Debbie Hansson

Debbie Hansson

Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta

Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 317 omdömen med ett betyg på 4.8. Debbie Hansson har haft 82 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

317 omdömen om Debbie Hansson

Sedan starten hos Reco 2020
Sukasa P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Vi är så otroligt nöjda med Debbie och hennes insats när hon hjälpte oss att sälja vår lägenhet! Från första kontakten till avslutad försäljning har hon varit engagerad, professionell och fantastiskt driven. Vi har känt oss trygga genom hela processen och alltid fått snabb återkoppling, tydliga svar och ett stort engagemang. Debbie har verkligen gått den extra milen för att få till en så bra affär som möjligt, och hennes positiva energi och känsla för både människor och affären märks tydligt. Vi kunde inte ha önskat oss...

Malin O
Tyresö Centrum

Vi är supernöjda med Debbie som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet! 😊 Hon gjorde ett väldigt bra jobb och var alltid trevlig, professionell och engagerad. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera henne! ⭐️

Svar från Debbie Hansson

Hej! Stort tack för de fina orden, Malin! 😊 Det betyder mycket att ni har känt er trygga och väl omhändertagna genom hela försäljningen. Tack för ert förtroende – det har varit så roligt att få hjälpa er! 🌸 Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Lena Marianne A
Brevik

Debbie finns alltid tillgänglig och svarar snabbt när det kommer upp frågor under försäljningen. Vi har fått bra återkoppling efter visningar och vi är mycket nöjda med valet av mäklare.

Svar från Debbie Hansson

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme, Lena! 🌸 Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen. Jag är väldigt glad över ert förtroende och att ni är nöjda med både återkopplingen och mitt arbete. 😊 Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Ahmed A
Centrum/Fårdala

Väldigt professionellt bemötande, tillförlitlig och god kommunikation! Då dessa punkter är viktiga för mig så är jag extremt nöjd och rekommenderar Debbie Hansson!

Svar från Debbie Hansson

Hej Ahmed, Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet! 🌸 Det gläder mig verkligen att du är så nöjd med både bemötandet och kommunikationen genom hela processen. Tack också för din varma rekommendation! Allt gott, Debbie

Fredrik G
Centrum/Fårdala

Proffsig och väldigt engagerad. Alltid tillgänglig

Svar från Debbie Hansson

Hej Fredrik, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌸 Det gläder mig verkligen att du uppskattade mitt engagemang och min tillgänglighet. Varma hälsningar, Debbie

Linnéa B
Raksta/Solberga/Bergholm

Proffsig, tillgänglig och tillmötesgående

Svar från Debbie Hansson

Hej Linnéa, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌸 Det betyder mycket att du uppskattade mitt bemötande och min tillgänglighet. Varma hälsningar, Debbie

Jan N
Tyresö Centrum

Energisk och har ett trevligt bemötande Ordning och reda på papper och annat Informerar bra och ofta via SMS Lyhörd för förändringar av visningstid och visningsvärd Det blev fina bilder på Hemnet, en toppen fotograf

Svar från Debbie Hansson

Hej Janne, Tack snälla för de fina orden och för ert förtroende! 🌸 Det betyder mycket att ni uppskattat kommunikationen och att ni känt er välinformerade genom hela försäljningsprocessen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag är glad att ni också blev nöjda med presentationen av bostaden och fotograferingen. Nu ser vi fram emot ett smidigt tillträde och att avsluta affären på bästa sätt. Tack igen för ert omdöme! Allt gott, Debbie

Amanda Karin K
Trollbäcken

Trevligt bemötande and bra kommunikation!

Svar från Debbie Hansson

Hej Amanda, Tack snälla för de fina orden! 🌸 Det gläder mig verkligen att ni känner er väl omhändertagna. Nu ser vi fram emot den sista delen av processen och tillträdet. Tveka inte att höra av er om det dyker upp några frågor eller funderingar längs vägen – jag finns här för er. Allt gott, Debbie

Lina J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Kunnig, trevlig och professionell mäklare. Svarar snabbt på samtal, sms och mail. Väldig hjälpsam med allt från frågor om lägenheten till att signera alla dokument. Otroligt engagerad i sina kunder!

Svar från Debbie Hansson

Hej Lina, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌸 Det gläder mig verkligen att du är nöjd med hela processen. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Kerstin W
Kolarängen

Trevligt bemötande, saklig och informativ. Jag var besviken på mig själv, som inte bad Debbie ta en gemensam minnes-bild på Säljare och Köpare, efter vårt kontraktskrivande. M V H Kerstin Widlund

Svar från Debbie Hansson

Hej Kerstin, Tack snälla för ditt fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen 🌸 Och du har helt rätt – en gemensam bild efter kontraktsskrivningen hade varit ett fint minne från en viktig dag. Vi får ordna det på tillträdesdagen 😊 Allt gott, Debbie