Debbie Hansson

Debbie Hansson

Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta

Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 273 omdömen med ett betyg på 4.8. Debbie Hansson har haft 78 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

273 omdömen om Debbie Hansson

Sedan starten hos Reco 2020
Hatem H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Jag brukar och få information för varje steg Debbie gör angående lägenheten ❤️

Svar från Debbie Hansson

Hej Hatem, Tack snälla för de fina orden 🙏🏽✨ Jag försöker alltid hålla dig uppdaterad i varje steg så att du känner dig trygg genom hela processen. Det betyder mycket att du uppskattar det! Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Sophie A
Tyresö Centrum

Debbie är en engagerad mäklare med en genomgående positiv inställning som fick mig att känna mig trygg genom hela processen i syfte för sälja min lägenhet. Hon har bra kommunikation och var alltid tillgänglig vid frågor eller funderingar från min sida. Hade gärna anställt henne igen!

Svar från Debbie Hansson

Hej Sophie, Stort tack för ditt fina omdöme – det betyder verkligen mycket! 🌸 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom hela försäljningsprocessen, och jag är glad att du kände dig trygg och väl omhändertagen längs vägen. Tack för förtroendet – och du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 🏡 Glad påsk! 🐣

Tommy K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

M var snabb att uppfatta och ta tag i situationen när jag som ny spekulant la ett förslag på en köpeskilling. Vi hade fortlöpande en bra dialog. När vi på kvällen samma dag var överens med säljaren skrev hon snabbt ut utkast till avtalet och vi kunde signera nästa dag.g

Svar från Debbie Hansson

Hej Tommy, Stort tack för ditt omdöme! ⭐ Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig och att dialogen fungerade bra hela vägen. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Ann-Kristin K
Tyresö Centrum

Att välja mäklare vid en försäljning kan vara utmanande men med Debbie Hansson på HusmanHagberg så var valet lätt och självklart från första början! Professionell och samtidigt familjär är det finaste betyg jag anser att man kan ge. Finns det något bättre betyg så är Debbie värd det också❤️! Tack snälla för allt!

Svar från Debbie Hansson

Hej Anki, Stort tack för dina fina ord ❤️ Det värmer verkligen! Det betyder extra mycket att få hjälpa dig igen, efter att jag fick förtroendet att sälja dina föräldrars hus för några år sedan. Att få följa dig genom flera affärer är precis det som gör mitt jobb så roligt och meningsfullt. Tusen tack för ditt förtroende – och för att jag fick vara en del av den här resan också! Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Bo E
Sålde sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Älta

Allt fungerade som överenskommet

Svar från Debbie Hansson

Hej Bosse, Tack för ditt omdöme och för förtroendet att få hjälpa till med er försäljning 🌸 Jag är glad att allt fungerade enligt överenskommelse. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Sanna Katarina R
Sålde sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Sofieberg

Erfaren, proffsig och tillgänglig.

Svar från Debbie Hansson

Hej Sanna, Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket att höra att du upplevde processen som både trygg och smidig. Jag är glad att jag fick förtroendet att hjälpa er genom försäljningen och önskar dig stort lycka till framåt. 🌟 Allt gott, Debbie

Cecilia G
Köpte sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Sofieberg

En mycket personlig mäklarupplevelse!

Svar från Debbie Hansson

Hej Cecilia, Stort tack för dina fina ord! 🌟 Det mycket att höra att du upplevde affären som personlig – det är precis så jag vill att varje bostadsresa ska kännas. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie

Rima J
Tyresö

Vi ger Debbie våra allra bästa rekommendationer. Med stor lyhördhet och professionalism guidade hon oss genom hela försäljningsprocessen. Hennes genomtänkta upplägg och starka kontaktnät gjorde att affären gick i lås till vårt målsatta pris. Debbie är engagerad, tydlig i sin kommunikation och mycket kunnig om bostadsmarknaden i Tyresö. Söker ni en mäklare som skapar trygghet och levererar hela vägen, då är Debbie helt rätt val.

Svar från Debbie Hansson

Hej Rima, Stort tack för ert fina omdöme och för förtroendet att få hjälpa er genom försäljningen 🌸 Det betyder mycket att ni kände er trygga genom hela processen – just lyhördhet, tydlig kommunikation och ett genomtänkt upplägg är något jag alltid prioriterar. Att vi dessutom nådde ert målsatta pris är ett kvitto på att strategi, tajming och rätt kontaktnät gör skillnad. Tack för ett gott samarbete och för att jag fick vara en del av er bostadsresa här i Tyresö. Allt gott, Debbie

Naser H
Tyresö

Vi kan varmt rekommendera Debbie! Hon navigerade vår försäljning med en extrem fingertoppskänsla och stor professionalitet. Tack vare hennes strategi och breda nätverk lyckades vi sälja huset till vårt önskade pris redan innan den öppna visningen. Debbie är kommunikativ, trygg och har stenkoll på marknaden i Tyresö. Vill ni ha en mäklare som levererar resultat och håller er uppdaterade genom hela processen, välj Debbie!

Svar från Debbie Hansson

Hej Naser, Stort tack för ert fina omdöme! 🌸 Det har verkligen varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen. Att vi kunde nå ert önskade pris redan innan öppen visning är ett kvitto på att rätt strategi, tajming och nätverk gör skillnad – och framför allt att vi hade ett riktigt bra samarbete hela vägen. Tack för ert förtroende och för att jag fick vara en del av er resa. Jag önskar er all lycka i nästa kapitel – och ni är alltid varmt välkomna att höra av er igen! Allt gott, Debbie

Margareta S
Tyresö Centrum

Väldigt proffsig och trevlig! Tydlig och lugn, kändes tryggt att köpa bostad av Debbie som mäklare.

Svar från Debbie Hansson

Hej, Stort tack för fina ord! 🌸 Det betyder verkligen mycket att du upplevde processen som tydlig och trygg – det är precis så jag vill att en bostadsaffär ska kännas. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie