Övrigt i Skåne

Topp 25 övriga företag i Skåne

Saga U
    Saga U: Bästa fotvårdaren❤️❤️ bra priser och super trevlig
  • Göran P
    Göran P: Min läkare Enevoldsen, är toppen bra, trevlig, personlig säker på sitt område som Hjärtspecialist.. Mitt hjärta tickar helt lugnt.. Jag kan på det varmaste rekommendera honom, samt hans sköterska Marie, som alltid är glad och trevlig..Göran Persson
    Inga Lena Lennartsdotter S
    Inga Lena Lennartsdotter S: Jag är så otroligt tacksam för denna verkstad Alltid så fint bemötande Härlig stämning mellan killarna på golvet Och alla arbeten som är gjorda på min sprinter är jag så nöjd med Rekommendera på det varmaste denna verkstad 🙏😊🙏
  • Jan-åke Lennart N
    Jan-åke Lennart N: Trovärdig och prisvärt arbete, fick mer utfört än jag betalade för
  • Nataliya S
    Nataliya S: Städat och i ordning. Professionell personal som verkligen månar om sina kunder😊Tar hand om en från första stund👌Var där med sonen för en koreansk klippning, vi är supernöjda och kommer definitivt tillbaka. Bashir frågade flera gånger för att försäkra sig om att det blev enligt önskemål. Mycket trevlig upplevelse!
  • Anna Birgitta B
    Anna Birgitta B: Fantastiskt, underbar mottagning och Dr.Galana är en otroligt kunnig och vänlig doktor som lyssnar på sin patient vilket är unikt!
    Lennart J
    Lennart J: Bra ställe, fina bakelser och kransar. God service också
    Alice Margareta M
    Alice Margareta M: Varit supernöjd med service och bemötande av ägaren i snart 6 år nu. Rekommenderas varmt.
    Göran P
    Göran P: Alltid trevligt att komma till
    Khaled Adnan Musa A
    Khaled Adnan Musa A: Vi kör som vanligt på nyårsafton, samma fastpriser . minibussar och kombibilar tillgängliga till er Tjänst Ring gärna 041512000
    Sven Åke Thomas J
    Sven Åke Thomas J: Trevliga killar , alltid serviceminded Rekommenderas
    Johan Erik W
    Johan Erik W: Bra service och alltid med ett leende. Rätt man på rätt plats. Hälsar Johan
  • Ulla A
    Ulla A: Afrim och sitt företag tog väldig fint hand på ett jätte trevlig och professionell sätt..Vi är väldig tacksamma för hjälpen och snabb respons som vi fick under tiden vi hade de som leverantör..Jag kan rekommendera företaget varmt.. Ulla Alvinberg Daniagatan 10B 216 18 Limhamn
    Ross Oliver L
    Ross Oliver L: Snabbt och trevligt med att svara på WhatsApp. Jättesnabbt leverans och bra priser 😀
  • Åsa Maria Andersdotter Å
    Åsa Maria Andersdotter Å: När vi kommer ner till Falsterbo för att fira jul och inser att det står och droppar där det inte ska droppa. Jag ringer i panik Blad och Dahling som trots att de var fullbokade alldeles före jul ändå ställer upp och rycker in. Så tacksam för deras snabba ingripande, som var både vänligt och super professionellt. Nu droppar det inte mer. Kan varmt rekommendera dessa killar.
  • Christina J
    Christina J: Köpte en Cavalet-dramatenväska för 3 år sedan (från en nätbutik). Nu har ena hjulet blivit skevt. Mailade kundservice. Fick snabbt svar och möjlighet att få gratis reservdelar utskickade, jag behövde bara betala för portot. Toppen, nu kan min vagn rulla vidare ett bra tag till. Bättre laga det som går än att kassera för tidigt och köpa nytt. Tack för hjälpen, det uppskattas!
    Gunilla Marion D
    Gunilla Marion D: Duktig, trevlig och kanonbra frisör. Klipper bra och lyssnar på kunden.
  • Andreas Mikael Ingemar W
    Andreas Mikael Ingemar W: Fantastisk service där man verkligen ser till kundens bästa! 5/5!
    Marcus B
    Marcus B: Ställt frågor om produkter och reklamerat när det har blivit galet. Alltid snabba svar och bra hjälp! Är man intresserad av produkterna så det en toppen butik!
    Angelika G
    Angelika G: Mycket nöjda med både städningen och hjälp med renoveringen i huset. Allt i allo i samma företag. Perfekt. Tusen tack rekomenderar varmt vidare.
  • Mattias L
    Mattias L: Duktig och effektiv byggare Väldigt noggrann med allt De vi byggde va en ny maskinhall Lätt att ha och göra med och lätt att få kontakt med
    Emelie Caroline L
    Emelie Caroline L: Mycket nöjd! Snabb kontakt på mail via deras kontakt formulär på hemsidan.
  • Peter H
    Peter H: Hej! Jag var hos Tandhygienist Milad igår hos Er, Det är en verklig trevlig och ödmjuk upplevelse. Milad ÄR EN FANTASTISK PROFESSIONELL TANDHYGIENIST 👍👍👍👍👍. Han ÄR ER STORA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behåll honom LÄNGE!!!🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️ Mvh Peter Hansson
  • Tim Robin S
    Tim Robin S: Bra sortiment, bra priser och snabba leveranser
  • SELWAN H
    SELWAN H: Hög kvalitet och proffsigt här rekommenderar jag 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🙏👍🙏👍🙏
1...678910...42