Övrigt i Botkyrka

61 rekommenderade övriga företag i Botkyrka kommun

• Tite Ulrika P
    Tite Ulrika P: Jag har fått hjälp med min redovisning. Mycket nöjd och trevligt bemötande.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Botkyrka?

Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Jag har anlitat Fredrik på Söder Content för Hubspot-konsultation och fått mycket värdefulla insikter. Rekommenderas varmt!
    ante g
    ante g: köpte ett par ed hardy jeans och en Deeluxe tröja. Bra bemötande när jag frågade om storlekar och snabb leverans när jag bestämt mig. mycket nöjd :D
  • PATRICK J
    PATRICK J: Håller det de lovar..kunniga, snabba, billiga och SERIÖSA!Kan verkligen det där med service.. Tack!
    M
    M: Vald som Stockholms vackraste bana, jag håller med. Mycket trevlig bana. Kanske Stockholms mest varierande bana. Mycket stora naturliga höjdskillnader i skillnad mot andra Stockholmsbanors tråkiga platta åkermark. Även många vattenhinder på denna naturliga skogsbana. Enda minustecknet mot denna genuina golfklubb är att restaurangen kan vara något ojämn.
  • emelie w
    emelie w: En av Stockholms bästa och mest prisvärda ridskolor. Inspirerande och kunnig personal och lärare. Fantastiskt fina hästar med stor variation, det finns en för alla. Bra anläggning med två ridhus, omklädningsrum och dusch, stor terrängbana och underbar natur!
  • Isabelle s
    Isabelle s: ==== ====
  • Mike A
    Mike A: seriöst företag och ledning, helt ok arbete lite slitigt och tungt med grönsaker,
  • Mehman D
    Mehman D: Skit!! De Lurar kunder på pengar!! VARNING !!! Akta er ! man måste vara noggrann med de! 5 kroners godis helt plötsligt kostar 10 kr, chips som kostar på hyllan 10 i kassan den kostar 20 kr. som -:förklarar han det med att det är fel pris lapp och det är inte första gången!!! Han säger vem.ska.betala hyra? Öppna era ögon kära kunder!!! Räkna era varor själva - det är. Mitt tips. Jag lovar de som är tiggare - respeterar jag mera än han som.jobbar i.tobak.afären! Tiggare sitter och väntar när någon ger honnom - de lastar inte, men den här lastar på priset plus lögnare lägger extra kronor på varje vara,ä, DE SKÄMS INTE. DET ÄR JÄVLA bedrägeri!!!
  • Brynolf E
    Brynolf E:
  • Bengt A
    Bengt A: En intressant församling som vill mycket, vad gäller kommunen med omnejd. Duktiga pastorer och medarbetare, tycker jag. Och församlingen i helhet verkar vara varma vänliga människor, som det är roligt och stimulerande att möta, vid mina besök i denna kyrka. Den syns ju tydligt i Tumba centrum från Pendeltåget. En stor brun byggnad med ett kors på väggen. Jag tycker att många fler borde göra både ett och flera besök i denna intressanta kyrka. Tycker en numera van besökare!!!
  • Jarmo E
    Jarmo E: Snabb,effektiv,med mycket bra resultat.Rekommenderas varmt
  • 2 omdömen
  • 7 omdömen
  • 3 omdömen
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Botkyrka?