Patrik Borin

Patrik Borin

4.8 / 5 baserat på 86 omdömen

Patrik Borin är mäklare på HusmanHagberg Täby

.

Patrik Borin har varit registrerad mäklare sedan 2017-09. Patrik Borin har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-04 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Borin har haft 13 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Om du gillar ditt jobb lika mycket som jag älskar mitt så kommer du kunna förstå att jag inte ser mäklaryrket som ett jobb. Att få vara med och driva HusmanHagberg Täby och Vallentuna är en otroligt spännande resa. Jag själv är uppvuxen i detta område och har många fina barndomsminnen. Vilket jag använder mig av dagligen och gärna delar med mig av till kunder som inte är lika inbitna Täby- och Vallentunabor.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min filosofi är att alltid göra det så lätt som möjligt för kunden. Finns det ett sett att få ihop affären så kommer vi gemensamt att hitta den. Om du hittar en mäklare som har hälften av den passionen, drivet och målmedvetenheten som jag har så har du hittat dig en bra mäklare. Mitt bästa råd är att gå med den mäklaren som du gillar bäst. Man vill umgås och göra affärer med personer man gillar och tycker om.
  • 96%

    Andel tillfrågade kunder

  • 13

    Försäljningar

    2022-03 - 2023-02

86 omdömen om Patrik Borin

Sedan starten hos Reco 2015