Johanna Englund
Johanna Englund är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Johanna Englund har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Johanna Englund har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 55 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Englund har haft 35 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 55 Läs vad Johanna Englund
2020-11-21Verifierad kund
Samarbetat i försäljning av familjens bostadsrätt
- Snabba och tydliga svar oavsett dag och tid
- Smidigt samarbete på distans, både via telefon, SMS och emejl
Förväntningarna
- Förståelse för marknadsläget - bra känsla
- Kännedom av kunderna - realistisk bedömning
Snabba reaktioner, alltid vänlig, bra distanssamarbete!sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Englund en del av HusmanHagberg Umeå -
2020-11-17Verifierad kund
Jag köpte en lägenhet på berghem för drygt 3 år sedan 55kvm 2rok. Haft den ute på försäljning 2x tidigare utan någon framgång. Det vart verkligen 3e gången gilt när jag anlita Johanna som mäklare.
Lägenheten såldes efter dryga 2 veckors arbete.
En mäklare som jag verkligen rekommenderar att ni kontaktar när ni vill sälja bostad eller hus är Johanna Englund på husmanshagberg. Ni får en supertrevlig och superduktig mäklare som är alltid tillgänglig och hjälpsam...
Gör som mig och välj Johanna Englund !sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Englund en del av HusmanHagberg Umeå -
2020-11-16Verifierad kund
Superbra bemötande och en snabb och smidig affär! Jag är jättenöjd med Johanna.
sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Englund en del av HusmanHagberg Umeå -
2020-11-15Verifierad kund
Jag har precis köpt en bostadsrätt. Har blivit väldigt bra bemött och allt har gått smidigt. Väldigt hjälpsam och trevlig mäklare!
2020-11-07Verifierad kund
Köpt bostadsrätt för mina föräldrars räkning. Jag och min bror inblandade i lite olika skeden. Stor förståelse för det förfarandet. Vänligt, hjälpsamt och proffsigt bemötande hela vägen.
2020-10-22Verifierad kund
radhus. bra low key bemötande.professionellt.
köpte sitt hus med hjälp av Johanna Englund en del av HusmanHagberg Umeå -
2020-09-26Verifierad kund
Sålt en bostadsrätt
Bra bemötande
Att sälja snabbt, det gick fort.sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Englund en del av HusmanHagberg Umeå -
2020-09-26Verifierad kund
Johanna är alldeles utmärkt. Vi är helt nöjda.
2020-09-18Verifierad kund
Har både köpt och sålt bostad via Johanna och upplever henne som trygg och avslappnad mäklare. Alltid trevligt bemötande sakkunnig och förberedd vid alla möten!
sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Englund en del av HusmanHagberg Umeå -
2020-09-17Verifierad kund
Köpte en bostadsrätt.
Kunnig och engagerad. Väldigt bra bemötande. Snabba och kunniga svar på frågor.köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Englund en del av HusmanHagberg Umeå