Malin Magnusson

Malin Magnusson

Malin Magnusson är mäklare på HusmanHagberg Täby

Malin Magnusson har varit registrerad mäklare sedan 2022-02. Malin Magnusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Magnusson har haft 42 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

50 omdömen om Malin Magnusson

Sedan starten hos Reco 2024
Caroline O
Kvisslingby

Fantastiskt bra mäklare! Genomproffsig från första mötet till sålt hus. Hon ger en enorm trygghetskänsla genom hela processen och är alltid tillgänglig för frågor. Rekommenderas varmt!

Svar från Malin Magnusson

Tack snälla för de fina orden och för ert förtroende! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom hela försäljningen. Jag är så glad att ni har känt er trygga genom processen – det betyder väldigt mycket för mig. Stort tack för den varma rekommendationen och lycka till med allt framöver! 🌷

Anneli K
Sörgården

Väldigt serviceminded med en positiv inställning!

Svar från Malin Magnusson

Tack snälla Anneli för de fina orden. Jag hoppas du kommer trivas bra i din nya lägenhet. Ta hand om dig och hör av dig om du behöver hjälp i framtiden!

Selma D
Margretelund

Affären upplevdes stressad och hektisk. Tiden för att känna in och bestämma sig fick vänta. När affären väl var igenom så skickas handpenningen till säljaren innan vi som köpare är godkända av föreningen.

Svar från Malin Magnusson

Tack för att ni återkopplar och berättar hur ni upplevde processen. Jag beklagar att ni upplevde affären som stressad och hektisk – det är självklart inte så jag vill att en köpare ska känna under en bostadsaffär. Samtidigt vill jag förklara lite kring tidsförloppet. Första visningen var den 24 juni och vi hade därefter kontakt via sms och telefon under tiden fram till kontraktsskrivningen den 8 juli. Ni fick även möjlighet att titta på bostaden samma dag som kontraktet skrevs. Bakgrunden till att säljarna önskade få affären...

Catharina J
Sörgården

Mycket bra mäklare. Rekommenderar Malin. En mäklare som alltid är tillgänglig och svarar snabbt. Även under semestertider är hon tillgänglig och bevakar sina pågående objekt

Svar från Malin Magnusson

Stort tack för dina värmande ord och för förtroendet jag fått att hjälpa dig genom försäljningen. Det betyder mycket för mig och att min tillgänglighet har gjort skillnad. Jag önskar dig all lycka framöver och tack än en gång för din fina rekommendation!

Andrej J
Gribbylund

Kunnig mäklare med stor hjärta !

Svar från Malin Magnusson

Tusen tack Andrej och stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att du är nöjd med ditt bostadsköp och med mitt arbete. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom köpprocessen, och jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en rekommendation. Jag önskar dig stort lycka till i ditt nya hem!

Frida D
Margretelund

Professionell, trevlig, duktig och bra tillmötesgående till vad vi ville ha.

Svar från Malin Magnusson

Stort tack Frida för ert fina omdöme! Det betyder mycket för mig att ni uppskattade mitt arbete och att ni kände att jag lyssnade på era önskemål genom hela försäljningsprocessen. Tack för ert förtroende och för ett fint samarbete. Jag önskar er all lycka framöver!

Mimmi P
Enebyberg

Malin har varit otroligt engagerad genom hela försäljningen. Hon har superbra koll på marknaden och ger bra tips på hur vi skulle styla inför visning. Hon är så proffsig mot både oss som säljare och gentemot potentiella köpare. Kan varmt rekommendera Malin som mäklare!

Svar från Malin Magnusson

Stort tack Mimmi för din fantastiska rekommendation! Det betyder verkligen mycket för mig att ni uppskattat mitt engagemang och känt er trygga genom hela försäljningsprocessen. Tack för ert förtroende och för ett fint samarbete – det har varit ett nöje att få hjälpa er. Jag önskar er all lycka i ert nästa kapitel och tack igen för de fina orden!

Thomas P
Enebyberg

Malin var mycket professionell och tillmötesgående under hela säljprocessen. Hon var ett stort stöd när vi behövde få råd och vägledning i vår försäljning. Vi kan varmt rekommendera Malin Magnusson som mäklare.

Svar från Malin Magnusson

Stort tack Thojas för din fina rekommendation och för de värmande orden! Det betyder mycket för mig att ni upplevde mig som ett stöd genom hela försäljningsprocessen och att ni känt er trygga med den rådgivning och vägledning jag kunnat ge. Tack för ert förtroende och för ett väldigt fint samarbete. Jag önskar er all lycka framöver!

Gitte L
Täby kyrkby

Mycket proffesionell och väldigt trevlig. Verkligen pålitlig!

Svar från Malin Magnusson

Stort tack Gitte för dina fina ord! Det betyder mycket för mig att ni upplevde mig som både professionell, trevlig och pålitlig. Tack för ert förtroende genom hela försäljningsprocessen – det har varit ett nöje att få hjälpa er. Jag önskar er all lycka framöver!

Nina W
Täby kyrkby

Proffsigt bemötande, fina bilder och kunnig på området.

Svar från Malin Magnusson

Stort tack Nina för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att du uppskattade mitt bemötande och att du är nöjd med hela processen. Tack också för de fina orden om bilderna och min lokalkännedom – det betyder mycket.