Tommy S:
Har precis fått bytt från vår - höst glas till glas med köldbrygga. Allt har fungerat utmärkt från planering till utförande. Stod klart på 2 dagar som planerat. Två yrkesskickliga snickare utförde arbetet med uppsättning, inpassning av lister och plåtarbete, var väldigt noggranna.
Är mycket nöjd med resultatet.
Elsa Maria-luisa E:
Med kort varsel kunde vi få hjälp av Fredrik med att besiktiga ett hus på Österlen i början av året.
Vi är alla imponerande av Fredriks proffsiga bemötande, kunskap och genomgång av huset.
Även om det inte blev något köp den här gången, kommer vi med all säkerhet anlita Fredrik på Skånes Husbesiktningar AB igen när vi hittat vårt drömhus.
Mateusz C:
ag har bland annat byt fram och bakvagnen på min Jeep Grand Cherokee efter en olycka, men även gjort ett kedjebyte på min Audi A6 3.2 motor här i år och jag har alltid varit nöjd med resultatet.
Christer L:
Grymt bra rörmokare, kunnig, tar ansvar , följer upp
Emil.dig kan man rekommendera till alla man känner
Bästa rörmokaren i Skåne
bra bemött och levde upp till alla förväntningar
Linda Kristina H:
Vi behövde byte från tegel till plåttak och Olle hjälpte oss fint med det. Det är en pålitlig och proffsig firma. Inga oväntade överraskningar med kringkostnader och dyligt. Lämnar bra resultat och tar ansvar för helheten.
Charlotta A:
Full pott! Mats är förutom superb service med kunden i fokus, en duktig mekaniker. Utöver det är priset humant. God återkoppling, frågar innan ytterligare tillägg av tjänsten, och framförallt-inga elever som övar eller utför arbetet som på många auktoriserade verkstäder. Här kommer jag att fortsätta lämna min bil, med fullt förtroende.