan verkligen rekommendera honom om ni går i säljtankar!
Mycket trevlig och proffsig. Det märks att det finns en gedigen erfarenhet. Rekommenderas varmt
Siyar var helt utmärkt. Väldigt proffsigt bemötande och tydlig genom hela processen.